Eletronics vänliga skrivbord med CNC Router och plywooddetta är en uppdatering av en traditionell office skrivbord design med vissa funktioner att göra den mer användbar för elektronik lastat hem kontorsmiljö:

-Utrymme till springa mångfaldig kraftkabel och binder med rep, i stället för en enda sladd nyckelhål
-En "makt leverans hylla" under skrivbordet som gör lagring och tillgång till överspänningsskydd, nätaggregat, etc.
-Fil lådor lådor som kan konverteras enkelt till ryggsäck/portfölj lagring.
-En krökt skrivbordet att tillåta placering närmare till dörrar (ingen banka in hörnen)

Detta projekt gjordes på en CNC router från 3/4, 1/2 och 1/4 tum plywood. Delarna anslöt via lådor och tenon lederna och pocket skruvar.

Jag gjorde det på Techshop: http://www.techshop.ws

Se Steg
Relaterade Ämnen

Sko bänk gjord med CNC Router och Laser

här är en sko lagring bänk för en farstun. Det skars från 3/4, 1/2 och 1/8 tum plywood med en CNC router och laser cutter.Målet med denna design var en styv och lätt bänk. Det måste också vara tillräckligt starka för att stå på och har bra ventilatio...

Burl faner end tabell med CNC router och vakuum påse system

här är en slut bord byggt från butik klass 3/4 tum plywood. Alla ytor är täckta med fanér. Jag använde en kombination av eucalyptus burl och primavera solid fanér för detta projekt.Projektet var ett prov på min vakuumpump och uppsamlingssystem att ja...

Skrivbord-höjd skåp gjorda med CNC Router

en annan bit med min blinda lådor och pocket skruv byggnadssätt. Detta skåp är stationär höjd (29") och är storlek för att rymma de flesta skrivare. Detta var ursprungligen avsedd för kontorsbruk som en printer stand/skåp, men jag känner att mått och...

Fiske spö Rack - kompakt och Freestanding - med CNC Router

här är en snabb projekt-en fristående fiskespö rack. Den rymmer ett stort antal spön i ett litet utrymme och kan enkelt flyttas runt.Jag byggde detta på en CNC router, men detta kan också göras med en tabell såg och en borr med en holesaw fastsättnin...

Plywood Shop varukorg gjorda med CNC Router

här är en butik vagn som är byggda från 3/4 och 1/2 tum plywood. Delarna för smycket är skära på en CNC router.Jag beslutade att bygga en uppsättning shop vagnar från rester av olika projekt. Vagnarna är mycket praktiskt, eftersom de lätt kan skjutas...

Fly Fishing Rod arrangör med CNC Router

här är en annan CNC snabbprojekt från bara en liten bit av 1/2 plywood och en 1/2 tums pluggen. Denna rack används för att organisera fluga stavar som lagras i rören eller strumpor. Divider storleken kan justeras med flyttbara pluggen skär. Pluggen s...

P9L - Lounge stol gjord med CNC Router

CNC möbler har varit för ett par år redan men har inte riktigt tagit fart. Jag tror detta beror på att designers inte har tillbringar tillräckligt tid designa med att tekniken i åtanke. De flesta CNC möblerna jag hittade på nätet har den typiska Snic...

P9C - stol gjord med CNC Router

CNC möbler har varit för ett par år redan men har inte riktigt tagit fart. Jag tror detta beror på att designers inte har tillbringar tillräckligt tid designa med att tekniken i åtanke. De flesta CNC möblerna jag hittade på nätet har den typiska Snic...

P9S - pall gjord med CNC Router

CNC möbler har varit för ett par år redan men har inte riktigt tagit fart. Jag tror detta beror på att designers inte har tillbringar tillräckligt tid designa med att tekniken i åtanke. De flesta CNC möblerna jag hittade på nätet har den typiska Snic...

Sunglass fall - 3D ytbeläggning med CNC Router

Detta instructable visar dig hur man gör en sunglass fall av lönn med en CNC Router. När jag var liten brukade min pappa har ett riktigt fina glasögon fall snidade i trä. Jag minns fortfarande hur vackert utformad och hur skönt det var att röra vid o...

Hörn skrivbord med en gamla och slitna möbler

Välkommen till.För att göra detta hörn skrivbord gjort mig en massa sakerDetta är min första tutorial så tänk med oss med tanke på att min engelska inte är braför det förstaMin 4-åriga dotter har inte ett skrivbord för din datorför det andraOrganiser...

Tränga någon dator skrivbord gjort med rör och Plywood

med några rör, montering och en vänster över bit plywood gjorde jag detta fantastiska skrivbord att pryda vårt vardagsrum hörn.Steg 1: Planera & delar Planen var att använda några staket pipe, vissa Kee Klamp beslag och en halv en bit plywood för att...

Fancy och funktionellt skrivbord med en inbyggd PC

detta var, redan nu, det svåraste i mina projekt. Arbete på den här kräver lite precision och en hel del tid. Ha lite mer fancy verktyg skulle vara riktigt användbart här - jag inte hade några och även om jag lyckades, jag tillbringade långt mer tid...

Göra en 3D-skrivare med en CNC router - "Deltabot"

En annan möjlig titel skulle vara "Göra en 3D-maskin med en 2D maskin."Detta Instructable handlar om med en CNC router och 2D design för att skapa en Delta 3D skrivare.I min forskning om 3D-skrivare för hobby har jag funnit en blomstrande gemens...

Anpassade trä skyltar gjorda med Shopbot CNC Router

min vän just öppnat en ny leksaksaffär. Jag är så stolt över henne! Hon är bara häftigt och riktigt bra med barn och familjer.Jag ville hjälpa henne genom att göra några tecken för hennes nya butik.Detta projekt skapades med ShopBot Alpha. Dess en st...

Teknik: Flera kopior med Router och mallar

Detta instructable visar dig hur man gör flera kopior av ett komplex lövträ objekt med hjälp av mallar och en router. Detta exempel är en vägghängda lövträ tablet ram för en Nexus 7.För att göra multiplar av ett objekt för hand, behöver du för att ku...

Hur du möblerar din lägenhet med CNC verktyg: Del1 - stapelbara Aalto stolar

Jag har nyligen flyttat till en ny lägenhet som högsta grad saknar inredning. Istället för att gå på en shoppingrunda på IKEA, använder jag de CNC verktyg på Autodesk Pier 9 för att möblera min nya lägenhet. Jag har inte någon bakgrund i möbeldesign...

Bygga en CNC router

detta instructable kommer att visa dig hur jag byggde min CNC router. Jag hoppas du kan dra några inspiration från min bygga och att detta instructable kommer att vara till hjälp för dina framtida projekt. Detta instructable visar alla steg jag gick...

Bygga en valnöt skrivbord med en mahogny topp

Under längst tid har jag velat bygga ett classic skrivbord gjord av fint ädelträ för min butik. Detta är skrivbord. Den är gjord med grov sågade valnöt i ramen och grov sågade mahogny för toppen. Lådorna är gjorda med halv blind designvärlden och skr...