Dubbla påsar Crown Royal dice väska (med frodas)en lila crown royal väska för att hålla din tärningarna är klassiska geek. Denna ändring ökar funktionaliteten i din krona-dice-väska. Genom att vända botten av påsen och bildar en annan dragsko i andra änden, är en andra påsen gjord för att lagra mer/olika tärningar.

Jag använder den sekundära (abyssal) sidan för att hålla tärningarna som jag använder för min nuvarande gaming. Andra dice att jag inte använder mycket gå i den andra sidan.

Blomstrar för min gör också en funktionell abyssala fiend-with-many-eyes-and-teeth handdocka.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Crown Royal Quilt

min man hade samla alla dessa väskor genom åren innan jag träffa honom elva år sedan, så detta är mitt allra första quilt jag någonsin gjort för hand utom sy blocket tillsammans. Jag skar påsar med sissors först och sedan används en rotar blad med pa...

Fuzzy Dice väska av förtärande

grundläggande tips om hur man gör en fuzzy dice påse med förtärandeSteg 1: att sätta allt ihop jag galen limmade googly ögon till stål knappar och sedan sydde dem på bara innan du sätter sammet botten på. Materialet är 12 "X 8" och tänderna kund...

Paracord Net väska med spänne förregling

Steg 1: Försörjningsbehovet 550 fallskärm sladd sträng 100ftTändareMåttbandPapperskorg, tvättkorg, hink som basSaxJustera rattenSamverkande spänneSteg 2: Mäta midjan av basen Först måste du få ditt band mått att mäta midjan av dina sopor kan eller tv...

Dekorera en väska med färgglada knappar

Lägg till din egen unika touch genom ljusnar en vanlig letar du handväska med knappar.Steg 1: Handväska Mina kriterier för valet av väska var följande;enkelt svart - färgerna bör från knapparna, vit fungerar också,enkel stil - alltför många dinglande...

SewUseful Walker väska med en professionell Touch

min sömnad studio ligger nära en liten park. Förra sommaren jag observerat många pensionärer roar sig. Vissa använder vandrare för hjälp med att ta sig runt. En hel del seniorer hade bundit plastpåsar till fram eller sidor av deras vandrare att bära...

Hur nära en väska (med plastflaska mössa)

Idag visar jag dig hur du kan stänga en chip-väska eller en annan väska lufttät... med en tom PET-flaska...Här är videon: hur nära en väska (med plastflaska mössa)Låt mig veta, om du gillar det :-D...

Fodrad väska med handtag och matchande dragkedja börs

jag fick detta svamp tyg ett tag tillbaka och slutligen beslutat att göra en väska och mynt plånboken ur det!Både väskan och dragkedja handväskan är fodrade och har fickor i dem.Jag skulle inte anser mig en "expert" sömmerska, mer nybörjare/mell...

Göra en Denim handväska med kartong

jag kom upp med idén att göra en "denim" omfattas plånboken ur kartong och akryl färg.Steg 1: Skär bitar av kartong För denna handväska, längd är 7 och 1/2 inches. En bit är tillskurna till en bredd av 3 och 1/2 tum, medan de stora, triangel for...

Altoids D & D Dice väska (uppdatering 2010-06-20)

Ja, något annat att sätta i ditt Altoids fall.Innan du kan ange grotta... Markområden, du behöver din trogna tärningarna. Och för att hålla dem säkra, använda din 10 nivåer av Craft: Altoids att göra detta till tärna fallet!Steg 1: Skär lite skum Sty...

Hemmagjord liten påse / Dice väska

nyligen började jag spela Dungeons & Dragons och beslutade jag behöver en väska för min tärningarna. Detta är en väldigt enkel design som är superenkel att göra.Verktyg & material som behövs:SaxSharpieGemPinsNål & trådGamla t-shirtRepSteg 1: S...

Hur man täcker en väska med rem (nästan) nr stift

Tygaffärer säljer material i armbandet, känd som sadelgjord, i en mängd olika färger, men sällan sina färger matchar ditt fabric perfekt. Syntetiska band, som vanligen finns i flera färg varianter, är också hala och har en förvånansvärt grov kant. Lö...

Kände ram handväska med Laser skär detalj

jag förmodligen spenderat 2 timmar letar efter en anständig små över kroppen handväska under $50 innan man beslutar att jag kunde spendera den tiden att göra min egen. Under åren har jag samlat ett antal handväska delar inklusive söta ramar och kedjo...

Gitarr Pedal styrelsen resväska med lagring

jag ville ha en pedal styrelse som har en personlig touch. Vad bättre sätt än att göra en. Jag såg den här och tänkte det var utmärkt, men beslutade att lägga till ett extra lagring alternativ.Låt oss börja...Steg 1: Samla några leveranser Saker du b...

Clutch väska / Naruto Ninja läderväska (ninja handväska med benet stängning)

Twas natten innan jul och genom hela huset alla hade svept presenterar utom jag. Inte en butik var öppen inte ens en lokala hantverk butik. Åh $#! + eh; vad man ska göra... Göra en väska. A handväska/väska som de dem från Naruto är ganska cool, hur '...

Packa en resväska med bättre hjälp bälten

De flesta nya resväskor har någon form av band att hålla allt organiserat. Dessa band göra resväskan rymligare. Dock inte alla resväskor hade en och det inte krävs menar en realökning av utrymmet att packa. Förutom det är inte stark nog att dra saker...

Oreo handväska med silvertejp (Upcycle)

jag gjorde denna handväska för min fru ur hennes favorit cookie förpackningar. Det är i huvudsak en duct tape plånbok men plast omslag gör för en snyggare väska. Min inspiration kommer från ett företag som jag verkligen gillar www.TERRACYCLE.net de g...

Dragsko handväska med inuti Cubbies

hittade denna stora idé i avsnitt 107 quiltning Arts TV. De har några instruktioner på deras hemsida att gå med video. Jag gjorde ett par väskor under helgen att prova enkel konstruktion.Steg 1: Skär och pussla ihop tygerna Du är i princip bara använ...

Pocket väska med Printer vänlig mönster

Den universella mantrat för när du går ut genom dörren är "Plånbok, telefon, nycklar" Den heliga treenigheten av inte skruva själv över för dagen. En vän till mig hade en ficka väska som höll detta och endast detta med två fickor. En på baksidan...

PIRAT LOOT väska med gömd skattkarta

jag älskar pirat loot, guldmynt och glittrande diamanter.Jag frivilligt i sommar, 2012, att planera och genomföra vissa crafting projekt för mitt samhälle. Detta är en av de aktiviteter som vi kommer att göra. Åldersintervallet är 4th grade genom 8....