Elegant kaffe kopp brickorgöra några små eleganta brickor, att servera kaffe (eller tee).

Jag använder Plexiglas (resterande från ett tidigare projekt). Du kan använda riktiga glas också, men det skulle kräva mer kunskaper och verktyg. Plexiglas är mycket lätt att skära, men kommer att få repor, så småningom.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Elegant kaffe kapslar hållare

göra en elegant kaffe kapslar hållare.Idag såg letar efter en present till min mamma, jag, i en butik, en kaffe kapsel hållare som skulle komma väl till pass. Men det var alldeles för ful...Då kom jag ihåg några tidigare design, och med några akryl o...

Kaffe kopp sfär lampa

jag har haft idén länge och när jag läser om kaffe cup challenge trodde detta skulle vara dags att låta denna idé som blivit verklighet: kaffe kopp sfär lampan!Jag måste erkänna att det inte är helt original. Jag såg precis samma idé Inlagd i en anna...

Kaffe kopp Whirlygig

det är våren madness igen och dags att skapa vår kaffe kopp version av den blomma snurra Robogigithingy detta är en vinden drivna fantasifulla animerad display.Detta är också en simulering av Eric Wilhelm löpband skrivbord att se om det kan eller int...

Kaffe kopp Popsicles

detta instructable kommer att lära dig hur man gör några awesome popsicles i kaffekoppar. Detta kommer inte bara hjälpa dig återanvändning kaffe koppar, men också popsicle pinnar. För den här en skulle det nog fungera bäst med minsta kaffekoppar kan...

Kaffe kopp Doubler

som många av er har jag i mina skåp 12 objekt av allt, inklusive 12 kaffe koppar och coffe cup tallrikar.Jag kanske behöver dem alla när jag inbjuder människor i, men de flesta dagar jag behöver bara 4 koppar eller så. Fortfarande de 12 kopparna tar...

Kaffe kopp telefon Pickup / Amp

här är instruktionerna för att bygga en telefon (mottagare) pickup (dvs förstärkare), använda en elektromagnetisk loop för att förhindra distorsion och en kaffekopp för riktad förstärkning.Steg 1: Samla delarna En behöver för detta projekt:1) papper...

Kaffe kopp varmare (motstånd tråd baserat, 15W)

De flesta kaffe kopp varmare projekt på internet är oftast mycket detaljernamärka i design och lägga inte ut tillräckligt mycket värme att värma din kaffekopp över något högre än 30C.Snälla bli inte avskräckt av bilderna, jag oftast bryr inte om este...

Hem skapad kaffe kopp av nudlar (Vegan)

som en collegestudent, det är inte ovanligt för mig att ha lång snäppa driver genom kopp efter kopp te eller kaffe och naturligtvis den populära koppen nudlar.Pappersindustrin Kaffekoppar och muggar av nudlar verkar dela ett gemensamt syfte i denna h...

Göra en kaffe kopp vävnad Dispenser

jag har uppfunnit en ny ekvation.Kaffekopp + vävnader = WinDet är enkelt. Du vet hur du bara behöver en av de 7 cupholders i bilen?Du vet hur du behöver hålla vävnader i din bil, och om du har att använda dem, når in i baksätet, ögon av vägen, i ett...

Hur man gör en böjd Ply kaffe kopp innehavaren

denna Video visar dig hur du skapar din egen personliga kaffe kopp coozie. En perfekt design som kommer att hjälpa spara träd med mindre kartong kaffe kopp ärmar som gör alla kompisarna café super svartsjuk. Kolla in Streaming video på min blogg...

Kaffe kopp handväska

denna väska är gjord helt av kaffekoppar både keramik och papper. Det var helt handsydda, med lite varmt lim. (Gud tiden jag tillbringade, verkligen im bara lat). Vänligen Vänligen njuta. (snälla).Steg 1: materialDetta är billiga och kräver få materi...

SPYDRINKZ kaffe kopp-SDCC

tänka sig detta: du är en spion, fast mitt fiendens högkvarter. Du måste ringa till basera till relä del viktig information som kan hjälpa dig vinna det nuvarande kriget. Fiendens vakterna tittar du. De blir misstänksam? Du vänta inte med att ta reda...

Kaffe kopp avlyssningsutrustning

här är två ibles i en fråga om kaffekoppar.Vänligen rösta för det.Jag vet att de är enkla men de är effektivaSteg 1: Papper kaffe kopp telefon Material:2 papper eller plast1 5ft - 200ft sträng ditt val1 hålJag vet att detta är en grundläggande princi...

Kaffe kopp katt behandla leksak

jag har 2 katter, och gillar att tänka på sätt att hålla dem (och mig) underhöll. Jag är också en kaffedrickare (roligare kitty speltid), och vilja delta i tävlingar (också kul!). Så är här min kaffe kopp katt behandla leksak Instructable. Njut!Steg...

Kaffe kopp stativ

detta instructable jag kommer att berätta hur man gör en kaffekopp stativ! Så njut! Och jag kommer att ange detta i den kaffe kopp utmaning så rösta för det!!!Steg 1: Saker du behöverSaker du behöver:Kaffekopp,en bult som passar i din kameror stativ...

Sätta din papper kaffe kopp för bra (åter) användning

papper kaffekoppar. Vi använder dem, vi kasta bort dem. Det händer. Och om du är som mig, du hatar dig själv för att delta i denna onda cirkel. Men ack, cykeln fortsätter.Nyligen bestämde jag mig att starta en inomhus örtagård. Eller åtminstone försö...

Vanity speglar och kaffe kopp glasunderlägg från gamla hårddiskar

Hur man skapar små vanity speglar och kaffe kopp glasunderlägg från gamla hårddiskarKrav:1) förmåga att använda en skruvmejsel2) grundläggande datorkunskaper:A) att skapa en startbar ISO CD skivaB) ansluta hårddiskar i externa USB-kapslingarSteg 1: F...

3D-tryckt kaffe kopp innehavaren

varför lade jag fram en mugghållare?Min bil köptes 1991 det året och under många år människor hade inte mugghållare. Ford brydde sig inte om vi hade haft kaffe i knät. Min bil var inte använts under många år fram till att jag fick den. När jag fick d...

Kaffe kopp iPhone högtalare

denna högtalare som är tillverkad av en regelbunden par hörlurar och ett papper kaffe kopp. Detta är inspirerad av dessa cup högtalare som gjort några ljud i slutet av 2008. Jag har alltid trott att de var en cool design och lekfulla och ville prova...