E.D.C pocket survival kit (inte Altoids tin)detta är en liten kompakt survival kit i en första hjälpen kit låda från Dollar Store, har:

Brand: 1 te ljus ljus, 2 böcker av matcher, 8 Strike anywhere trä matcher, 1 brand börjar sticka (kan brytas i massor av små)

Verktyg: En halv penna lindade med en massa silvertejp, en liten bit av sand papper vara gummi banded till toppen av behållaren för slipning av kniv.

Första hjälpen: 2 Big 2 små plåster, Instant wash handduk, bensalkoniumklorid antiseptisk handduk, 2 spritkompresser, 1 ammoniak inhalant för svimning och en stor bit aluminiumfolie (vikta upp).

Relaterade Ämnen

Pocket Survival Kit (inte en godis Tin!)

Detta är min post för överlevnad färdigheter utmaningen, och min första Instructable.Här är min litten nytta / emergency * överlevnad påse som jag bär medan camping, vandring och fiske. Nu, jag gör alla dessa aktiviteter i fina vädret (sen våren-tidi...

Omfattande Pocket Survival kit

Jag är inte en överlevare eller en prepper. Jag är en kille som planerar på att göra mer vandring (mestadels dagsvandringar) och kanske några övernattningar. Jag har inte vandring i tid och samtidigt komma i form (om det kan ske på min ålder), har ja...

* Nya * Altoids Pocket Survival Kit

detta är en uppdatering till min gamla survival kitJag kommer att gå mer in i detalj med den härLäs noggrant eftersom det finns några bra info.Jag vet detta kit är inte mycket men det är bättre att ha denna sedan ingenting.Njut av ~!Steg 1: innehåll...

Altoids Tin: Pocket Survival Kit

jag vet att ni har troligen sett dessa förut. Jag har också. De jag har sett både utanför denna app och i det har dock varit mycket dålig representationer av vad denna lilla sats kan vara. Detta kit bör göras på din person hela tiden och kan vara en...

Altoids Pocket Survival Kit

detta är min survival kit jag gjort. Mycket användbar i camping resor och överlevnad situationer.Snyggt, fickformat och redo att gå!Steg 1: innehåll -Fiskekrok-Nål-Servett-2 eld strikers-6 halm brand förrätter-Aluminiumfolie-2 bandage-Mini Multi tool...

Pocket Survival Kit Deluxe

Denna ficka Survival Kit är förmodligen en av de mest omfattande men ändå kompakt kit jag någonsin gjort.Behållaren är en gamla vapen rengöring kit (tyska armén) som jag tagit bort de inre fack.Det är ca. 9 x 13 cm (3,5 x 5,1 tum) stora och vikter 42...

Pocket Survival Kit

en begåvad person kan överleva med bara kläderna på ryggen och vad de har mellan öronen, men det är trevligt att ha lite hjälp. Till skillnad från en GPS, satellittelefon, tält, cook spis, ryggsäck, första hjälpen kit och mer tills du drar 200 pounds...

Pocket survival kit version 2

detta är en uppföljning till mitt tidigare kompatibel, efter några tester och justeringar har jag förbättrat min överlevnad tenn för att packa en större punch i samma paket...Steg 1: Tenn Först du behöver något att packa allt i.Jag valde en metall to...

MATCHBOX SURVIVAL KIT (inte liten)

jag hade ingen plats i mitt altoids tin, så jag gjorde detta. Detta är min första och jag tror att bästa, instructable lol. Vänligen kan du ställa alla frågor på vägen och jag kommer att besvara dem med mitt bästa svar. (ledsen för den dåliga bilder...

Gör ett uppladdningsbart Pocket LED Flood Light [Altoids Tin]

i detta instruera-kan jag kommer att visa dig hur man gör en uppladdningsbar Pocket LED Flood Light, vad du behöver, altoids tin, 12 volt litium batteri med laddare, 24 led ljusramp, 1 hane 12v. kontakt, värme Krymp slang, silikon, 2 små magneter. ve...

Pocket survival kit - Leatherman Wave

jag är alltid på jakt att göra mindre med mig hela tiden. Jag har nycklar, plånbok, en mobiltelefon, ett multiverktyg, en fällkniv, en penna, en ljusare, bärbar spelenhet... Listan är lång. Jag konstaterat att min nödvändigheter är mina nycklar, min...

Hur du anpassar din Altoids Survival Kit

katastrofer som Japan 2011 och Katrina, påminna oss. Vår enda verktyg är vår överlevnad kunskap & vad vi har på oss eller inom räckhåll. Medan jag bär normalt en fanny väska eller ryggsäck, tar jag en Altoids Survival Kit på allvar. På ett bröllop dä...

Paracord bälte med mini Altoids spänne survival kit

Paracord bälten är ett bra sätt att bära en massa paracord inconspicuously & jag har velat göra en ett tag nu. Men jag ville försöka införliva mer överlevnad växel. Min ursprungliga idé var att försöka dölja objekt i väven, men detta visade sig vara...

Ultimate altoid survival kit #3

detta är min 3: e survival kit andra 2 heter ultimate altoid survival kit, ultimate altoid survival kit #2Steg 1: Viktigt material! detta är en smalls altoid survival kit inte regelbundna eller cirkulär för mer information titta på introSteg 2: mater...

Pro Altoids Survival Kit

Jag har sett många versioner av denna miniatyr survival kit. Vissa, jag har sett, hade lysande idéer, medan andra inte var genomtänkt. Jag har tagit idéer från andra survival kit och kombinerade dem med några idéer av min egen. Jag vill också påpeka...

Introduktion till byggnad enskild survival kit

Hej Instructables gemenskapen,Tack så mycket för den positiva svar och återkoppling, favoriter & abonnemang för mina tidigare projekt. En sak jag insåg genom meddelanden och kommentarer för min tidigare Pocket Survival Kit Deluxe och omfattande Altoi...

10 euro Survival Kit (Challenge)

Hej Instructables gemenskapen,först av allt jag ber om ursäkt för att hoppa sista veckor utgåvan men det har varit en hektiskt två veckor så jag hoppas förlåt mina abonnenterna mig för det ;)Denna gång jag visar dig min strategi 10€($10) Survival Kit...

Auto Akut Survival Kit

detta är en akut survival kit som jag ursprungligen tillsammans att hålla i min frus bil. Hon reser mycket för sitt jobb och särskilt mycket under vintermånaderna. Detta kit är avsedd att hjälpa 2 personer att överleva om strandsatta under kallt väde...

Survival Kit i en Tic-Tac box

Hej! Detta är min första Instructible, så snälla rösta på mig i första gången författare och överlevnad tävlingar!Jag får inte att campa ofta, men när jag gör, jag gillar att vara beredd på allt. Det innebär att ha något på min kropp som hjälper om j...