Elgitarr från scratchVar tvungen att hitta trä som matchar den storlek jag vill ha, det wasen't ett lätt jobb eftersom du inte kan lätt hitta trä med dessa dimensioner så jag var tvungen att limma 3 skogen tillsammans för att få den fyrkantiga delen som du ser i bilden

Se Steg
Relaterade Ämnen

Scratch byggt elgitarr

finalen i en musik-klass tog jag byggde ett instrument. Så byggde jag detta.Trä:Lönn-halsPaduak-kropp, spindeldockansOkänd-greppbrädaValnöt-beläggningDe elektroniska komponenterna köptes som en uppsättning och sedan lödas ihop. Mickar var köps separa...

Scratch bygga dina egna quad-copter!

För detta instructable jag kommer att visa hur jag scratch byggt mina egna quad-copter!Steg 1: Vad skall man göra?Först trodde du måste tänka innan de ens köper ett enda material eller del är vad vill du göra? Vill du ha något som är kul att flyga? e...

Bygga en Semi-hollowbody elgitarr

Detta instructable visar dig hur man bygger en bolt-on hals, semi-hollowbody elgitarr, på sättet av Fenders Thinline gitarr och liknande. Kroppen gjorde jag liknar en Jazzmaster eller Jaguar, med en platt topp, men stegen skulle vara densamma för var...

Anpassade elgitarr

detta är en steg för steg guide om hur jag byggde min Custom gitarr. Jag designade denna gitarr för min pappa som en julklapp. Detta är min första instructable, så gå lätt på mig. Detta är också första gången jag någonsin har byggt en gitarr, så om d...

Anpassningsbara elgitarr / Design process

Översikt:Hej och tack för att kolla min instructable! Detta instructable är tvåfaldigt. Jag skulle vilja förklara en designprocess från en styling synvinkel gör något verkliga använder en datorstödd process samt själva byggprocessen. Jag valde att de...

Elgitarr bron post demontering/montering av verktyg

Uppdatering: det här föll sönder ganska snabbt. Om du vill prova detta, antingen använda något starkare än epoxispackel för att hålla "gängade skruvar" (jag har fortfarande inte funnit ut den korrekta engelska termen) tillsammans eller hitta ett...

Kartong elgitarr

tack vare Amazons ineffektiva förpackningsmetoderna, särskilt deras kärleksaffär med överdimensionerade lådor, och min motvilja till att interagera med människor medan jag handlar nästan alltid har vi en mer kartong å sidan än jag får plats i vår pap...

GuitarToo-D2 (R2-D2 tema elgitarr)

IntroduktionJag konstruerade denna gitarr för några år sedan på ett infall, med ingen tidigare erfarenhet av att bygga gitarrer. Det var mycket av lärande jag hade att göra, men med lite tålamod och en stadig hand du kan använda en liknande teknik sk...

Anpassade akryl tillbaka Scratcher

har alla en stund där de har en klåda i en plats som är svåra att nå. Tja är här en snabb och enkel lösning att fixa detta irriterande problem.Som krävs för detta Instructable:-Kunskaper i Techshops LASERSKÄRNING och ETSNING SBU.-Akryl bit av din fär...

Doc Scratch

Doc Scratch är från massiva webbserien Homestuck av Andrew Hussie. Han är en av mina favorit karaktärer av många skäl: han är varken människa eller troll; Han har en gudfruktig mängd kraft kommer från "gröna solen." och hans kraftfulla, cool upp...

Ledade tillbaka Scratcher!

Okej, det är mitt i sommaren och du har blitt arbetande ute på gården med gräs och löv flyger överallt, speciellt på ryggen där du bara inte kan få till det, eller kanske är det mitt i vintern och den kalla luften är ogiltig av alla fukt så det gör h...

Ansluta din elgitarr till din dator Analog stil

ljudgränssnitt världen är en ogudaktiga ogudaktiga. Detta instructable kan du kringgå USB, firewire eller Thunderipple gränssnitt och använda en mindre ekonomiskt beskatta metod för praktiskt taget sparkar sylt ute på din ensam.Men varför i hela frid...

Effektiv CD Scratch reparera

CD-skivor grunden så enkelt som ni alla vet, och den genomsnittliga scratch reparera metoden suger. Tandkräm fungerar inte på måttlig till tung repor och de saker som kan fixa dem är att abraisive använda alls.Samtidigt söka efter något att putsa upp...

Cigarrlåda elgitarr med inbyggd i förstärkaren

Jag var trött på att bära omkring på tunga gitarrer och förstärkare när jag gick på semester eller camping och behövde något att spela medan jag var borta. Det är därför jag gjorde detta. Detta är en lätt, bärbar, Strata-stil gitarr som jag tar med m...

Hur man gör en PS2 Guitar Hero controller från scratch

så detta är min andra instructable, än för att klicka på den! Det är inte helt sant vad titeln säger, behöver du några material ju (i själva verket mycket), jag ville bara understryka att jag hade ingen gitarr eller något i början, så det inte är en...

Cykla en RGB LED genom färgspektrat med en Raspberry Pi 2 och Scratch

Uppdatera anteckningar Tors 25 Feb, 2016 : Jag har förbättrat Scratch programmet och omgjorda min instructable.Hej Scratch killar, med detta projekt som jag ville använda för att cykla en RGB LED genom färg spektrumet.Det finns en massa projekt gör d...

Avancerade Scratch Hologram tekniker

en uppföljning till det stora svaret på min Instructable "Scratch Hologram detaljerade instruktioner för lärare".Svar på några frågor och ger förslag på att skapa bra resultat....

En trådlös handkontroll för Scratch!

Scratch programmering är ett mycket roligt, och ett sätt att göra det ännu mer roligt är med en trådlös handkontroll!Vi använde en PocketLab och nya ScratchX tillägg som släpptes bara för att göra en trådlös handkontroll.Vi skapade ett space blaster...

Komma igång med PocketLab i Scratch

Scratch programmeringsspråk är en lättillgänglig och praktisk verktyg för att undervisa unga elever att tänka och resonera kreativt genom datakod. Studenter kan använda scratchs enkla gränssnitt och byggstenar för att skapa projekt som sträcker sig f...