DUSCH FILTER för billigt dåligt vatten gör man kliar? Göra en stor dusch Filter för 1/2 köpa envattnet vid mitt hus är inte bäst och när jag tar en dusch det luktar kemikalier och gör mig kliar. Jag hyr huset så jag inte kan riktigt sätta hela huset filter på så jag fig jag skulle bara sätta ett dusch filter på. Jag gick till the alla veta inter webben för att prissätta dem. Jag hittade de köra från 50 till över 100 spänn!
DIY TID... Här är vad jag gjorde och jag är säker på att du kan variera detta massor av sätt.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du ändrar patronen i en Delta Monitor dusch ventil.

Syftet med detta Instructable är att illustrera hur man ändrar patronen i en Delta Monitor dusch ventil. Patronen är den inre arbetande delen av dusch ventil, om patronen är dåligt, vatten kontinuerligt läcker ut pipen eller du kommer att märka en pl...

Vatten din trädgård med grå tvätt vatten

en lång medan jag har velat kunna vatten vår bakgård trädgård med grå vatten. Vi har redan ett system droppbevattning och medan de är kända för att använda vatten mycket effektivt, det fortfarande använder en hel del vatten. Jag forskat grå vattensys...

Naturliga och billigt ogräsbekämpning

jag gjorde detta instructable att tillhandahålla ett alternativ för folk att flytta bort från skadliga kemiska ogräsmedel som förstör vår miljö varje dag. Detta instructable visar hur man gör 3 naturliga, billiga, organiska och enkel herbicider gjord...

Under vatten växthusgaser

jag är en som gillar att meka med saker, nyligen jag var tvungen att göra en undervattens torr plats (cover bild) för min spelman krabba på botten av min 55 gallon fisk tank, som sagt, är att jag måste knåpa, jag fick att tänka på hur jag kunde göra...

Vatten Spirometer

En Spirometer är en anordning som mäter en lungkapacitet på personer. Dessa enheter är mycket vanliga på sjukhus för att se till att patienter inte har några andning komplikationer under återhämtning. Om du går in i en återhämtning rum, kommer du oft...

Hur man koka vatten

Det är viktigt att ha vatten i vildmarken. Du måste vara säker på att det är rent. Dåligt vatten är värre än att ha inget vatten alls. Detta lär du dig att koka vatten med en personalmatsal kopp och stå.Steg 1: Få vattnet Hitta en bäck, flod, ström,...

Vatten ballong katapult

göra en wicked cool katapult som skjuter vatten ballonger riktigt bra utan dem exploderar direkt! Du kan köpa vatten ballong skyttar i butiker, men de aldrig fungerar bra och explodera vatten ballong så fort du släpper.Steg 1: Samla material Behöver...

Vatten marmor Paint stora saker!

Jag är säker på att du har sett alla de kallt vatten marmor färger av naglar och små saker, men jag ville göra denna typ av målning på större objekt. Någonstans på internet hittade jag en blogg som nämns med sprayfärg istället för nagellack. Den främ...

Hur man gör en Origami vatten Bomb (papper boll) - Origami instruktioner

hur man gör en origami vatten bomb (papper boll): detta steg klok video tutorial vägleder dig att göra en enkel vatten bomb. Vatten bomb är en av de enklaste origami struktur som du någonsin kommer att göra, men det är viktigt om du vill göra mer kom...

Nej Brainer sätt att spara vatten

detta är ett bra tips jag hört på NPR om hur att spara vatten och det har förändrat mitt liv.Jag hålla en tom vatten pitcher på disken och när jag rensa upp under dagen jag dumpa övergivna glas vatten, alla utom klar plast vattenflaskor (ni vet de so...

Hur man gör en tvätt vatten återvinnare (grå vattensystem)

för dem som är intresserade av att få i grå vatten, kan detta vara en av de enklaste sätten. Jag fick denna idé från Hem användning av Graywater från University of Arizona. Idén är mycket enkel: spara sköljningen vatten från en massa tvätt i en tank...

Projekt: Vattumannen, lätt akvarium vatten ändra enheten

Nytt från Sam Pask Design - projektet: Vattumannen, lätt att använda akvarium vatten ändra enheten, är Project Aquarius en tillfällig lösning på de många problem som uppstått när vatten ändrar en fish tank, lösa problem som att bära tungt vatten hink...

Kelvins Thunderstorm - skapa blixtar från vatten och allvar!

Visste du att du kan återskapa åskväder lightning i ditt eget hem?Det är möjligt och är verkligen lätt att göra. Visst, det är inte alls lika spännande som en bra gamla mode åska, men effekten är fortfarande ganska cool och denna blixtar kommer inte...

Gör din egen uttorkad vatten

är du trött på att bära tungt vattenflaskor med dig till gymmet eller när vandring? Tja, har jag lösningen på ditt problem - uttorkad vatten! Dehydratiserad vatten tar upp en bråkdel av utrymmet i vanliga vatten och är så ljus du kommer att känna att...

Splash-Pod: Personlig vattenparken

Spela in Texas värmeböljan 2011 skickade mig upprullning tillbaka till min barndom fylld med minnen av att fly värmen med hemgjorda vatten leksaker. I ett försök att skapa liknande minnen för min dotter, vänner och familj, satt jag på ett äventyr att...

Kaffe kopp vattenfilter

jag gjorde detta system för några år sedan medan camping och det fungerade bra. Jag inte har blivit sjuka efter användande den (knock trä!) Det används främst för duschvatten eller vatten för att koka i vatten eller annan matlagning (ris osv...)Till...

Bed Liner cykelns ram

I detta instructable jag kommer att gå igenom de steg som jag följde för att måla min gamla trek mountainbike med rulle på lastbil säng liner.Varför säng liner? Jag letade efter ett sätt att hålla min cykel från gradvis att få flisas när jag låst upp...

Bygga din egen elektrisk motorcykel

ÖversiktDet färdiga projektet är en 1981 Kawasaki KZ440, omvandlas till elektriska. Den drivs av fyra Optima gul topp förseglade (AGM) bly-syra batterier, som driver en Briggs & Stratton Etek elmotor. Hastigheten på motorn styrs av en Alltrax varumär...

Chibikart: Snabb-prototyper en subminiatyr elektriska Go-Kart använder Digital fabrikation och Hobby komponenter

Chibikart! är en mycket liten ändå kraftfull och lättmanövrerad 2WD elektriska go-kart som du kan bygga med off-the-shelf industri och hobby komponenter och digitalt fabricerade ram delar. Med moderna litiumjonbatterier och borstlösa permanentmagnet...