DIY söta garn fjärilarEn vän berättade för mig om dessa söta garn fjärilar men hon kunde inte Visa mig hur man gör dem eftersom vi inte hade garn eller gaffel med oss just då. När hon berättade om tekniken jag en söt, liten fjäril på bilden och var tvungen att ge det ett försök så fort jag kom hem. Jag var förvånad över att se hur söta fjärilarna visade sig.

De är verkligen lätt att göra, kräver nybörjare craft färdigheter och få material. De kan vara bra för scarp-bokning, blandteknik konst och mycket mer! Göra några direkt :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Fashion Rainbow garn armband

Letar du efter en söt mode regnbåge armband för dig och dina vänner? Jag hoppas att du älskar att göra dem som en gåva till dina vänner eller älskad som jag gör själv. Du kan lägga till pärlor och olika design ditt armband. De är lätta att göra. Om d...

DIY söta garn fågel

Jag hittade en bild på garn fågel medan du surfar pinterest styrelser. Det såg super söta och jag tyckte att det var ett mycket unikt garn hantverk. Jag har massor av Garner så jag om att jag ska ge det ett försök.Fågeln visade sig ganska trevligt i...

Inga Sew (eller sticka!) Garn Infinity halsduk handledning

detta är en underbart lätt DIY nr sy garn halsduk handledning!Steg 1: Vad du behöver Vad du behöver:-Garn som är 5-7 oz. (5 uns av garn kommer att göra en tunnare halsduk som vita eller gröna halsduken ovan. 7 ounces garn kommer att göra en tjockare...

DIY garn ornament och orkanen vas Filler

Youve sett hur man gör DIY hurican vaser i detta instructable. Nu, vad ska du fylla den med. De flesta betalar pengar för att fylla med objekt som köpta träd prydnadsföremål eller poine kottar.I detta instructable, kommer du att leran hur man gör DIY...

Trimma gurka till blomma hemlagad tomat Rose DIY röda blommor Garnera

Trimma gurka till blomma hemlagad tomat Rose DIY röda blommor garnera, måste du förbereda följande material:-1 färsk gurka, 1 liten morot-Knivar trimning-1 vit plattaGurka tvätta, klippa kort sedan halverade på längden, med en kniv som skär i tunna s...

DIY garn Swift

Har du garn snabbt? De är oerhört händig redskapen för enperson som arbetar med garn. Som en spirande garn dyer och stickning mönster designer, tror du jag äger en. Nope. För mycket pengar som skulle kunna användas till garn. Baksidan av stolar arbet...

DIY: Tovade garn halsband

Garn är varm, trevlig på touch och det är eleganta, idag kommer jag visa dig hur man gör en snygg halsband från garn i några lätt att följa steg. Detta projekt kräver lite crafting färdigheter och några timmar en gång du har alla sak för det.Låt oss...

DIY fjärilar och trollsländor

om du är som mig, du också hålla en försök eller dö ombord på Pinterest - med alla de projekt som du verkligen vill DIY. Jag har en styrelse som det, och det är spricker i sömmarna med över 200 idéer! Jag är slutligen försöker några av dem och att ha...

DIY randigt garn tofflor

Randigt garn är en av mina favorit saker. Men är ibland det svårt att få de färger du vill ha... eller det är alldeles för dyr för en bra anpassad färgat garn... LÖSNING! Färga din egen. Detta instructable visar hur man färga ditt eget garn, och seda...

DIY: Papper fjärilar

Här visar jag dig hur man gör söta papper fjärilar lätt....

DIY roligt garn Art

Jag köpte garn för att lära sig att virka och sticka men det fungerade inte så! Jag tror jag är för lat för virkning och stickning. Men garnerna var tvungen att vara bra så jag om att göra några garn konst. Jag har sett fiber konst, garn innan men vi...

Papper fjärilar (gratis) DIY * nr Origami *

Idag ska jag visa dig hur man gör papper fjärilar gratis!Det är mycket enkelt och ser ganska cool, om du gör en fullständig regnbåge med alla fjärilar på en vägg, till exempel....

DIY lätt flätad garn kåpa

Jag har undrat vad man ska göra med den enorma garn samling begåvad av min farbror förra veckan. Eftersom jag vet inte mycket om virkning och stickning så jag hade att komma med en lätt och trevlig idé. Detta instructable visar dig hur man gör denna...

DIY dekorativa garn bollar

Letar du efter en enkel höst dekoration? Här är en inte-så-snabb men enkel och cool garn inredning kan du prova för denna höstsäsongen.Även om det tar en dag att göra dessa färgglada garn dekorer men när du är klar ska gör dem det må bra.Kolla in kom...

DIY rustika lampskärm gjord av garn

denna lampskärm är lätt att göra och ser rustika och unik! Du behöver bara några saker för att skapa din egen lampskärm.Krav:En gammal lampskärmGarn av alla typer eller tjocklek2-3 flaskor av skolan lim eller tacky lim2 koppar vattenPlastfolieFräsar,...

Snabb Diy garn Hat

ThiSteg 1: material -garn-stickning vävstol-stickning krokSteg 2: Konfigurera vävstol Först Vira garnet runt botten peg på vävstol. Detta hjälper till att hålla garnet på plats. Därefter börjar inslagning garnet runt peg och Fortsätt tills alla pinna...

Hur man gör papper garn från kräppapper DIY

Papper kan vara dyrt och kommer i något begränsade färger. Följa mina instruktioner och du kan göra din egen med hushållspapper.Steg 1: Vad du behöverDu behöver en rulle hushållspapper (du kan köpa dem på dollar store eller Walmart), en dowel, spett...

DIY garn lampa

lätt att göra garn lampa!Med några material, kan du även göra din egen.YouTube-kanal: Miggy ParasVILL DELA OCH PRENUMERERA.Steg 1: material 1) bomulls garn2) lim. (Jag föreslår trälim)3) ballong4) tidning, handskar, plastbehållare5) LED-LAMPA6) LED-L...

DIY garn ägg

Lär dig hur man gör garn ägg med Annelise och Rachel. Happy pyssel!Du behöver:Garn eller Floss broderi (se not nedan)Mjöl flytande stärkelse (finns i tvätt rengöringsmedel gången)VattenballongerSkål & sked* Tips: Garn är lättare att arbeta med tovor...