Duct tape blommorvad en vacker projekt. Jag gjorde dessa två olika blomma för min mamma för mors dag. är enkla och vackra. en kunde användas till att dekorera nästan vad som helst. så njut, Använd din fantasi, färg och allt annat som du kan tänka dig att göra dem ännu vackrare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Plisserad Duct Tape blomma

visst, det finns många duct tape blommor ute, men här kommer fånga allas ögon! Denna enkla, lätt att göra silvertejp blomma bara tar några minuter för att göra och är underbara att Visa runt ditt hus eller ens på en bröllopsfest. Ändra färgerna på de...

Den ultimata Crafter Duct Tape förvaringsbox

en dag när organisera min arbetsyta, insåg jag att jag verkligen behövde en låda att sätta alla mina piprensare, bollar pom pom, saxar och andra diverse poster i. Då idén gick upp för mig: jag skulle bygga en låda av tejp för att sätta alla mina leve...

Duct Tape Flamingo smycken som

Steg 1: Samla material Endast silvertejp visas i bilder av detta steg. Jag ber om ursäkt jag bara har en hemsk huvudvärk men så jag är i sängen försöker avsluta detta instructable i tid för duct tape tävling. Och min arbetsyta och leveranser är nere...

Kedjan Duct Tape Rose klipp

detta är ett roligt och enkelt projekt för älskare av duct tape hantverk och rosor. Med hjälp av guiden har du snart din alldeles egna kedja Duct Tape Rose klipp.Steg 1: Att få ditt material För att göra detta hantverk, du kommer att kräva:1. en rull...

Duct tape rosor

dessa är vissa duct tape rosor som jag gjorde för min lilla sis b-dag, hon gillar blommor så jag tänkte "Hej detta är ganska billig och de inte vissnar!"...

Lätt Duct Tape blomma

poster är 2 duck tape rullar, en penna, och en saxBTW, jag elektrisk tejp för den svarta duct tape färgen bara för att jag inte kunde hitta min svart tejpSteg 1: Gör en bas Så det första du kommer att vilja göra är en bas för dina blommor så du behöv...

How to make a purse from Duct Tape

This is my first duct tape project. Det tog mig ungefär sammanlagt 8 timmar att göra. Jag är säker på att när du får ner du kan raka bort några av den tiden.Steg 1: Lista över nödvändiga artiklar 1 Måttband1 par sax1 häftapparat (med häftklamrar förs...

Duct Tape Milk Carton Planters

Varför köpa nya krukor som en sucker när du kan snabbt göra en mer bedårande de från mjölkkartonger och silvertejp?Kombinationen av en vatten bevis kartong och stark tejp gör dessa krukor tåliga nog att använda såväl inne som utomhus.MaterialMjölkpak...

En hopfällbar Duct Tape ändra handväska

tillbringar du mycket tid att gräva runt i fickan för lös förändring? Har du någonsin velat ett enkelt sätt att hålla alla dina ficka förändring tillsammans? Detta instructable visar dig hur man gör en snabb och enkel hopfällbar förändring plånboken...

Awesome Duct Tape plånbok

denna handväska är lätt och awesome! Det tar ett tag att göra men det är värt det! Också detta är min första instructable (så behaga ta märka av det).Steg 1: Samla material Vad du behöver: så många rullar av duct tape som du vill (minst två) sax plas...

Tillbaka till skolan Duct Tape pengar innehavaren och penna fall

här är en duct tape pengar hållare och en penna fall, perfekt för skolan, och att hålla dina pengar på att köpa lunch håller dina pennor och pennor osv... Säker för evigt och dragkedjor perfekt.!!! : D ps. Jag önskar verkligen att jag hade färgat des...

Flätad (snygga) Duct Tape armband

Detta är ett mönster jag lyfte från ett läderarmband som jag en gång hade. I min tidigare dagar av tejp hantverk gillade jag att tillämpa olika mönster och idéer från andra discipliner på mitt duct tape arbete. Detta är ett av resultaten.Steg 1: Verk...

Flätad Duct Tape armband

detta är en instructable om hur man gör en fin flätad duct tape armband. De är relativt lätt att göra och gör stor vänskap armband. Jag hade kul på ett sommarläger en gång lära alla andra tjejer hur man gör då; Det är en bra isbrytare. :)Steg 1: Hitt...

Kartong Duct Tape båt

Dessa instruktioner hjälper dig att skapa en båt som kan användas i vatten! och även passar en människa!Verktyg du behöver:-Sax-Brytknivar-Linjal/Meter pinne-PenslarMaterial du behöver:-Trä lim (1 flaska)-Tejp (6-9 rullar)-Latex färg (blå, brun och g...

Kartong och Duct Tape Viking hjälm

denna guide kommer att lära dig hur man gör en viking hjälm ur ingenting men duct tape och kartong (och lite andra grejer). Jag gjorde detta för att göra till lär tävling så här är frågorna:Vad gjorde du?Jag gjorde en viking hjälm! Detta är faktiskt...

Kartong och duct tape målet

detta är hur du gör en kartong och duct tape mål.Steg 1: material -kartong-tejp-saxSteg 2: Ta en bit kartong och skär det som på första bilden nedan. Än tar en annan bit kartong, samma höjd, och rita din person på den.Steg 3: Skär personen ut och sil...

Cool & enkel Duct Tape bälte

detta är en handledning för att göra ett bälte med standard silvertejp. Men finns det många mönster och färger av silvertejp. Du kanske vill prova några spännande färger!Steg 1: Samla dina leveranser Leveranser1. ett bälte som passar dig (som en guid...

DIY Duct Tape Bow

låt oss göra en underbar och söt duct tape båge! : DSteg 1: leveranser Du kommer att behöva:1. sax / ex-acto kniv2. silvertejpSteg 2: skär Skär 2 band av din silvertejp av exakt samma längd. Jag använder vanlig silvertejp som jag inte har någon mönst...

DIY Duct Tape örhänge

Dessa söta örhängen är så lätt att göra och roligt.Följa denna enkla steg och göra några vackra örhängen för dig själv.Detta skulle vara en stor gåva alternativ också för din älskade:)... Jag hoppas du kommer att gilla det... Tack.Steg 1: Saker som b...