Eloxering metall hemma (The LJS metod)i min gratis (pah, fri) gången jag göra för metallbearbetning. Jag gör ibland Mini svärd, andra gånger smycken. Jag gör ibland saker som jag inte ens vet vad med dem att göra.
Men oavsett, de är alla silver och glänsande.

Ser som min senaste smycken mycket har gjorts av Aluminium, bestämde jag mig att titta på Anodising. Efter anodisering Aluminium borde det vara mer mottaglig för färger och färgämnen.

Detta instructable kommer att täcka Anodising och dör små aluminiumdelar med material för att någon kan hitta.

Åh, och LJS? Citron saft Substitution. Jag använder det som en generisk elektrolyt för någon elektrokemisk reaktion hemma.

Setup:
Liten behållare. Majonnäs behållare, sylt burk etc.
Aluminiumskrot
19V + strömförsörjning ska krokodil klipp (fungerar ner till ~ 12V. Läs nästa sida)
Coke kan
Tålamod

Förbrukningsmaterial:
4 citroner (eller massor av vinäger)
Vatten
Fotpunkt anodiserad (Aluminium)
Dye, bläck eller färg (jag använde Parkers Quink, men du kan använda nästan vad som helst men)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fantastisk dubbel dubbelsidig PCB hemma med fotoresist metod

som en hobby jag alltid vill ha min pcb på ett professionellt sätt med 10thou till tracetracen avstånd, dubbel sida och fel fri spår. Naturligtvis var det "nästan " omöjligt att göra denna typ av PCB använder toner överföringsmetoder hemma.Jag h...

Stickning: Gjutning på (The Loop metod)

detta är en handledning för hur man gör en slinga kasta på metoden. Det finns andra sätt att ger olika utseenden, men här är det enklaste för nybörjare, och ger en elegant looping kant på varje bit.Steg 1: Slip Knut Ta vänster (eller höger hand och s...

Dual Fuel metall smältugn

jag fick sådan stor respons från lätt dubbla bränsle ugnen brännaren att det endast är meningsfullt att följa upp det med resten av ugnen.Denna ugn kommer att kunna hantera smältande aluminium och brons utan problem. I teorin bör det kunna smälta jär...

DIY metall etsning

Har du någonsin sett eller upplevt industriell metall etsning som använder massor av starka kemikalier? Någonsin velat uppnå samma resultat men aldrig visste var du ska börja? Jo gissa vad, du kan uppnå samma resultat med hjälp av ett par saker som d...

UFO invasionen på Area 51-2.0

om du letar efter något av denna värld, har du kommit till rätt ställe. Detta är de stegvisa instruktionerna för att bygga din egen version av en full skala UFO invasionen på Area 51. Det är en komplett marken upp redesign, återuppbygga och omstart a...

Bygga och kod en MONSTER musikaliska teslaspole med en mikrokontroller

besök min youtube sida för fler projekt: http://www.youtube.com/channel/UCksEFn8xaLP0z4rsiHa9zcA?feature=mheeNär vintern kommit, att många tvingas stanna inomhus... För många är innebär detta spelar Alfapet med mormor, titta på TV, gör pussel och sit...

Hemmagjord glass: Snabb, lätt, & på de billiga!

Vill göra vissa god ol ' hederliga glass? Inte känner för att spendera $20 och avstå något köksutrymme till en Glassmaskin? Gör du skrika för glass?!?! Om så är fallet, Läs vidare...'Tis sant, min vän; Du kan ta denna lekplats favorit rätt till ditt...

Förbättrad DeWalt Drill före och efter

Jag köpte en DeWalt 12 volt borrmaskin med två "döda" batterier från en kille på eBay för ca $10 (£6).Jag skall förvandla den till en med sladd borr i flera Instructables.Sedan projektet tycktes ta ett liv för sin egen och jag fann mig själv att...

Mycket tyst hemlagad Hamster Wheel använder en gammal hårddisk

Pachita hamster drivande jag nöt. Gnisslande ljudet orsakas av friktion av hennes hjulet (kombinerat med buren vibrerande) lät som ett godståg mitt i natten. Jag bad om lugnt hamster hjul på djuraffärer men de kostar mycket, så jag beslöt att göra en...

Hur göra en Hand svedd kände blomma hårnål

Detta är en mycket unik teknik som jag personligen älskar.Om du vill se fler objekt går du till: lapapeleria.etsy.comDet innebär i princip att bränna i kanterna av filt så den lockar och får en mer naturlig form. Jag ska visa dig hur man gör.Steg 1:...

Konstellation Skirt

detta är min första Instructable! Jag är ett stort fan av Ms. Frizzle från Magic School Bus serien, en astronomi entusiast och en kvinna fascinerad av e-textilier. Jag trodde jag skulle kombinera tre, skapa en konstellation klänning att bära till Dra...

En Sharpie kniv

har du någonsin velat smyga en kniv någonstans? (Säger inte att du ska) Väl är här ett sätt att smyga in en kniv i en Sharpie markör. Tack till Pat såningsmän för idén att göra en kniv med ett bindemedel. Vänligen kontrollera hans instructable efters...

Interaktiv Beer Pong (Beirut) tabell

har du någonsin spelat befunnit dig i en lång, tråkig omgång öl Pong som önskar det fanns lite mer spänning i spelet? Jag vet att jag har så jag bestämde mig att försöka göra pong spel lite mer spännande i vårt hus genom att göra denna interaktiva öl...

Hur till lösa en Rubiks kub för första gången!

The Rubiks kub är ett 3D-pussel som uppfanns av Erno Rubik 1974 och är en mycket populär pussel leksak nästan på varje hus runt om i världen! Trots sin popularitet vet inte många hur man löser Rubiks kub. Rubiks kub missbedömde som nästan omöjligt so...

Hur man gör en PCB / PCB gör Guide

i detta Instructable, lär du dig hur man gör en PCB i bara 9 enkla steg. Du kan göra några PCB i ditt hem med denna handledning, det finns ingen anledning att beställa PCB ONLINE som är mycket DYRA. Detta kräver inte några speciella färdigheter.Saker...

Wii Nunchuck Adapter

denna tutorial är för alla de människor som har en arduino och vill använda det Wii nunchuck som en inmatningsenhet, men inte verkligen känner för styckning öppna sladden och förstör nunchuck FOREVER!!!Tja har du kommit till rätt ställe!Steg 1: lever...

Ned hängmatta Underquilt - ultralätta, 20 * F

Detta Instructable Detaljer hur man gör egna ner hängmatta Underquilt för lätt, effektiv isolering i en hängmatta.Statistik77 "x 45" ("full" längd)18.2 oz med fjädring.20 * F (eller nedan) temperatur betyg (3 + "loft)Varför en Und...

Quill doppa pennan

Min dotter hade en stor fjäder att hon ville göra en gammaldags bläck-doppning penna med. Vi kunde ha skära i slutet av quill och slitsade det foder bläck, men hon ville inte att behöva sakta nagga sin quill eftersom det bar med användning. Så vi bes...

Spider-Man cupcake kaka

ingredienser: box Betty Crocker SuperMoist vit eller gul kaka mix, vatten, vegetabilisk olja, och äggvitor eller ägg kallas för på kaka mix låda.Denna "Spider-Man" cupcake kaka arrangemang fungerar bra på fester för människor som absolut kärlek...