DIY smycken: Nail polska stänkte knappen Ringminns The Carrie Diaries nagellack väska? Carrie fick så kreativ med nagellack för att försköna sin väska att det inspirerade mig att skapa en annan DIY fashion projekt med detta. Använda en ring base, stora knappen och min favorit nagellack visade det sig i iögonfallande nya tillbehör. För mer besök www.pinkchocolatebreak.com
Relaterade Ämnen

Lätt DIY smycken: Hur man gör vackra papper örhängen hemma

Vänner, om du har en fråga om enkel DIY smycken kan göras hemma, så du ska definitivt kolla in denna steg för steg handledning om hur man gör vackra papper solros örhängen hemma. Att quilling papper smycken hemma är något helt nytt och fräscht. Det ä...

DIY smycken: Filt papegoja örhängen

det är fantastiskt hur många saker du kan göra med klädde med filt. Inspirerad av det jazziga, ljusa färger av papegojor jag replikerade form och nyanser av denna vackra fågel med filt. Med hjälp av en svart bit av filt som bas lager jag alla färgade...

DIY smycken hängare

Hur håller du din halsband organiserade? På en DIY smycken galge, thats hur! Detta projekt är super enkelt och prisvärt.Steg 1: Vad du behöver Allt du behöver för detta projekt, utom trä galgen, kan köpas på din lokala järnaffär. Lätt peasy! Trä häng...

Handgjorda accessoarer-godis kulöra DIY smycken display

lära sig hur man bygger enkla och anpassade handgjorda accessoarer och en färgad DIY smycken uppvisning av en målning färgpalett med dessa enkla instruktioner. Det är den perfekta assistenten att organisera dina smycken bitar!Har du brainstorming sät...

DIY smycken - Ring facket med polymerlera eller Fimo (med handledning)

Hej alla.Idag ska vi göra smycken - Ring facket med polymerlera eller fimo. Men jag använder keramiska degen. Det är fantastiska och lätt formel (keramiska deg). I framtiden videor :)Jag är i sociala medier:YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC...

DIY-knappen ringer för barn

här är ett enkelt sätt att göra fina ringar från knappar. Allt du behöver är:A. en tjock resårB. några annorlunda formade knapparC. en nålD. trådSteg 1: Ta en tjock elastisk band, mäta det till din figur storlek och skär den.Steg 2: När du har den el...

Mini Nail polska Diy

https://www.youtube.com/watch?v=3K0xIwhcb3Q...

DIY smycken stativ / hängare

jul kom och jag var ute (sista minuten naturligtvis, för det är så det alltid är ;-) för presenter till mina systrar (och min fästmö). De har en massa stora örhängen som inte riktigt passar bra i smycken lådor.I en av de sista avsnitt av Desperate Ho...

Kul sommar justerbar tråd knappen Ring

jag brukar förlora smycken mer på sommaren än resten av året... Mina händer blir varm och ringar känna tight, jag tar dem bort någonstans och de försvinner... Dessa är bra för båda frågor. De är justerbara, så de kan lossas när det behövs och de är b...

Hur till DIY smycken innehavare (lätt)

I den här videon lär du dig hur du DIY vackra smycken innehavare att visa alla dina tillbehör. Oavsett om halsband, ringar eller armband, måste ett vackert sätt att visa upp dem i ditt rum. Detta är också det perfekta sättet att organisera och reda u...

Lätt DIY smycken rulle

Denna roliga och lätt nr sy DIY hantverk projekt tog mig mindre än 1 timme från början till slut.Jag beslöt att göra en smycken rulle som jag också kunde använda som ett resefodral, om jag ville. Tror du inte ärendet smycken skulle göra en fin presen...

DIY lätt och söt knappen ringar

Möjligheterna är oändliga med dessa söta och enkel DIY knappen ringar!Visa min andra tutorials på konstnärliga skönheter och mycket mer!...

DIY smycken BOX ORGANIZER - handledning

Hej killar! Det är DIY tid ^^. Jag vet inte ni men om jag inte har tillbehör på en viss plats, jag förlora dem i lådor eller jag minns inte vart jag sätta them.d. Så för att hålla dem i ordning, jag bestämde mig att göra detta DIY projekt med återvun...

Upcycled Denim örhängen DIY smycken handledning av upmade

Vad händer när din favorit jeans rippar där solen inte skiner? Du göra några tillbehör ur dem att bära med din nästa par, rätt? Denim byxor är sådan en garderob krampa att det är svårt att gå fel med en denim tillbehör att matcha.Jag gör olika typer...

DIY papper nail wraps

Denna idé kom till mig ungefär ett år sedan. När jag första försökt det, trodde jag det var ganska galen och inte var säker på om det skulle fungera. Det blev bra, så jag har beslutat att dela teknik för min första instructable.Trots att vara gjorda...

DIY möbler polska

Här är ett bra alternativ till konventionella möbler polska att göra alla dina möbler glans.Steg 1: leveranserHär är vad som behövs för DIY möbelpolishcitronsaftolivoljajarSteg 2: Blanda ingredienser Börja med att hälla 1/4 kopp citronsaft med 1/2 dl...

DIY Emoji Nail Art

Emoji naglar är roliga, trendiga, söt och moderiktiga. Även om mönster kan tyckas utmanande, består de huvudsakligen av en-stroke streck och punkter, vilket gör denna design lätt att följa längs med.Du behöver gul, svart, vit, röd, blå och rosa nagel...

KNAPPEN RING

lätt att göra VIRKA RINGSAKER DU BEHÖVER:1. GARN2. VIRKA NÅL3. SYNÅL4. SAX5. KNAPPAR6. TRÅDBÖRJA MED ATT SKAPA 4 LÄNKAR MED DINA VIRKA NÅL OCH GARN. GÖRA SÅ MÅNGA OMGÅNGAR SOM BEHÖVS FÖR ATT PASSA DITT FINGER. SE TILL ATT NÄR DU VIRA DEN RUNT FINGRET...

DIY Draisienne (hacka av IKEAs frosta avföring av Andreas Bhend och Samuel N. Bernier)

i november 2012, Core77 gjorde en artikel på sin blogg om ett av mina projekt, en samling av 3D tryckt lampskärmar gjorde att reparera IKEA lampor. I slutet av sidan, författaren (Ray) gjorde ett förslag:"Om Andreas Bhend nyligen sett IKEA hacks ingå...