DIY vindrutan Protector från snö & solen använder foder säckarhär är ett annat användbart projekt från FEED SÄCKAR som skulle ha slängt i papperskorgen. Min foder säck idé kom att tänka på vid rengöring snö utanför vår lastbil efter den första snön i år. Jag mindes att jag hade sett en vindruta täcka i en katalog tidigare för över $20,00, sa jag till mig då jag kan göra en och det kommer inte kosta mig en dime.

Efter min täcka avslutades måste jag erkänna min man skrattade åt min cover, men efter andra snön hade han erkänna det fungerade ganska bra.

Jag har gett 2 olika sätt att göra vindrutan omslaget. Det första sättet är McGyverism väg för dem som inte sy och vill ha det gjort snabbt. Det andra sättet för dem som vet hur man syr och vilja vara listig.

Vår lastbil är ute i elementen hela året och drivs inte mycket så jag kommer att fortsätta att använda min täcka för alla årstider. Locket håller UV-strålar från att skada interiören.

Hoppas jag har inspirerat några foder säckar idéer med mina projekt och om du behöver några foder säckar bara låta mig veta.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att hitta norr riktningen och tid från solen använder bara händer.

av tonytran2015 (Melbourne, Australien)Även om hans klocka slutar att fungera vid vissa olyckliga tid kan en väl förberedd person fortfarande använda metoden skugga stick ut både norr riktningen och Ungefärlig tid att rädda situationen. Erbjuder här...

DIY: Billig telefon högtalare som inte använder El

Klicka på det inbäddade videoklippet att titta på hur dessa högtalare är gjorda och se en demonstration av deras effektivitet. Om det inbäddade videoklippet inte visar för dig (detta är vanligtvis fallet för åtminstone ett par personer) bara klicka p...

DIY navigeringsenhet för blinda personer som använder Arduino och Android smart phone

I detta projekt du kan täcka dina ögon och låta din smartphone navigera dig för att undvika hinder, ansökan är främst en DIY navigeringsenhet för blinda.Jag visste att 1Sheeld håller på att lansera en ny text till tal sköld, och så jag kontaktade dem...

DIY: Hur man gör perfekta star använder vanligt papper

Detta är första video någonsin på YouTube för att göra stjärna med vanligt papper.Dessa kan vara glittrande stjärnor eller färgglada stjärnor beror på ditt val och behov. Prenumerera för mer hantverk videor och uppdateringar....

DIY PCB använder flytande fotoresist

Jag har varit en ivrig elektronik DIY kille i många år nu, och jag har tillbringat en hel del då kämpar för att lära sig att göra min egen PCB. Jag har försökt varje teknik som jag har stött på internet, från järn-på print outs torka ljuskänsliga blå...

Hur jag använder solen att kyla mitt hus.

Detta instructable kommer att visa dig hur jag konverterade en 240 volt taket genom avdunstning luftkonditioneringen till en mobil enhet som kör på min DIY 12 volt solar setup.Min setup stöder de 2 viktigaste sakerna i huset.12 volt öl kylskåp och lu...

DIY Pocket Protector

kanske jag har spenderat för mycket tid på Instructables huvudkontor, men jag vaknade i morse med en plötslig lust att göra mig en pocket beskyddare.När han ser hur cool min ficka beskyddare var, begärt alla andra på Instructables att jag gör några f...

DIY amazon Dash använder Intel Edison (Intel IOT)

Hej grabben,Så idag i detta Instructable som vi ska göra en Amazon dash både knapp som när tryckte beställer en produkt online som den är programmerad att göra. Amazon dash används i allmänhet att beställa vardagsföremål som salt, frysta ärtor, tvätt...

DIY marmorerad muggar (vatten färgad mugg) - använda nagellack

Jag satte Pinterest på prov och prövat huruvida denna DIY marmorerad mugg idé fungerar... njuta av :)Steg 1: Lägga till varmt vatten i en disponibel skålKontrollera den skål som du använder är disponibel eftersom i slutet av projektet skålen kommer a...

DIY blacksmithing - konvertera din Grill i en smedja sedan använder den för att återvinna metallskrot i verktyg

Smidesvisningar på grillen? -Ja, den här verkligen arbeten!Här är hur du kan göra den kvalitet stål som finns i cykeldelar live på, genom att utforma det in bladen för att skapa användbara verktyg. Bästa är dock att detta kan göras på en vanlig Grill...

DIY Telepresence använder Ubuntu Laptop

Om du titta på videon och se bilden, har jag gjort en mycket enkel DIY telepresence robot. Det är inte helt färdig men fungerar till den punkt att det är funktionellt. Här är vad jag använde:1 x86 laptop. Jag använde Ubuntu OS men du kan nog göra det...

DIY Flex sensor använder Sugru och grafit pulver (Resistencia flexibla usando Sugru y polvo de grafito)

Este es el primero de 5 instructables que surgieron del Instructables & Sugru bygga natt (och dag en nuestro caso) que hicimos en el Laboratorio de Juguete, el 20 de julio del 2013: una Resistencia flexibla o Flex Sensor hecha con Sugru y polvo de gr...

DIY PASSCODE LOCK SYSTEM använder ARDUINO (EEPROM baserat)

Hi guys hur mår du?Jag hoppas du är bra!Har du någonsin sett Passcode lock system i vissa office och i vissa hem, dess verkligen intressant och cool rätt!. Det kommer att göra vårt hem säkert och smart jag menar automated.it är en liten del av hemaut...

DIY avancerade PASSCODE LOCK SYSTEM använder ARDUINO

Hi guys hur mår du?Jag hoppas du är bra!Du har någonsin sett Passcode lock system i vissa office och i vissa hem. Det bidrar till att skydda vårt hem.I'am såg också en i min grannes hus. Han köpte den för några dagar sedan. Han brukade styra sitt gar...

DIY | Ambilight använder Arduino Nano

I detta Instructable kommer jag att lära dig hur du kan skapa din egen (b) ambilight för under $40!Tänk på att Ambilight fungerar endast på en dator med programmet Bambilight .Du behöver följande komponenter:Individuellt adresserbara RGB LED strip -...

DIY Cat Purse använder anpassade foto

Gör din egen katt handväska och skriva egna tyg hemma!Först såg jag en katt ansikte handväska på en japansk blogg, så snart som jag såg det, jag snabbt sökte varje hörn av näten och fann att det var en säljs ut design av ett japanskt mode etikett Ahc...

DIY Arduino Unit Converter: Hur man använder LCD:

här är en hemsk video av den arbetande. Jag kommer att lägga upp ett bättre senare.Naturligtvis är detta för det gör att lära ungdomar tävling, så här är Svaren på alla dina frågor!Vad gjorde jag?Jo tänkte jag det var dags min Arduino lärde mig att g...

DIY: Dörr larmsystem använder Arduino Uno

detta är en dörr larmsystem som enkelt kan byggas och installerat. Den använder den grundläggande principen som skisserats av Arduino Uno Designers som är att använda sensorn, mikrokontroller och manöverdonet. I denna design sensorn är Hall-effekt en...

Hur man använder en limpistol utan Plugin - hantverk Life Hacks - DIY

Hur man använder en limpistol utan Plugin - mycket enkelLära sig hur till använda A varma limpistolen i nödsituationer utan Plugin - mycket enkel. Detta är en mycket enkel metod att använda limpistol överallt utan plugin. När du reser kan användning...