En Airship Admiral's pistol. En elegant steampunk pistol.Efter några månader att njuta av de många fantastiska projekt, jag kände det var dags att lägga till ett projekt av min egen på webbplatsen. Detta är min första Instructable och som det händer, min första steampunk projekt.

Efter några veckor att besöka Steampunk Bloggar och webbplatser som http://steampunkworkshop.com
och http://brassgoggles.co.uk , jag fick lite fångas upp i hela. Några av de artiklar som har gjorts under parollen steampunk är fenomenal bitar av hög craft, de sysselsätter en mängd olika färdigheter och är ofta mycket kvick och smart.

Så är här min första insats. En ljus Imperial officer's sidearm, utfärdas till amiral av airshipen flottan vid hans befordran.

Jag ville att detta är en elegant stycke framför allt, men jag ville också det se funktionellt och tuff och kunna överleva år i tjänst på en amiral höft.

Låt mig veta vad du tycker...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Steampunked vintage hörlurar

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Normale Tabelle"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: "&qu...

Fastställande en steampunk leksak pistol med en bit kartong

Flera år sedan gav en bekant mig en steampunk leksak pistol. Jag märkte att det fanns en trigger som flyttade och främre pipan roteras men trodde inte att mycket av den. Det såg ut som det var tänkt för att göra något, men jag inte betala att mycket...

En snabb hur: Steampunk pistol handledning

material:VattenpistolKnivSvampPenslarVattenRandom skruvar eller bitar av metall (fjädrar, gears, klockor, etc.) Vad du vill. Även fjädrar eller viktiga charm.Svart färgMetalliska färger. (Guld, brons, koppar, silver eller vad du vill) Jag använde gul...

DIY Steampunk pistol Prop

vill du vara häftigt?! Då behöver du en awesome, futuristiska, steampunk pistol! Och här är hur man gör en!Steg 1: material!!! Nu som med någon DIY du inte kanske har samma delar och du kan ha extra delar du vill använda. Din prop behöver inte vara s...

Funktionella Steampunk Airsoft Pistol

när jag såg den Steampunk utmaning det gav mig motivation att faktiskt göra detta projekt som hade sparka runt i mitt huvud ett tag. Jag har ett gäng mindre-än kraftfulla Airsoft guns liggande, en massa random junk, lim och Metalliclack. Kombinera al...

Steampunk Portal pistol

detta är steampunk inspirerade Portal pistol jag gjorde för Anime North 2013. Jag var på en stram budget och slutade med att konvertera en off varumärke Nerf gun. Det är delvis sol drivs....

Steampunk pistol

före och efter av hur jag vände en gammal trasig "disk shooter" i min awesome steampunk pistol.Steg 1: färg jag använde en kombination av sprayfärg (hamrad koppar) och handmålade akryl (guld och silver).Steg 2: Hitta och montera delar jag hittad...

Steampunk Blaster Pistol

Denna lilla projekt var inte alls planerat. Jag är lycklig nog att ha en släkting som har kastat massor av skrot delar, verktyg etc. Jag letade delar för ett annat projekt (kommer snart-ish) och i processen lyckats snickra ihop några delar som såg ut...

Steampunk Airship mekaniker

korsetten gjordes med enkelhet 2966 och bloomer utarbetades av mig. Steampunk pistol var sätt från en gammal vattenpistol....

Bunny. En Steampunk strumpeband Pistol.

Här är en annan liten Steampunk projekterar jag har satt ihop som förgyller min första Instructable.Detta är den fina lilla systern av amiralen Sidearm jag postat ett par veckor sedan. Mycket lika i stil och konstruktion, detta är en prydlig liten pr...

Pistol armborst (steampunk eller militär stil)

Denna steg för steg guide visar hur du gör din egen pistol armborst av trä och PVC. Jag gjorde 2 stilar, en militär stil och en steampunk stil. Båda har samma grundläggande byggnadsplan. Den enda makten verktyg du behöver är en borr och en elektrisk...

Steampunk Airship

YuKonstruct och Yukon komisk kultur samhälle uppmanas att göra dekorationer för 2016 Yukon surdeg Rendezvous Steampunk Ball här under februari. Eftersom temat för Rendezvous var "Världen runt" beslutat vi att gå med en steampunk resor tema för a...

Hemgjord Steampunk Paintball pistol

en uppdaterad version av min senaste pistol, det är mycket mer kompakt och enklare att hålla och eld, tillsammans med att ha alla dessa smashing funktioner:Sätesbjudning lastning bult.Enda våren aktiveras kulventil.Pistolgrepp med två steg utlösa med...

Cyber/Steampunk Futuresque Sci-Fi Hand pistol

detta är ett projekt jag har jobbat på i några veckor nu. Jag ville i princip en cool hand pistol. Jag lust inte någon replika film rekvisita och lagen gör det svårt att köpa normala replika vapen. så jag gjorde min egen.Rösta om du gillar det!Tack v...

Cybertopian pistol V2 (steampunk, cyberpunk, dystopiska remix)

Ok, nu im kommer för att vara rakt på sak här, jag byggde denna pistol av två skäl.1, att driva mina kunskaper lite längre genom användning av mässing kuggar, och metall arbete, samt lite av träslöjd2, att sälja, för massor av pengar. * korsar fingra...

Göra realistiska Steampunk Airship skyddsglasögon

jag kommer att visa dig hur man gör den mest realistiska, hållbara airshipen Steampunk goggles från saker ur din papperskorgen. Allt du behöver för annars blir färg och lite silvertejp.Steg 1: Ögonmusslor För detta behöver du 2 mjölkflaskor (aka mjöl...

Steampunk/Elegant mobiltelefon fall

detta är en snabb och enkel Instructable om hur man "klass-upp" din standard Galaxy S II Flip täckaSteg 1: Samla ditt material eller "mise en place" Här är mitt material:Den flip coverTenn paint, jag valde tenn eftersom, även om jag äl...

Steampunk Cosplay pistol

Detta är en av de cosplay guns gjorde jag för mina barn. Här är de verktyg som du kommer att behöva komma igång:1: måla penslar2: färg3: gun val4: skruva förareTillval:DremelDelar för inredningSteg 1:Plocka din pistol!Här är för min son, så när vi co...

Steampunk Radium Pistol

jag skapade denna "radium" (laser) pistol från en gammal circa 1940 handborr som jag refinished, en 200mW 532nm grön laser/LED ficklampa, och ett ljudkort från en trasig laser pistol leksaken. Förlängda handtaget är gjort av ett madrona träd som...