Dubbel regnbåge armbandI denna tutorial kommer jag visa dig hur du skapar ett brett regnbåge armband
Liknar min tidigare regnbåge armband, men detta är en modifierad version, större, djärvare, bredare
Större verkar bättre, åtminstone fungerar för mig (jag har en liten handled) de ser bättre ut på min handled. Det är därför jag kom upp med denna design... Jag älskar det och jag hoppas du också gör!

Armband är vanligen ges som present. Regnbågar är Naturens gåva för oss att njuta av och inspirerar oss alla!

Flätat armband är populära. De går med alla sorters kläder, från dressy till casual. Sedan brett armband är stora mode bitar, bör man hålla resten av smycken till ett minimum. Ringar, örhängen och halsband kan ta avstånd från den breda armband utseendet. Om andra smycken kommer att bäras med armbandet, bör det samordna.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Regnbåge armband

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en regnbåge armband gjord av paracordÄr roligt och lätt att göra, ser bra ut, och det är också ett bra sätt att göra använda av din paracord matresterPå dess mest grundläggande minskning är reg...

Dubbel dubbel vävstol armband.

Min egen jag gjorde dubbel dubbel vävstol armband!Steg 1: material Behöver du:-vävstol band-vävstol styrelse-krok-s eller c klipp (ledsen jag inte har c klipp)Steg 2: Att placera band Sätta två gummiband vridna i en 8-form och placera den i två pinna...

Gör en dubbel insvept Paracord armband

dag ska jag visa dig hur man gör en dubbel insvept paracord armband.Steg 1: leveranser Behöver du två stycken 10 ft paracord en kniv en tändare och ett spänne.Steg 2: Har börjat Vika en av bitarna av paracord i hälften. Loop paracord kastade spännet...

Dubbel dubbelsidig mynt armband / VRISTKEDJA

detta är en guide för att göra ett mynt armband. Några mynt av något land fungerar. Det beror på vad du gillar. Även du kan sätta så många mynt eller så få var du vill. Jag använde 4 dimes men du kan använda små mynt eller stora mynt. Det är ungefär...

Papper rulla regnbåge armband (nedbrytbara)

A armband som är biologiskt nedbrytbara och billigt!Det består av pappersremsa rullade bildas trummor!Funktioner:-1) billigt2) nedbrytbara3) super lätt att göra!Gör detta för upp kommande vänskap dag vilket är 3 augusti och ge dessa till dina vänner!...

Gem regnbåge armband och halsband

Steg 1: Material som krävs för Du behöver:1. säkerhetsnålar2. färgglada GemSteg 2: Looping upp Anslut Gem med varandra i en regnbåge färgade mönster eller bara slumpmässigt plocka upp alla färger att slinga det. Göra så många kedjor göra det tjocka e...

Double rainbow vävstol armband

denna dubbel regnbåge vävstol (gummiband) armband är något svårare än den enda rainbow vävstol armbandet och en bra att försöka lära sig att hantera looping mer band. : DJag älskar utseendet på denna dubbel regnbåge vävstol armband - det är chunkier...

Hur man gör Rainbow vävstol dubbel X Cross

dag ska jag visa dig hur man gör regnbågen vävstol dubbel x cross armband. Kan börja.Steg 1: Lets Start Kommer du behöver: vävstol, band, krok och ett c-klipp eller s klippSteg 2: Att placera band Steg 3: 1 gång Steg 4: fortsätta Fortsätta mönstret t...

Rainbow pilen vänskap armband

Behöver något på din handled att bära med stolthet? Denna roliga och färgglada armband kommer att vara säker på att fånga ögon och göra dig att må bra! Att tiden varierar beroende på nivå och scheman. Min tog ca 2,5-3 timmar.Steg 1: Samla ditt materi...

DIY Fashion Rainbow garn armband

Letar du efter en söt mode regnbåge armband för dig och dina vänner? Jag hoppas att du älskar att göra dem som en gåva till dina vänner eller älskad som jag gör själv. Du kan lägga till pärlor och olika design ditt armband. De är lätta att göra. Om d...

Nerf - dubbel Maverick

När jag först började spela Nerf wargames, fick vi ett gäng vänner som köpt Mavericks för tillfället. Och varför inte? De är stora fancy revolvrar, de är bundna att bli awesome! Men de visade sig vara en usel val vi har fastnat med ett överskott på v...

Rainbow vävstol fishtail

den fishtail är enklast och snyggast Rainbow vävstol armbandet runt såvitt jag är orolig. : DEn fishtail armband bara tar så mycket tid som en dubbel regnbåge vävstol armband men ser laster bättre. Du behöver bara 10-15 minuter att slutföra en.Steg 1...

Rainbow Tie Dye för Tots

En dubbel regnbåge för den lil tots!Steg 1: leveransersamla in leveranser:SkjortaGummibandTie dye leveranserSteg 2: Förbered färgämnenPrep färgämnen och skjorta enligt anvisningar från tillverkare avSteg 3: Vik skjorta och slipsdragspelsvikt skjortan...

Double Rainbow hälsningskort

det blir lite sent till jul, men det är okej, kort arbete för alla hjärtans dag också. Här är en full-on double rainbow popup-kort för någon speciell i ditt liv.PS Om någon där ute inte får skämtet, en snabb sökning på YouTube på "Double Rainbow"...

Festival målning

jag volontär facepaint på festivaler över hela och flickor ofta be om prinsessan. Det är en utmaning eftersom prinsessor bara ser ut som fantastiska människor och du kan inte måla som. Jag hittade några knep att leverera som och undvika rosa krona fa...

Magic 8 öl 8 dubbelsidig Die

för min 8 år på jobbet, jag ville göra Magic 8 Ball som dör, som skulle flyta i öl. Problemet är att dö är inte billiga och jag behövde 50 + av dem. Jag gick igenom flera idéer. Den levererade planen var helt enkelt en bit papper med mönster på den....

6 sträng hantverk

Någonsin haft en boll av garn, rulle av ledningar, förpackningar av rep, eller andra strängar du hade liggandes och undrade, "Vad kan jag göra med dem?"Om så, har du hittat rätt instructable för det! I min instructable lär jag 6 olika hantverk i...

K'nex Big Double Rainbow

detta är en dubbel regnbåge som jag gjort av K'nex. Den har ingen orange på det eftersom jag inte hade någon orange tabbed kontakter. Men jag tycker ändå det ser bra ut. Du kan byta ut de gula kontakterna med orange tabbed kontakter i den andra raden...

Med kranar för att ändra gängstorlek... Åh, möjligheterna!

jag har en 1986 VW Vanagon Syncro... den häftigaste delen som är den låsning differentialen. Jag bestämde mig för att beståndet vredet som differentialen är engagerad var saknar personlighet.Steg 1: 1. Mät dina trådar. Hämta tråden mätare från din kr...