Drapering omlottklänning med tunt & klänning FormAtt göra en fingerad wrap klänning med draperingar muslin klänning formuläret. Jag visar klänningen jag skapade från muslin klänningen i slutet. Jag gjorde några ändringar men jag visar hur jag gör mina kläder. Droppa en kommentar nedan eller kolla min sömnad blogg på www.lynettealexis.com

Verktyg som behövs:

Tunt minst 2 1/2 varv

Klä formen

Pins

sax

krita

Relaterade Ämnen

Hur man använder en klänning Form

Detta är en nybörjares guide till att använda en klänning form. Varför använda en, och hur? Jag har funnit att de nya att sy ofta Visa klänning former som något som endast professionella sömmerskor användning, men med en är ganska enkelt och intuitiv...

Hur man gör denna maxi omlottklänning

Den mest nedladdade gratis sömnad mönstret från sy så lätt är den Wrap klänning. Så när jag ville sy en tropisk långklänning, detta mönster omedelbart vuxit till sinnet. Ibland behöver du bara att röra med en bra sak! Jag köpte denna fantastiska åt I...

Att göra en head skyltdocka/klänning form

Mina damer och herrar, Välkommen till min första Instructable.I detta Instructable kommer jag visa dig vad jag gjorde som en förberedelse för att göra en helmask, som visas i min andra Instructable.Jag deltar i en hel del LAJV evenemang och dessa hän...

Hur man gör en unik multi omlottklänning

en praktisk klänning att bära för många tillfällen! Du kan Linda, drapera och knyt din väg!...

Princess söm mönster (utan en klänning form)

jag planerar en idé jag har för cosplay, och det krävs princess sömmar.Princess sömmar görs oftast på en skyltdocka, men jag har inte en.Därför jag listat ut hur man gör ett mönster för princess sömmar ur en t-shirt själv :DSteg 1: leveranser-en t-sh...

DIY: Wrap klänning från Scratch

DIY omlottklänning från grunden!Steg 1: Drapera din design Jag använde draperingar tejp för att skapa min design.Steg 2: Drapera den klä formen med tunt Drapera och pin tunt till formuläret klänning. Sedan spåra draperingar bandet med en sharpie.När...

Siden och spetsar brudklänning

Att göra en klänning av siden och spetsar var första gången för mig, så jag tänkte jag skulle dela några tips jag lärde mig när du skapar denna brudklänning för min vän!Steg 1: Mock up! Mock ups är så viktigt och så bra för oss som inte kan visualise...

Tur 3 sidenscarfar och 3 sömmar i en 1920-talsstil näsduk klänning

Behöver en sista-minuten kostym? Allt du behöver är tre fyrkantiga sjalar och grundläggande sömnad färdigheter och du kan har själv en härlig (och ganska historiskt korrekta) 1920-talsstil klä i en lätt eftermiddag! Lägg några handskar, en lång stran...

Elsa/fryst klänning

Som är fallet för många, många andra små flickor (och kanske nästan lika många inte-så-små flickor), min dotter ville vara Elsa för Halloween. Jag läste igenom kostymer i butikerna och blev mer och mer besviken. Dessa var alla generiska princess klän...

Wrap klänning: En fickformat simma passa cover/handduk

Knit wrap klänningar är mycket modern i sommar. Jag har sett dem i olika utföranden och med prislappar som sträcker sig från $30 till $150. Jag beslöt att skriva en instructable för en omlottklänning som kan göras från en mycket stora mäns t-shirt fö...

Kåpa draperad Infinity klänning

Enligt min mening kretsar att skapa en fantastisk outfit ofta kring att hitta en bra balans av lös och tight, avslöjande och dölja. Jag älskar en låg kåpa hals draperade veck eller sexighet av en öppen rygg klänning, men det är ibland svårt att lista...

Arkitekturen av en formell klänning

en av de många saker som fascinerar mig om hög mode är inälvsprodukter av en sann couture klänning. Inre urbening och bindningstråd innebär att klänningen kan i princip stå av sig själv! Ingen dubbelhäftande tejp eller plast remsor längs överkanten e...

Hemgjorda balklänning, balklänning, Bridal eller Party klänning för småpengar inklusive tillbehör

Ja kanske inte riktigt slantar men det är mycket billigt för vad du får, en unik del av bärbara konst och hantverk. Även om du fick köpa allt tyg ny och av rullen, skulle det fortfarande inte kosta mycket mer än 10 euro/dollar/pund. Det var ursprungl...

Korsett klänning / topp

hur man gör en korsett klänning / toppEftersom inte jag är en engelsk infödd, ska jag försöka att till mitt bästa att förklara hur jag har gjort dettaliten klänning/topp. :)Steg 1: Lista Material lista (mönster):-Klä form-nål pins-mätning tejp-karton...

Samlade sommarklänning

bästa med klänningar är att du enkelt kan göra en från nästan någon skjorta. Nu tror jag det är ganska uppenbart att jag älskar återanvända gamla kläder, & denna klänning är just detta. Jag använde en thrifted skjorta som är större än min vanliga sto...

Omdaning projekt - boho chic, etniska, romantisk klänning tillverkad av en gammal kjol och billigt skift klänning

Detta var ett roligt projekt att göra och anledningen var att jag var kostymör på en nyligen oberoende film, The gyllene bägare. Liksom många små oberoende filmbolag, budgetar är tight men detta passade mig, så när jag designa och göra kläder jag upc...

Hur man gör en gudinna halsduk/sjal klänning

detta instructable reviderades på 6/03/09 för enkelhet och exakthet.Detta är ett enkelt sätt att göra en klänning från två stora halsdukar eller två lika stora bitar av tyg. Jag har sett klänningar av denna stil runt platsen och varje gång jag ser en...

Göra en klänning från en Button-Down skjorta

detta är ett förvånansvärt enkelt sätt att förvandla en gammal skjorta till en rolig, snygg klänning. Det kräver mycket lite sömnad. Jag bar en av dessa klänningar till min Junior prom, och nu jag gör en andra en med min mamma för detta instructable....

Att göra den drömmen klänning

det är högst osannolikt att jag någonsin kommer att äga en couture klänning. Kanske om jag vunnit på lotto, men dessa chanser inte är bra eftersom jag inte ens spela/ange/vad du kallar det.Men jag kan göra min egen (Ja, kanske inte så otroligt som nå...