Docka Moto G MDF

länk till data överför arkivet: http://goo.gl/0JyxaL
Relaterade Ämnen

Inset Bookcase

Detta är en enkel MDF bokhylla infälld i en tall surround med en skugga lucka för en enkel design med karaktär.Den totala storleken var 850 x 190 x 900 mm (BxDxH), med 3 bokhylla fack.Material9mm 1220 x 2440 (4 "x 8") MDF blad16mm 607 x 1800 (2...

Fattig mans mutter och bridge sträng mellanrum guide

en mutter och bridge sträng mellanrum gauge kan du utrymme strängar jämnt på ett stränginstrument genom att visa dig var att sätta den skårorna och/eller hål på muttern och bridge.Så jag inte kan motivera glädjen i bridge mätaren görs av Timbuck (AKA...

Sexig Swoopy Cheetah bil högtalare installera

uppdatering: ett av stegen inte ladda upp, så se den nyligen åter uppladdade steg 6 och säkerhetsteam i steg 8Detta är en enkel metod att göra en av de söta sexiga högtalare skåp som du ser i alla bil tidningar. Denna metod kan också användas till hö...

CNC Solid Wood Universal väckarklocka Dock

Den slutliga prototypen är fast brända körsbär med en inline förstärkare och 3,5 mm utgång samt sinusformad formad förstärkning kanaler att förstärka enhetens egna högtalare.Det kan stödja alla versioner av iPhone (exklusive 6plus), alla versioner av...

Anpassade MP3 docka med elektronisk förstärkning

Wow jag inte har skrivit på ett tag. Jag har varit i college.Anyway, här är en titt på något jag gjorde i design klass för några månader sedan.Jag har en off-märke MP3-spelare jag fick en en office store för runt 40$ (US) ett tag sedan. Min rumskamra...

Vända en standard 3DS dock i en 3DS XL dock.

(cue cheesy infomercial)Är du trött på att koppla in din 3DS XL att ladda det? Du kan aldrig lista ut hur att kontakten ska kopplas och när du slutligen gör handlederna är trångt! OWWWWW! Sluta göra det den hårda vägen och Läs detta Instructable att...

Knex Flip telefon Dock/Stand, av bannana uppfinnaren

detta är en docka som jag gjorde. Det kan passa nästan alla knäppa telefonerna. De av er med en MOTO RAZOR du är garenteed. NJUT AV :DSteg 1: byggnad. Bygga fyra objekt i de två bilderna.Steg 2: ansluta. Anslut allt som visas. Nu är du klar. Glöm int...

MDF vredet för en hemlagad bandsåg

Jag för närvarande bygger en 14 tums bandsåg från planer köpt från Matthias Wandel, och de (planer) kräver massor av små slumpmässiga bitar och bitar att vara gjorda av trä. En hand eller stjärna knopp, dock är faktiskt en ganska vanlig del som många...

Nexus en Dock

jag har sett en hel del diskussion om Gem och kartong dockningsstation för Nexus One. Tänkte jag skulle lägga upp vad jag gjort de andra dagen och tillämpliga filer jag använde.Denna process skulle kunna tillämpas för varje telefon.Detta dock ännu ha...

Hur låsa upp din Motorola Moto G 2014 till fabriken

Om du läser denna artikel, innebär det att du stirrar för närvarande på din helt nya Motorola Moto G med din bästa Mästerkatten n Boots intryck hittills och tänker om olika sätt att få det att fungera. Du är utan tvekan mycket söt, men bor att för lä...

Tur en vintage radio i en iPod docka

jag hittade denna 1940 Westinghouse radio på en loppmarknad för $15 och trodde det skulle göra en fantastisk iPod docka! Jag älskar vintage utseende, men har inte mycket användning för en enda AM-radio, för att inte nämna det inte fungerade att börja...

Göra android sync docka från gamla palm dock

Hej detta är min första instructable, jag hoppas du gillar den.Jag hittade denna 2001 PALM docka, som användes för att synkronisera den med windows ME maskin, som är nu värdelösa eftersom smartphones dödade pocket PC. Jag skulle köpa en android dock...

Steampunk Iphone docka med rökning panna

Jag hade diskuterat att skapa någon slags docka för min Iphone att sitta på ganska länge. Denna önskan tillsammans med den första veckan av min sommarlovet har lett mig att skapa Steampunk Iphone docka.Innan vi börjar jag vill bara påpeka att detta p...

Retro inspirerad telefon Dock

Hej alla och Välkommen till min första instructable. Jag har lovsjunger av denna webbplats till alla som någonsin hade en fråga om något avsides DIY för länge, så jag att det var tid för att bidra.En av dessa byggde jag en liten stund sedan. Jag hade...

! ! ! BRA MDF!!! DÅLIG MDF!!!

Jag använder MDF.Jag gillar bra MDF.Jag gillar inte dålig MDF...Folk jag känner, och jag själv, har använt MDF med Laser gravörer och den dåliga MDF skapar sotet du ser på min hand på bilden, när den används med Laser gravörer. Och det är inte bra!Ja...

Laser Cut iPod Dock

detta Instructable täcker konstruktion och tillverkning processen används för att skapa en snygg laserskurna docka för iPod Nano. Dock i detta Instructable är tillverkad av 3mm MDF, men andra 3mm material som kan vara används (klar akryl etc).Designe...

MDF pariserhjul för händelse

Hej. först kan igen tyvärr om språket om du tror att jag använda ett annat ord för en bättre förklaring låta mig veta.Detta är en lätt pariserhjul jag gjort för en vän och hon godis i korg och använda det som tabell center i en händelsejag lät den Co...

LEGO Iphone / Ipod laddare Dock

Detta är min iphone laddare docka. Det har gjort form lego som så många andra men här använder inget lim och inte förstöra någon lego eller sladdar. Den enda icke-lego del är två små bitar av silvertejp. Det är starka och bärbara och lägger sig platt...

Docka Cupcake

när mina flickor var unga jag göra en sån full storlek Barbie docka tårtor. Ja, min hand dog en vanhedrande död; att sätta isbildning på kjolen av denna tårta. Jag svor, aldrig igen. Då jag såg detta på Pintrest: http://fruittart.wordpress.com/2008/0...