Dutc band flaska påseGöra en cool flaska påse

För en plast, glas eller metall flaska

Jag gjorde för min vodka flaska.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Knappen Cookies i en flaska

jag hålla dekorativa containrar runt så de är tillgängliga när någonsin jag bakar kakor och andra godsaker. Vi kan inte äta allt jag bakar, så ger jag alltid extra till mina vänner och familj. Dessa behållare erbjuder en trevlig presentation för någr...

DIY - dubbel/trippel eller Quad förgasaren Sync Tool

en vakuum mätare kan vara kostsamt särskilt om du behöver den endast en gång och ett tag att synkronisera din motorcykel förgasare. Men där vi är stationerade de inte ens har mätare. Så jag var tvungen att tillgripa att göra min egen förgasaren sync...

3D tryckta 6 gen nano watch band / hörlurar arrangör och flasköppnare Ultimate iwatch

Detta är min idé att göra ipod nano klockarmband ännu mer användbar.Tanken bakom denna design är att införliva hörlurar i en viktig del av din garderob så kommer du aldrig för att få dem bakom.Se finns det några väsentliga delar som nästan varje kill...

Golf bollar i en Cola flaska

Sätta några golfbollar inuti en Cola flaska!Detta är en förbryllande visuellt objekt och en snygg konversation bit som jag gjort bara för skojs skull. Det skulle göra en stor gåva för Coca-Cola och/eller golf älskare i ditt liv... eller för någon som...

Flaska rökelse brännare

tur alla dekorativa (jag använder vinflaskor) flaska i ett askfritt rökelse brännare. Med mindre än sju dollar diamond chip dremel BITS, kan du borra ett hål så att luftflödet i en fin flaska utan krossat glas.Bär en mask, orsaka "glas pulver är inte...

Balansera flaska träd!

Känner du dig obalanserad? Nu får du arbeta på att vingla som du skapar minst ekologiska skogen genom tiderna!Jag gjorde detta projekt att börja utredningar i balans, spakar, masscentrum och återvinning med mina elever. Efter att ha sett sina vilda t...

Flaska Boogie flöjt!

Om du fick några boogie tappas upp, lägga till denna återvunna demagog din list! Om du i det för fysiken i phun, detta är ett stort projekt med ungdomar och vuxna att börja få en idé av resonans, vibrationer, och hur ljud fungerar. Lägg några vetensk...

Flaska Gift Wrap för örter

jag har sparat tomma A-1 flaskor eftersom jag älskade formen, de är glas, brun, och jag visste att jag skulle tänka på ett sätt att göra dem till något praktisk och vacker. Slutligen tänkte jag på något och det är vad som inspirerade detta Instructab...

Glas flaska gåvor

Yep, ganska självförklarande.Du behöver följande:-En sex-fyra pack för en dryck som kommer i glasflaskor (alkoholfria skulle förmodligen vara bäst så din gammelfaster muriel som aldrig dricker inte svimmar på platsen för dig att ge henne en gåva i ga...

Julgran på flaska

En julgran som är praktiskt taget gratis!Steg 1: leveranser Fyra 2 Liter Soda flaskor Jag fick min från en bankett (alla drack läsk och var på väg att kasta flaskor)Ett par sax Jag hade sax hemma3 pappersark skrot Detta papper var från ett hälsa pake...

Ett häftigt armband från cd och flaska

Jag gör en ett häftigt armband med band, cd, flaska i detta instructable.Steg 1: Saker som kommer att behövas1. en gammal cd2. band3.A sax4. limSteg 2: Skär flaskan som picture.then tejp denna remsa av flaskanSteg 3: Skär skivan i bitar med en sax.St...

Transportör för IKEA Korken flaska

Jag äntligen började bryggning igen och behövde något trevligt att lagra öl i. När jag gick till IKEA hittade jag några ganska snygg en litersflaskor med snap lock och ett rimligt pris.Efter att fylla dem med öl tyckte jag att de var lite otympligt a...

Solar luftballong meddelande-i-ett-flaska

detta är en luftballong tillverkad av sopsäckar och värms upp av solen. När luftburet, bör det uppe tills solen går ner eller bakom molnen. Det kan sägas att resa en lång, lång väg. Fäst vid den är en "meddelande-i-ett-flaska" be någon som kan f...

1 cell flaska Illuminator - från skrot

Välkommen till min första instructablesDetta är i grunden ett glas eller flaska illuminator, tryck drivs & kör på 1 används (döda) AAA batteri.Denna idé kom på en natt när jag har att fylla upp en nappflaska för natt matning. Jag tänkte på en idé att...

Öl flaska lampor

Oregon har ett antal underbara mikrobryggeri öl till försäljning i livsmedelsbutiker, vissa med väldigt cool mönster på dem. Dessa mönster är tryckt på, eller etsad i glaset i stället helt enkelt ett klistermärke, och jag tänkte att den här egenskape...

Flaska Led strålkastare

detta är mitt försök att göra en bärbar strålkastare mestadels från delar som jag hade liggandes...ÅTERVINNING!Steg 1: delar...De delar jag använde...en gammal flaska från kontaktlinser lösning (Bausch & Lomb - ReNu)en gammal LiPo batteri, 3sen led s...

Flaska lampa: den bästa metoden

Jag hade gjort flera flaska lampor i förflutnan med hjälp av olika tekniker. De är enkla att göra, är fantastiska gåvor och kan användas överallt, oavsett om dess på din spiselkransen eller ljusnar upp din minibar.Viktigaste är att hålla flaskan och...

ChandiliBeer: LED öl flaska ljuskronan

jag har alltid velat göra något sånt här och det var verkligen inte så svårt som jag trodde först. Det är en elegant upp cykling för gamla används flaskor och material och det är en rolig bygga för en hackerspace loungeSteg 1: material Det första ste...

Svarta tavlan målade vin flaska

detta projekt använder svarta tavlan färg för att skapa en etikett på en ren glasflaska. Detta kommer att fungera på alla glas ytor, till exempel en murare burk, läsk flaska, eller ens glas dricksglas eller vinglas. Jag valde att använda en vinflaska...