Elektroniska bastrumma konceptdetta är bara en serie av bilder som jag skapat, där jag utformade en liten bastrumma för en elektronisk som jag arbetar på. Riktiga bilder kommer att publiceras när jag bygger det, och en video beskriver processen som konstruktion och testning kommer att publiceras på min Youtube-kanal också.

Klicka på I i det övre vänstra hörnet för full storlek bilder

Se Steg
Relaterade Ämnen

Elektroniska bastrumma Trigger

jag har en annan instructable på här om min elektroniska trumma pad design.Jag var tvungen att göra något annorlunda, dock för bas pedalen.Denna design är vad jag kom med.Jag kommer att förlita sig på mer bilder och text mindre än i min andra instruc...

Elektronisk Drum Pad

det finns knappast någon instructables om detta ämne, och ingen med denna design. Det är en originell idé av min pappa och jag. Vi skulle lika billig som vi kunde gå, medan du fortfarande göra en produkt som vi inte skulle vara pinsamt att använda of...

Elektroniska trummor Lingo

I denna tutorial förklara jag några av termerna som används av DIY'ers när man talar om elektroniska trummor och tillbehör.Jag försöker lägga till bilder när tillgängliga för att bättre stödja de definitioner som ges.Steg 1: Skillnaden mellan en elek...

EL wire att hjälpa små barn - ett koncept

Vad är detta "vänners kompatibla handlar om?Om du är förälder, vet du bebisar är vackra och ömtåliga saker. De första dagarna i livet behöver många barn lite extra tid på vårdavdelningen. En vanlig orsak till några dagar i neonatal ward är pediatrisk...

Elektroniska säkerhetssystem med RTC och användaren definiera pin-kod

Hej killar!Detta är ett projekt som jag gjorde med hjälp av pic mikrokontroller dess en elektronisk PIN kod säkerhetssystem med realtidsklocka och användaren definiera pin Kodfunktioner, denna sida innehåller alla Detaljer för att göra en själv.DESS...

SEEED Studio / Arduino--5V relä modul (Digital)--elektroniska tegel

arbetar med digital reläet att kontrollera högspänning kan vara svåra att förstå. Det finns inga instruktioner om hur man gör detta med en ARDUINO. Jag skapade detta så att människor kommer att kunna använda reläet med en standard 110 volt hus outlet...

HUR MAN GÖR EN ELEKTRONISK DRUM. (inte en MIDI-sampler) aka KIDU

Detta instructable kommer att varaom att bygga ett elektroniskt trumset (inte en MIDI-sampler.), med en Arduino UNO R3.,liknar en V-DRUM. Det är kodnamnet KIDU.(Kompact Intelligent trumma enhet). Några av de objekt som används kan vara namn annorlund...

Koncept: Icarus, lönn frö & Beetle Wing-typ hoppa fallskärm.

Ikaros är en begreppsbaserad metod för att utveckla en ny typ av hoppa fallskärm.Kompakt och vikbar, användbar från och med hög och låg nivå höjder.Jag försöker att utveckla denna idé till verklighet med ett team av flyg och utstå ingenjörer, i enlig...

Guld var gömd i avfall elektroniska apparater

Guld var gömd i avfall elektroniska apparater....

En 2-stegs elektroniska Modellera raket (med 3D-tryckta delar!)

Hej alla! Har du någonsin undrat vad gränserna var till vad en enkel modell raket kunde göra? Många månar sedan jag undrade samma sak och efter några försök och misstag tror jag att de gränser och komplexitet kan du lägga till din körning av mill Mod...

En 200 watts elektroniska DC belastning

Här finns en guide i att bygga en bra elektronisk DC last...

Elektroniska fotboll kostym

För Halloween fick jag en idé att göra en elektronisk fotbollsspelare. För dem som minns det, var det ett spel där du hade lite fotbollsspelarna som vibrerade runt på metall villkor. De hade en bas och det var ganska svårt att kontrollera sina rörels...

Bygga en världens minsta elektroniska Shocker!

Denna fantastiska lilla shocker är mycket liten och kan döljas nästan var som helst och ge någon en överraskning chock! Det kan drivs av nästan alla 1.5V batterier!Så, på detta instructable, jag visar dig hur man gör shockers som är mindre än ett öre...

Dolda blad koncept

Disclaimer: Jag ber om ursäkt för den vackra titel bilden, det är inte mitt koncept, min är ful och skissartad, köra iväg medan du kan :DDet verkar alla gör gömda blad som bara glider ut, eller blad som kör in på inverkan...Jag tror fjäderbelastad så...

Elektronisk automatiserad dolda stash inbyggd i tabellen (lätt och smuts billig)

Hi guys! Så jag spelade deus ex 1 och 3 och alla de dolda stashes bakom TV och bilder och under golv gav mig en idé! Jag ska göra mig själv något liknande-hur om en plats att lagra mina pennor som glider upp från mitt skrivbord på en enda knapptryckn...

Hur till installera en Keyless Entry elektroniska Deadbolt

behöver byta ut din gamla deadbolt? Följ Milan Rosan av Build.com som han tar dig genom en stegvis process för att installera en elektronisk deadbolt....

Elektroniska rovdjur kallar

http://www.freedigitalphotos.net coyote bild med tillstånd från Hal Brindley "www.freedigitalphotos.net"Inte spendera en massa pengar köpa en Predator kallar. Gör din egen för $15,00. Ditt kan kosta lite mer eftersom jag redan hade några av dela...

Bastrumma pedal - 5 minuters

5 minut bastrumma PedalMen för mitt hem Drum Set - som håller naighburs lyckliga.Ljudet på videon är hemsk (video gjorde vitth telefon) - i verkligheten får jag en djup bas och pedal faktiskt fungerar mycket bättre än jag väntat.Steg 1: Samla delarna...

DIY elektroniska trummor

Omvandlas min Roland TD3 KW elektronisk Drum Kit. Befordrat den till en TD6 modul med meshhead trummor.Steg 1: Halvera tom trumma med sticksåg jag hittade denna tom på eBay för $30.00. Priset inkluderade frakt. Denna tom skars hälften med en sticksåg...