Duct Tape Super Nintendo bärbara: en steg för steg guide.jag är shure du har sett en plånbok silvertejp, kanske även en duct tape origami svan, men har du någonsin sett en en duct tape Super nintendo bärbara? Jag tvivlar på att du har. I detta steg för steg guide kommer du lära dig hur man gör en själv, och har en 4" widescreen LCD-skärm, en Super NES klon system och en 2 timmars batteritid från 4 AA batterier.
Varför snes? Becase snes har ett bibliotek med bra spel, inklusive: legenden om Zelda A Link, Super Mario World och naturligtvis Star fox.

Varför silvertejp? Tja, för några skäl till min första anledningen är att silvertejp är awesome och fall gjord av det bara ser robusta och hållbara, och den andra anledningen är jag var försökande till göra ett mål för en lång tid, jag hade ingen aning hur jag skulle få min klump av varmt lim och moderkort till något så jag gav bärbart ett "skelett" av plast och wraped det i tejp , men tillräckligt yakkin' kan få bygga!

LÄS HÄR OBS! Om du njuta av denna mod eller liknande, gärna ta några sekunder att rösta på mig i den SILVERTEJP tävling, vänligen varje omröstning hjälper, så snälla ta en sekund och rösta.

Delar du behöver.

En retro duo spelkonsol. 35 dollar.

En bil backningen 4" skärm, slå upp det på ebay. 25 dollar.

En förstärkare, du kan få en på ebay. 5 - 15 dollar.

En batterihållare, mine kom med min audio amp.0-8 dollar.

Leda gratis lödtenn. 4-8 dollar.

SILVERTEJP, MASSOR AV DET, MWAHAHHAHAH!

Super mario world eller något annat snes spel.

Verktyg du behöver.

En lödkolv.

En limpistol.

Du kommer att få din tråd från din controller, den bör vara tillräckligt av det i en controller.

Observera att du vill lära dig hur man löda innan du försöker med detta projekt. Du också vill använda bly fri lödtenn.

.

.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Duct Tape Bow

låt oss göra en underbar och söt duct tape båge! : DSteg 1: leveranser Du kommer att behöva:1. sax / ex-acto kniv2. silvertejpSteg 2: skär Skär 2 band av din silvertejp av exakt samma längd. Jag använder vanlig silvertejp som jag inte har någon mönst...

Duct Tape hårspännen

För en söt och enkel hår tillbehör, prova att göra dessa coola Duct Tape hårspännen!Steg 1: materialFör att göra dessa färgglada hår klipp, behöver du.Scotch tejp eller anka varumärke tejphårspännencardstock papperlinjalensaxlimpistolsmå utsmyckninga...

Duct Tape hjärtat klipp

flickor, någonsin vill du göra något ganska för ditt hår? Denna guide hjälper dig att göra duct tape hjärtat klipp!Steg 1: Vad du behöver: -hår klipp-sax-tejpSteg 2: skär Skär 1 bit om silvertejp till en kort längd. (Det behöver inte vara länge din k...

Duct Tape High Tops

i detta instuctable, jag kommer att visa dig hur man gör ett par stylin duct tape höga toppar.Steg 1: leveranser Vad du behöver är:!. ett par strumpor2. silvertejp (så många färger som du vill)3. en kniv (eller skärande verktyg)4. tunga sträng, garn,...

Duct Tape Rose Pen

Jag är ledsen att jag inte har steg för steg bilder, men jag kan beskriva vad jag gjorde.Titta på stegen för att mer i detalj.1. ta en cap penna och täck den med grön silvertejp2. ta en 5 x 5 vid torget i rött (eller rosa för kronblad) och ta hörn oc...

Affisch styrelse och Duct Tape Sedelklämma

detta är pengar klipp som jag gjort, modellerad av min pappa. (Nej, är inte hans duct tape, det är läder)Steg 1: leveranser Affisch styrelseSaxTångSilvertejpEn dollarEtt kreditkort storlek objekt2 magneter (inte för stark) (eller kardborrband)Ett gem...

Vävda Duct Tape Bag

jag inspirerades av doormatyay's duct tape tote inlägg, men jag inte kopiera hennes inlägg, detta är en helt annan metod från hennes.Steg 1: Skapa första uppsättning remsor Skär ut en bit om duct tape som är 1' lång och låg den klibbiga sidan. Sedan...

Lätt Duct Tape/plast utvalsning förkläde

vad säger att pappa är en riktig elektriker bättre än silvertejp? Detta är ett snabbt projekt för att få andra projekt med dina barn, till exempel undervisning sanna glädjen i litteratur, och uppmuntra dem att hjälpa måla ditt staket, precis som Tom...

Duct Tape uppstoppade djur krage

tid för en superenkel söt hantverk! Duct tape uppstoppade djur krage! Vad som behövs är: Duct Tape sax kardborrband uppstoppade djurSteg 1: Create a strap. Att göra detta klipp en bit tejp och låg den klibbiga sidan. Nu vik ena sidan nästan halvvägs....

Hur man gör en duct tape pokeball

detta är hur man gör en duct tape pokeball. Det kanske inte är bäst, men det är mycket exakt. Jag gör det just längs sidan du eftersom detta är bara min prototyp så bär med mig! Tack för att välja min istället för någon annans. Mina bröder som Pokemo...

Enkla Duct Tape Cup

Hej idag im kommer att försöka lära dig att göra en enkel duct tape kopp perfekt förSteg 1: Material Vad du väljer kommer att behöva är1 box cutter och eller saxen kopp eller cylnder mögel runtoch naturligtvis SILVERTEJPNär du väljer kopp eller cylin...

Duct tape fallet för flip telefoner

detta fall är lätt att göra och kommer att skydda din telefon.Du kommer behöver duct tape, telefon och sax.Steg 1: steg 1 Först få 2 bitar av silvertejp och sätta ihop dem sida vid sida.Vänder sedan och sätta 2 på andra sidan. (se till att dess även)...

Oförstörbar Duct Tape Pinata

För de senaste två åren har jag gjort roliga kakor födelsedag för min 4 brorsöner som alla råkar ha deras födelsedagar inom 2 veckor efter varandra. Med mina brorsöner vrida 19, 13, 12 och 7, jag var tvungen att göra något extra cool och absolut minn...

Bärbar Super Nintendo System

Du älskar din gamla dammiga Super Nintendo System?Du ville alltid att det skulle vara portabel?Du inte vill ändra din SNES?Här är lösningen för dig! Ta den till dina vänner, spela på Norrtäljegatan i trädgården.. .wherever du!(Obs: du behöver fortfar...

Duct Tape Pocket bärbara

jag alltid bära en skissbok med mig överallt jag går, detta beror på att som en artist/författare. idéer för berättelser eller ritningar är runt varje hörn i livet. Jag brukade bära en liten A6 storlek reportrar pad för dessa idéer, men pad böjd i mi...

Super billigt portfölj med Duct Tape lås

så du vill bära dina ritningar eller andra platta konstverk runt, men du inte vill spendera en massa pengar på något du ska använda en gång? Med bara ett par bitar av kartong eller masonit och lite silvertejp vara du redo att gå i ett par minuter.Ste...

Duct Tape ryggsäck/Messenger Bag Cabriolet

Heya! Detta är min första Instructable, och det kommer att införas i göra det Stick tävlingen och tillbaka till skolan tävling. Vänligen rösta för det, och berätta för mig hur att förbättra mitt skrivande. Slutligen, kollaSå kan börja!Silvertejp är s...

Flätad Duct Tape armband

detta är en instructable om hur man gör en fin flätad duct tape armband. De är relativt lätt att göra och gör stor vänskap armband. Jag hade kul på ett sommarläger en gång lära alla andra tjejer hur man gör då; Det är en bra isbrytare. :)Steg 1: Hitt...

Duct anka (Duct Tape anka badkar propp)

silvertejp är verkligen magisk. Den kan användas för nästan allt, inklusive att skapa en awesome lilla duckie som sedan kan kopplas till en tub propp göra badar super kul!Steg 1: Behöver du... Silvertejp (jag använder gul, men du kan använda oavsett...