DIY vintern Mint bodyscrubHej alla, om du prova någon av min kropp skrubba recept, prova det här en! Det är den absolut min favorit! Denna bodyscrub är extra fuktgivande och perfekt för torr vinter hud! Om du inte vet vad en kropp skrubba är, den kan användas att skrubba bort all död hud på armarna, benen, och hela din kropp. Detta extra fukt packade recept är bra att använda innan du rakar dig också på grund av all olja! Njut!

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY anti-celluliter bodyscrub

Bästa bodyscrub någonsin... otrolig doft... försök diy cellulitmassage bodyscrub......

DIY kokos lavendel bodyscrub & hur torka lavendel.

Lavendel anläggningen inte bara ser underbara inomhus eller utomhus, de gör också mycket vacker torkad blomma gäng. Dessa ser så franska och går väl någon var i någon slags heminredning. Jag älskar älskar idén med torkade blommor i stället för konstg...

DIY vintern Room Decor idéer | Dekorera med trädgrenar och papper

Kreativa idéer för hem : I denna tutorial får du lära dig att göra heminredning hantverk med kvistar och papper i bara några steg. Kan komma igång.Jo jag hoppas att du haft detta hantverk och så glöm inte att dela, kommentera, gilla och prenumerera.F...

DIY Sweet Mint Body Scrub

allt du behöver är lite farinsocker, honung, olivolja och några söta myntablad (eller någon mynta eller doft i allmänhet som du väljer.)För användning på händer, fötter, armbågar, etc.Visste du att mynta är ett bra insektsmedel också?Myntverket har m...

5 enkla batteri Hacks

Hej alla, detta är vetenskap Gerts. Jag kommer att visa dig några innovativa sätt att använda batterier för olika saker. De kräver mycket lite verktyg och kommer att spara pengar. Som Pinkie Pie säger: nog småprat! Tid är godis!Steg 1: Att få vissa a...

DIY vinter rum dekoration idé - vintern Terrarium 2015 * idé 1.

Hej! Min nya video är '' DIY vinter rum dekoration idé - vintern Terrarium 2015 * idé 1 ''Hoppas du gillar det och prova :)Jag är i sociala medier:Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=1000108777...YouTube: https://www.youtube.com/channel...

DIY vinter rum dekoration idé - vintern Terrarium 2015 * idéer 2: a + 3: e och 4: e

Hallå! Hej alla!Hur mår du? Idag har jag 3 idé för vintern inreda. Jag älskar vinter och snö. Hoppas alla gillar dessa idéer. Glöm inte prenumerera på, följa och som mig :)Jag är i sociala medier:Facebook: https://www.facebook.com/diywithmoon?ref=tn_...

DIY naturliga bodyscrub

Hej alla! Jag har velat dela min bodyscrub DIY sedan februari! Jag fick aldrig det och sist eftersom jag sprang ut min sista sats, bestämde jag mig att filma en kort video för att visa dig hur jag gör min egen kropp skrubba.Steg 1: ingredienser 1 dl...

DIY naturliga hemlagad Mint toner för felfri & vacker hud

Hej skönheter, det är sommartid... Vi måste ta extra hand om vår hud i sommar. Du måste ha alla märkt hudproblem i sommar på grund av hot-varma vädret och den lätt, enkla och effektiv formulan är att använda toner på sommaren. På marknaden finns det...

DIY bodyscrub

Kroppsskrubb är ett bra sätt att behandla huden och hålla den mjuk hela året! Denna DIY scrub innehåller endast 3 ingredienser och de kan hittas i de flesta hushåll samt din lokala affär. Detta är en prisvärd bodyscrub som också är lätt att göra. Ge...

DIY överdimensionerad (Slouchy vintern Jumper) - Video

Hej alla! Det är vinter här uppe i norra halvklotet och det betyder två saker:en) det är frysningb) det regnar förmodligenDenna handledning kommer förhoppningsvis ge dig skydd mot dessa två saker; en varm tröja och något att göra medan det regnar/någ...

Enda nederländska hink hydroponiska System - lätt DIY - Patio - balkong - vintern trädgårdsarbete

Klicka här för att se alla mina YouTube Videos - enda nederländska hink hydroponiska System...Detta är min enda hydroponiska nederländska hink system som är perfekt för alla med begränsat utrymme vem bristen till försöka växa hydroponically med en ho...

DIY mandel bodyscrub-för vackra hud i vinter - vinter hudvård

Hej killar kolla in hur man gör mandel Body scrub-för vackra hud i vinter-vinter hudvårdFör detta behöver du,Mandel pulver,Obehandlad mjölk,Steg 1: Du kan titta på hela videon tutorial här:Se till att prenumerera för mer videor! ♥...

DIY sammansatta Gin

Jag är ett stort fan av gin.Smak av gin är svårt att fästa. Gin är en tall som täcks av snö. Det är lukten av solskenet på en springtime äng. Det är resinous, blommig, komplexa och allt förpackat i en awesome klar vätska. Jag ska ha det i bubblig ton...

Kokos - honung - balsam - hår Mask DIY

trött på att torrt frissigt hår? Trött på de besvärliga kluvna hårtoppar? Prova denna awesome hemlagad balsam som fungerar utmärkt. Det är en inpackning, lätt att göra, billig och effektiv.Detta DIY hår konditionering behandling innehåller 2 msk av d...

DIY alla naturliga kyla & Healing sommaren Body Lotion

Hej härliga människor,Detta instructable planerades inte men efter att ha sett slutprodukten jag kunde inte motstå mig att dela med er alla.Nyligen hade jag läst mycket om fysiska välbefinnande och Ayurveda. Ayurveda säger"Vad du lagt i din kropp är...

DIY färgglada-trä glasunderlägg

du vill Pimpa ditt matbord lite?Vill du imponera på dina vänner?Du vill göra det själv?Här gå du med min uppfattning om DIY färgglada-trä glasunderlägg! : DSteg 1: Få saker Behöver du:-bitar av plywood. Jag fick dessa runda från en handcrafting lever...

Building a Winter Cat House - DIY Pets

Bygga ett vinter katt hus - DIY husdjurVi har en utanför katt som bara kommer i för skador andextreme kallt väder. Annars han stannar utanför och sover främst på vår veranda.I en tidigare video gjorde vi en hängmatta för katten. Han älskar fortfarand...

DIY Solar installation.

Detta instructable kommer att berätta hur jag gick om att bygga en 12v Solar setup för att köra min svalare luft under våra varma sommaren och 12v 120 liter kyl/frys under de kallare månaderna.Det kommer att omfatta några av de saker jag fick rätt oc...