Elektrisk strömbrytare som ser ut som en hydraulisk ventilTitta runt jag har sett en hel del idéer och exempel på hemmagjorda lampor byggd med VVS.
Jag märkte att mycket få av dessa lampor (till skillnad från de producerade professionellt) har ett elektriskt reglage estetiskt konsekvent med stil (letar du gillar en typ av ventil, och om möjligt inte bara förklädd till en ventil men också drivs som ventilen), så jag försökte att fylla denna lucka.

Första tanken var att hitta en tillräckligt liten för att passa in i en kulventil (1/2"), efter bort bollen, rotary switch och Anslut den till externa handtaget för att fungera. Jag kunde inte hitta en lämplig vridbrytaren, tillräckligt liten och fått för en lämplig ström.

Den andra tanken var att använda en äkta ventil att trycka en tryckknapp switch.

Se Steg
Relaterade Ämnen

RF utlopp till strömbrytare hacka

Kickstarter (och senare Indiegogo) projekt krok var något som var ett lätt val att backa eftersom det billiga och lätt tillgängliga hemautomation enheter smarta genom att lägga till möjligheten att kontrollera med din smartphone och/eller IFTTT. Stör...

Termometer i vägg strömbrytare

Enkla projektDet är verkligen enkelt projekt utan någon mikroprocessor.Jag behövde att ange och övervaka fuktighet, temperatur i några rum i familjens hus. För att hitta rätt plats för installation av termometer/hygrometer inte är lätt, så jag bestäm...

Nummer spel strömbrytare

så, jag trodde det skulle vara häftigt att göra en av dessa enkla lilla nummer rutnät spel till en strömbrytare, som skulle vända på den omgivande lysdioder när du "vinner" spelet.Material som används:8 - 3mm 3V lysdioder1/4" trä bas22gauge...

Chic gitarr Pedal strömbrytare

Hej och Välkommen tillbaka till ett annat Ben bygger projekt!I detta Instructable, kommer jag att visa dig hur man gör en chic strömbrytare från en gammal gitarr pedal och lite andra förnödenheter.Låter komma igång!Steg 1: Titta på VideoTa en titt på...

En Finger-spara strömbrytare.

Vårt hus byggdes långt innan kylskåp växte till att bli ett litet garage storlek. Vår är den maximala bredden för utrymme ristat för det i slutet av köksbänken. Det kommer nästan till dörren som leder till min verkstad.Det är en dubbel strömbrytare t...

Lägga till avlång knapp strömbrytare till Ariens Deluxe

hur du lägger till en switch för att styra din strålkastare på en Ariens Deluxe.Jag köpte den avlång knapp strömbrytare från en lokal automotive leverans. Det kom med en Gummistövel och är "vattentät".Du behöver också lödning järn och löd, värme...

Automatiska strömbrytare

denna låga tech lösningDu kan aktivera eller inaktivera ditt ljus med bara ett drag av en strängDu kan bara sätta i en annan växel bredvid din säng men detta är jag tycker svalareOch ett samtalsämneMaterialSträngKnex bitDucttapegummibandcaribeaner kl...

Hacka en trådlös dörrklocka i ett trådlöst larm switch eller strömbrytare

jag nyligen byggt ett larmsystem och installerade den i mitt hus. Jag använde magnetiska switchar på dörrar och hårdkodade dem genom vinden. Fönstren var en annan historia och hårda ledningar dem var inte ett alternativ. Jag behövde en trådlös lösnin...

Vatten ventil strömbrytare för en Pipe lampa

Jag hade sett några steampunk stil skrivbordslampor gjorda med röret med vattenventiler som växeln, och ville göra något liknande för en uppsättning av upplysta bokhyllor med röret. Skrivbordslampor med ventiler som växlar är en dime var ett dussin p...

Eliminera Standby Power med en stationär strömbrytare!

Vi alla vet att det som händer. Även när dina apparater (TV, dator, högtalare, externa hårddiskar, bildskärmar, etc.) är avstängt "", är de fortfarande faktiskt, i passningsläge, slösa kraft. Några plasma-TV faktiskt använda mer kraft i passning...

Dekorativa strömbrytare täcker

Här är en steg för steg, lätt guide till anpassa din strömbrytare täcker och lägga till lite färg runt huset. Det är lågt underhåll och definitivt roligt att göra! Välj bara några favorit bilder från ett magasin eller klipp ut vissa former (som jag g...

Med 433 MHz fjärrstyrda strömbrytare på Arduino

Jag antar att alla vet de avlägsen kontrollerade växlar som i sin enklaste form komma i ett par (mestadels 3) switcheable enheter att ansluta till elnätet utlopp och som kommer att få en propp av en lampa eller något och som kan slås på och av genom...

Mailmate Shredder - ersätta den interna säkringen med en strömbrytare

jag köpte en Staples Mailmate dokumentförstörare ca 6 år sedan medan han bodde i USA. Jag älskar bara storlek och design och det faktum att det cross snitt (snarare än bara ränder) Mina dokument, kreditkort och CD-skivor.Efter några tunga använda för...

Sugru Rocker växlar till avlång knapp strömbrytare konvertering

min billigt bordslampa har en liten rocker växlar på basen att slå på och av. Att vara en bit budget, lampan är inte särskilt tung och har en tendens att scoot över skrivbordet om du använder lampan från valfri riktning än huvudet på.Detta snabb hack...

Lata Arduino strömbrytare

Hej! Välkommen till min andra instructable! Andra? Ja, faktiskt, andra. Klicka här för att visa min första.Denna gång bestämde jag mig att automatisera min strömbrytare. Varför? Tja, jag är en IT-person, och jag är lat, så varför inte!? Tanken är att...

3D tryckt strömbrytare guard

Målet med denna kompatibel är att visa dig hur man gör en 3D tryckt strömbrytare vakt så att du inte av misstag Vippomkopplare. Detta är användbart i hemautomation scenarier med smart lökar, eftermonterade kretsar (jag hade en strömbrytare för mitt g...

TV-fjärrkontroll strömbrytare

Jag ville ha möjligheten att stänga mina lampor och fläkten på och av med min TV remote. Jag gillar det här mycket bättre än en smartphone aktiverad strömbrytare eftersom det är mycket billigare och bekvämare. Istället för att låsa upp min telefon, g...

Sun strömbrytare enkel solen tracking elektronisk enhet

greenwatts.info The Sun Switch är en enkel att göra elektronisk utrustning som kan spåra positionen för solen. Den var avsedd för Canuckle solar tracker projektet (www.greenwatts.info) men kan anpassas till nästan alla program som kräver sol spårning...

Lägga till en strömbrytare till F710 controller

jag tar min Logitech F710 trådlös spelenhet med mig i min ryggsäck; men detta ofta resulterar i pinnar / knappar trycks och batterierna dräneras. F710 behöver inte en växel för sig och insomningsfunktionen fungerar bara om ingenting är pressas. Jag v...