Edison lampa i 3 timmarDet finns ingen ersättning för den varma glöden av en vintage glödande glödlampa. Detta instructable visar dig hur man gör en elegant, minimal bordslampa i 3 timmar för omkring $30.

Jag har velat utforma en lampa med en utsatt Edison glödlampan ett tag, och det slog mig att eftersom hela poängen med en lampa som denna är en utsatt lampa, resten av lampan ska vara minimal och mycket enkel. Varför dra uppmärksamheten från denna vackra lampa?

Se Steg
Relaterade Ämnen

Murare burk Edison lampa

Hej killar, jag är stolt och glad att visa er min nya instructable.I år till jul beslutat jag att bygga presenter av mig själv. Jag gillar träbearbetning, jag är inte en expert eller en professionell, men jag hålla försökande =). Det är därför jag va...

Hur (inte!) Att göra en elektroluminiscent Edison lampa | Hemmagjord EL "Coil" nattlampan

I detta instructable, jag ska visa dig Hur till göra en elektroluminiscent Edison lampa. Ja, det var vad detta Instructable handlade ursprungligen om.Jag trodde att fästa EL Wire inuti en murare burk på ett up-and-down sicksack sätt, vilket skulle gö...

Hur man gör en Edison lampa/diy lampa

Hur man gör en Edison lampa/DIY lampaTack för att klicka på denna handledning om hur man gör en Edison lampa eller en glödlampa vad du vill kalla det är det samma sak. Denna lampa tänkt att drivas av en tunn bit av penna bly som en glödtråd. Denna pl...

Edison Lampa Bordslampa

Hur man bygger en enkel bra snygg bordslampa i endast 3 enkla steg.Under min semester i Sverige såg jag dessa fina varmt glödande vintage glödlampor och jag bestämde mig att bygga mig en enkel bordslampa med en utsatt Edison-lampa. Rätt för mörka vin...

Edison lampa i en glaskupa

Jag gjorde en Edison lampa för min kusin ca 3 år sedan. Sedan dess har jag velat göra en till mig själv och har spelat med en hel hög med olika varianter i mitt sinne.Nyligen började jag att titta på olika datorstödd designmetoder för att förfina des...

Att göra en murare burk Edison lampa

I den här videon gör jag en enkel murare burk Edison lampa. Dessa är mycket roligt att bygga och du kan använda något du har liggandes att göra dem....

Edison lampa gjord med trä och Faux kopparrör

Detta är en snabb och enkel projekt som alla kan göra med några verktyg. Jag har sett dessa lampor överallt som för sent, och jag bara älskar dem, så jag beslöt att göra en till mig själv. Jag beslutade att använda PVC i detta projekt eftersom jag ha...

Regenererat trä Edison lampa

HejDetta är min första instructable och jag hoppas verkligen att du kommer att uppskatta det. Ursäkta min svenska om det finns några misstag, men mitt första språk är tyska. Ändå ville jag göra detta på engelska för att nå fler människor.Lampan som j...

Upcycled rotting Edison lampa

Någon som gillar lampor, men inte något det shoppa köpte, något som är "annorlunda".Att ha en ny butik öppnar i staden där jag bor, som har allt jag behöver, nämligen utanför väggen objekt, som när tittade på från en icke standard vinkel kan åte...

Edison lampa hängande armatur

Detta bedrövad antika/edison hängande armatur är perfekt för en industriell look och kan passa in i många konsthantverk stil hem. Dessa typer av lampor kan gå för $900 eller mer, så att bygga det själv kan spara mycket pengar. Designen är mycket konf...

Zebra Ply Lamp

I detta Instructable använder jag vissa bitar av valnöt och rester av ply trä göra en lampa för min lillasyster. Hon är en ganska cool unge så modern design och ränder bör uppskattas.Jag har velat göra en lampa för henne en tid men rätt freden av trä...

Steampunked laboratorium lampa

Hej allaFramgången med "steampunk skaparna dagbok" presenteras på min sista instructable, uppmuntrade mig att fortsätta på detta sätt. I slutet av detta instructable hittar du den kompletta steampunk skaparna dagbok av detta instructable-projekt...

Lampa av episka minnen

var en trevlig helg projekt: att använda vissa 10-åriga bilder för att göra en fin lampa till mitt rum.Beaktansvärda iakttagelser:-Jag använde 7x7mm tjockt trä stavar som en ram... men skulle ha varit smartare att använda 1 cm tjocka fyrkanter efters...

3D-Grafisk Design med Blender och Gimp

Hej alla!I detta Instructable går jag till och hur du använder den fria programvaran mixer för 3d grafisk design. Även om det förefaller formidabla, är grunderna i blender lätt att bemästra. 3D-konst har blivit lite av en mörk konst, men det finns ve...

Akvarium bordslampa

Akvarium bordslampaÄlskar att titta på fiskar i ett akvarium?Varför inte ha ett akvarium så nära som lampan sitter på ditt bord?Denna bordslampa innehåller en 1-gallon mini akvarium att sport en luftpump, under grus filter, värmare och en dedikerad 5...

Steampunk verandan ljus

Så är detta min första Instructable 0.o. Denna webbplats har alltid gett mig inspiration, och jag hoppas att detta är först av många i sitt slag att ge tillbaka till gemenskapen. Jag använder typ av belysning tävlingen som motivation för att få mig i...

Steampunked detektor för fluorescerande tätningar och kontrollstämplar

Hej allaÅterigen vill jag presentera en ny uppfinning av en steampunk objekt från "dampfkraftlabor".Berättelsen handlar om en vintage stil detektorn arbetar med en UV tända-dioden att visa en dold fluorescerande stämpel märkning som ett kännetec...

Eftermontering en Nemo 8C dyk ljus med en LED-spot

En vän till mig har flera gamla ljus Nemo 8C dyka. Det är en robust lampa, gynnas av många dykare runt om i världen.Men som med något med en klassisk halogen-lampa inuti, makt är hög, och ljuseffekt är bara bra när du har helt nya batterier.Som ett t...

Intel® Edison Hands-on dag 5: Röst aktiverat lampa

Röst aktiverat lampaHade du någonsin varit nyfiken på den röststyrda glödlampan i din barndom? Hade du någonsin stämplade och om igen och bara slå på ljuset? Så länge du klappa händerna, kommer ljuset att vända på. I detta avsnitt kommer vi göra såda...