Dubbel misshandel pistolerHej. Min första instructable var inte så bra så jag har beslutat att göra något lite enklare.

Så är här min senaste k'nex uppfinningar!

Bra utbud
perfekt för striderna kring
huset
pålitlig
rymmer upp till 6 ammo i varje pistol
inte många bitar som behövs

utlösare kan bryta med för mycket kraft
Skjut inte någonsin här pistolen utan någon ammo. Det kommer att bryta.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dubbel shot pistol

att bygga detta måste du först bygga min halvautomatisk pistol på....

Dubbel Shot Knex Pistol

denna pistol bygger bort av Big Z H & K USP.40det skjuta 2 rundor på en gång mest för att jag inte kunde göra det skjuta en. så im ta en kon och göra det en pro :DDet bör vara mer än tillräckligt bilder att hjälpa u göra det.Och detta är inte en dubb...

K'nex Single shot Pistol

detta är en pistol-ish grejen som jag gjorde bara att fördriva tiden. Det är min första instructable, så det inte kanske är så bra. Jag känner mig inte riktigt som att mäta hur långt det går, men det går en good-ish avstånd. Noggrannhet är OK men int...

Irwinner's semi-auto k'nex RBG '' mod''

jag sökte slumpmässigt '' k'nex gun'' idag, och detta kom upp:Jag gillar verkligen denna pistol, så jag bestämde mig att ändra den. (irwinner, jag hoppas du inte misstycker. Om du inte vill detta på plats, jag ska ta bort det).Så, detta är en '' dubb...

Borater.

Hey guys. Lång tid ingen tala. Detta är en gammal pistol jag gjorde kanske ett år sedan, jag skulle vilja dela med dig. Det är en dubbel-barreled pistol med 5 lager. Och om jag är rätt när han säger det var först i sitt slag när jag byggde den. Jag a...

Papper kanon arsenal (inte aktiveras)

Detta papper arsenal är lätt att göra och är bra för att spela pistol slagsmål.Steg 1: Vad du behöver:Papper (A4)TejpSteg 2: Piece #1 Ta en bit av A4-papper och vik den på längden tre gånger.Steg 3: Bit #2 Rulla papperet på längden, sedan rulla ihop...

Doritostix

i denna kommersiella era, vad säger Superbowl mer än Doritos?Du kan ha receptet krispigt cheesy gjort i 30 min! Flytta över Rachel Ray! hahaFör detta recept, har jag tagit den enkla idén av din dagliga hemgjord ost pinnar och tagit det till en annan...

Dubbel Knex marmor, Penny eller Knex bit skytte pistol. av bannana uppfinnaren

begäran jag postat detta en dubbel shooter typ av knex pistol. Den kan skjuta kulor, slantar, knex bitar eller något annat som passar i skytte facket.Steg 1: Att bygga den första delen av handtaget. Bygga den första delen av handtaget för pistol, du...

Dubbel pistol

Hej killar är min dubbel pistolDet kan separeras genom att ta ut den vita rods(see pic)dess ganska bra!sjuk har det postat med instruktioner av fredaghär är det...

Knex dubbel pistol

Knex dubbel pistolSteg 1: Steg 2: Steg 3: Steg 4:...

5 fot dubbel fat knex pistol

denna knex pistol är 5 fot lång har två utlösare och två fat och två 40 runda tidskrifter. Det skjuter gula spön. Om tillräckligt många människor lämnar kommentarer som bör jag lägga en instructable för det. jag kommer. Detta är min första instructab...

K'nex dubbel sköt pistol.

Hej, detta är min K'nex pistol, bränder minst 2 kulor samtidigt och har mycket makt. Jag försökte göra pistolen mer solid från sin ursprungliga form genom att förstärka delarna runt avtryckaren med orange stege kontakter och med blå distanserna. Denn...

K'nex dubbel fat Hybrid pistol

Hej stötarna! Detta är min nya pistol, en dubbelpipig, bull-pup/regelbundna tidningen pistol. Denna idé fick jag av JonnyBGood, och jag tror han kommer gilla den. I grunden finns ett fat som körs av en tidning som har fronten. Andra fat rinner av en...

Dubbel-Barreled knex pistol

det är en ny pistol med en något annorlunda trigger system... jag gjorde det i en två dagars knex att göra frenesi och så som struktur stinker... feedback är bra! ledsen om instruktionerna är otydliga. första instructable.Steg 1: fat tunnorna är myck...

Dubbel-fat tidningen pistol med "clip-on mag"

:DJa.Jag gillar detta nya vapen. Inga exotiska eller modded bitarFördelar:Det är ett hagelgevärdu behöver inte ladda kulor varje gång du vill använda det(såvida du inte skapar den tidningen versionen)Nackdelar:Mycket lite utrymme däremellan trigger m...

K'nex dubbel fat Bullpup pistol

Hej alla! Idag har jag här detta awesome bullpup pistol. Jag skulle kalla det ett gevär, men det är inte tillräckligt stor för att vara ett gevär enligt min mening ändå för stor för en pistol. Men det fungerar lika bra som båda, eftersom det mycket s...

Dubbel feeder knex pistol

jag skulle vilja veta om jag bör lägga upp en Instructable för denna pistoldess styrka tror jagsanna triggerBättre grepp (jämfört med min förra en)dubbla mataretrippel barelllätt att modstark robust designdess svagheterutlösa armledsen för de dåliga...

Knex dubbel sköt hand pistol

det har två fatmycket exakt och skjuter ganska långt om 50 om du men tillräckligt gummiband påhar ett utrymme för attDet har en mycket stark ram och kan hantera en hel del kraftSteg 1: hantera 20 röda 1/4 cirklar6 vita stavar4 gula stavarSteg 2: räck...

Pistol säker Led belysning projektet: dubbel färg med rörelsedetektor

det finns massor av bra LED belysning guider här på Instructables så jag inte kommer slösa tid på vad de omfattar. Jag kommer att referera till några under detta instructable att jag tyckte var bra som den definitiva guiden till LED accent belysning....