Dolda skrivbord fackhur ser ut som en normal CD-rack kan bedra.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Dolda stol fack

När en inkräktare går in i ditt hem, vad de hittar? De dyra telefoner och tabletter om på bordet? Överfyllda smycken rutan på byrån? Eller de 5 - åriga, massproducerade, $20 trä stolarna sitter vid matbordet? Tja, jag kan säga som de skulle inte gå f...

Makedo skrivbord fack

hålla skrivbordet (i mer än ett sätt) som anordnas med denna snyggt skrivbord fack.Denna enkla skapelse från upp-cyklade kartong är utformad så att du kan skapa, stack och gå med så många brickor ovanpå varandra som du vill.För att göra en bricka, al...

Sovrummet Makeover: Dolda skrivbord

Många dagar sedan köpte jag min första pussel. Jag har alltid varit fascinerad av träbearbetning men jag hade aldrig chansen att testa min capabalities på detta.Så, gå till mitt garage med min helt nya pussel och glad som ett barn i julhelgen, jag ti...

Dolda tak fack

detta är min första instructable, så nakna med mig.VARNING!Innan du börjar skära med Sheetrock sågar. borra ett hål med en borr och kontrollera om ledningarna.Material:HVAC vent cover1/2" sheetrock skruvar (två)liten kartongVerktyg:Sheetrock sågbruks...

Hemliga skrivbord fack

Jag hade du surfar Instructables tidigare efter sätt att göra hemliga fack, men jag ville göra min egen hemliga fack som var unik. Så, som min första Instructable jag har beslutat att dela min design av min hemliga fack.Först av allt, som en del av m...

Dolda ljus fack

Detta är cool sätt att göra en dold avdelning beroende på storleken av ljus ska avgöra hur stor blir din gömställe. Jag fick min ljus på god vilja för om en dollar. Theres ett par olika sätt att göra detta projekt. Du kan ta en smörkniv och klipp ut...

Soffbord dolda utdragbara fack

detta är min första Instruckable så jag hoppas du gillar det, och fler kommer!Mina barn hade några hur knackas toppen av min soffbord av, och jag hade idén att sätta ett hemligt utrymme på det innan jag sätter tillbaka det tillsammans, jag behövde ba...

Dolda hemlighet fack (i vanlig syn)

anledningen till att jag beslöt att göra detta projekt var så att jag kan gömma min små projekt från min familj och även ett litet lager. så jag bestämde mig att göra hemlig avdelning. Jag tänker bara säga detta en gång, men den enda anledningen till...

Dolda fack i vardagliga dörren

det finns två avgörande kännetecken som gör någon hemlig avdelning framgångsrika på att hålla din personliga tillhörigheter verkligt personlig. Först är att åtkomstpunkten facket måste gömmas ur sikte. Andra är att facket måste vara mycket lätt att k...

K'NEX Boba Fett slav jag

I detta "vänners kompatibla kommer jag visa dig hur jag gjorde den ikoniska slaven jag från Star Wars filmer, ägt av Jango Fett och senare av hans klonade son, Boba Fett. Jag beslöt att göra Boba Fett version, eftersom detta fartyg grön/brun färg är...

Hidden Treasure Box - inläggningar trä låda med dolda fack

detta fält har en inläggningar trä exteriör med en anpassad mermaid design, vadderat satin foder och hemliga fack i botten som hålls stängda magnetiskt och bara öppnas om du vet hur man gör. Jag tittade på en hel del historiska möbler för inspiration...

Dolda fack i ett rådjur montera

du lära dig att ta en uppstoppning rådjur huvud och ge det ett annat syfte genom att installera ett dolda fack. Den monteras sedan på en träbit där det kommer att öppna och stänga från trä. Inga hål i väggen förutom spiken du hänga det på. Den är gjo...

Multi dolda fack fotoram

Jag älskar dolda fack. Jag älskar också papper. Den här foto stomme har 3 dolda fack. En på vänster sida, till höger och en stor en på baksidan. Så finns gott om ställen att dölja något samtidigt hålla dina bilder satt på ditt skrivbord eller hängas...

Bygga din egen dolda fack

https://www.youtube.com/watch?v=oj94JDAm8Jk&feature=youtu.beSteg 1: Att göra en egen dolda fack du behöver!I dagens instructables ska jag visa dig på nästa idén att göra ett gömställe hemma!Steg 2: Handgjorda mini gömmer sig med vin propp kan använda...

Skrivbord nyckel hemliga fack

mitt highboy skrivbord redan har några hemliga fack. Skrivbordet var min farmors; Jag köpte den på estate försäljning. De flesta av min farmors viktiga papper kunde inte hittas. Jag hittade så småningom pappersarbete i de hemliga fack gömda i skrivbo...

Flaska Gatorade, dolda fack.

För våra dolda fack vi fick en flaska gatorade, sätta vissa mörk karamellfärg och fick ett rör som är ungefär 3 inches lång och nästan lika bred som toppen av flaskan. Sedan vi tog ut tillräckligt av gatorade att lägga röret i utan den över fyllninge...

Dolda fack bok

detta är en instructable om hur man gör en dolda fack i en bok. Plus att det är verkligen lätt och mycket effektiv!: D ingen kommer att veta att alla dina pengar eller andra objekt är dolda just där på din bokhylla! XD så låt oss börja arbeta! :)(:St...

Dolda fack: "alternativ konst"

Hi guys, här en av mina poster för "dolda fack" tävling.Den bästa gömställen är naturligtvis de i vanligt webbplats. Detta är ett sätt du kan dölja objekt i ett "konstverk".Jag valde en snögubbe eftersom jag hade en hel del av vita spe...

Dold låda fack

någonsin behövde en plats att gömma dina pengar, en reservnyckel eller något du kan sätta i din plånbok på en lördag kväll som aldrig slutar upp att vänja, men bara kunde hitta ett bra ställe att sätta den där det finns bara en mycket liten chans någ...