Elf på hyllan DIY dräktHur du skapar din egen Elf på hyllan kostym. För Halloween ville jag ha en annan att många människor inte hade varit ännu. Eftersom Elf på hyllan är en nyare del av många hem, hittade jag inte någon kostym instruktioner att följa mig. Jag anser att detta är något som människor kunde använda för både Halloween och jul. Glöm inte att bära din egen ögonmakeup.

Glöm inte att Elf på hyllan leende!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Elf på hyllan

Min 8-åring älskar att vara i centrum för uppmärksamheten. Så började vi brainstorming kostym idéer för i år. Vi hade på okej lista, men ingenting hoppade ut på oss när min son hade awesome idén att återskapa elf på hyllan!Jag är inte den mest listig...

DIY hylla ovanför spisen = extra lagringsutrymme i ett litet kök

när du har ett litet kök som jag gör, du behöver använda varje tum av utrymme som du har. Jag maximerad användning av utrymmet ovanför min spis genom att lägga till en enkel DIY hylla. Det är en perfekt plats för extra stor kryddan behållare och köks...

DIY pall trä träd hylla handledning

Helgen är här! Vår nya DIY hylla läraren gör för en produktiv helg projekt. Vi använda brukar shabby, gamla lastpallar för vårt material, men detta kan göras från andra källor. Bilderna i vår handledning visar trä som har slipat och lackat, och därfö...

DIY inredning: Steampunk badrumshyllan

Hej stötarna – låt oss tala DIY inredning.DIY inredning: Steampunk hyllaVänta, vad?! Ja. DIY inredning. För killar. Att du kommer att gilla. Theresa och jag experimenterar med ser för att göra våra badrum remodeling projektet inkluderar designdetalje...

DIY Solar USB-laddare

mitt namn är Joshua Zimmerman. (DOB: 1982/10/21... 21 oktober 1982)Mitt förslag för Jack Daniels oberoende projekt tävling är en låg kostnad DIY sol USB-laddare för användning i hemmet, utbildning och humanitära ändamål.Så avvisade Jack Daniels tävli...

DIY hem arkad maskin

Hej killar, detta är ett grundläggande lite steg för steg för att bygga din egen hem arkad. Jag har i princip alltid velat göra en redan innan MAME var runt. När jag var liten hade jag den stora idén av att sätta en NES i ett skåp och med NES fördele...

IKEA Kvitsle brev facket Mini rackmonterbar hyllan systemet

Tycker du själv försöka balansera flera nätverksenheter bland dina hyllor i din lägenhet eller hemma? Är du en audiofil som har en hel del redskap men inget bra ställe att montera den? Det finns inget som tillräckligt travar din utrustning och kan du...

DIY fjärilen ljus dekoration

fjäril dekoration med LED string lamporSteg 1: Beredning av material Vad vi behöver för detta DIY är en trä styrelse, några lampor och något att glänsa. Jag använde en styrelse av tall som jag hade kvar från ett tidigare projekt, en liten sträng av j...

Lätt DIY Night Cream

Så i min ålder, finner behandlar både ett mindre hud villkor och naturliga processerna för åldrande, jag det bra att använda en mjukgörande kräm eller lotion på mitt ansikte, händer, ben och fötter på kvällen. Efter att ha provat en mängd olika typer...

DIY stor pinne ombord hyllsystem System

Som en del av min fortsatta ansträngningar för att piffa upp min nuvarande stallar beslöt jag att adress en av de fulare, tydligare väggarna i mitt kök med en rolig och funktion moderna DIY Peg Board vägghylla. Detta är ett stort projekt som verklige...

DIY dekorativa väggpaneler

Stora tomma vita väggar kan vara en utmaning att dekorera, särskilt om du är hyra och inte kan måla väggarna. En lösning att lägga till både arkitektoniska detaljer och färg är att bygga enkla paneler – du kan måla dem, eller lägga till tapeter och ä...

Sparky Jr. - DIY Telepresence Robot

"Du kan kalla Sparky en stat-av-den-konst schmooze maskin" - Wired MagazineSPARKY: Namnet Sparky är baserad på en akronym för Self porträtt artefakt / ambulerande chassi - en konst projekt startade i början av 90 med skräp, upphittade föremål oc...

DIY 3D tryckta elektriska Skateboard med 1500W makt!

Jag såg dessa videor på internet med människor ridning elektriska skateboard och går riktigt fort. Tja, jag ville göra samma sak, men dessa styrelser var 1500 USD, för dyrt för mig. Min diy version bara kosta mig 150$ som är 10% av kostnaden för de k...

DIY ClockBlock (en multipurpose uppladdningsbara TIDMÄTARE)

från ganska länge, jag alltid velat bygga en klocka för mig själv.Här i detta DIY presentera jag en multipurpose klocka som kan laddas igen.Klockan serverar de grundläggande funktionerna som datum, tid och alarm funktioner tillsammans med de grundläg...

DIY luftpumpen Pump (Version1) Experiment

Experimentera en DIY luftpump (Version 1)En pump är en enhet som drar energi (El) för att transportera flytande där som kompressorn är för transport av luft, omvandla energi till vätska som tryck så att de kunde röra eller flöde inom en begränsa elle...

DIY ärmlös knappen ner tröja

en av mina favorit trender i sommar är ärmlös knappen down skjorta, särskilt när bundna i en söt liten knut. Jag köpte nästan en dag, men när jag såg att det skulle kosta mig runt $50, min självkontroll sparkade i (sällsynt när shopping...) och jag s...

DIY plattform säng och madrass substitut - Out-Of-The-Box, bärbar, lätt, billig

Någonsin behövt släpa en madrass, en madrasser eller en tung, clunky trä eller metall säng upp eller ner några flygningar trappor eller läsa in den i en bil eller van? Eller orolig över att behöva kasta bort en annars perfekt användbara och dyra madr...

DIY Ikea: Modulär mat hylla

jag gjorde min väg till Ikea detta tidigare helgen att försöka hitta ett köksbord som kan hålla min mat.Men hyran och mobil räkningar på grund av nyligen både mig och min sambo kände mig dålig, så efter inte att hitta något under 60 spänn som verklig...

DIY akvarium stannande

Här är mitt stå jag bygga helt i min trädgård med några elverktyg. Det förvarades i passagen när det regnade och köpte tillbaka ut när det hade slutat regna för mer arbete att göra på det (typiskt brittiska September väder) lol. Jag hoppas du njuter...