En annan 0$ cykel flaskhållare, pipe baseratDu vill inte ge bort surt förvärvade pengar för en cykel flaskhållare och inte överväga andra metoder vara styv, tålig eller multifunktionella nog? (dvs. tråd + svetsning eller coathanger)

Då kan min pipa-baserad lösning vara värt en titt.

Vad jag gillar mest med det är att det tog bara ca 2h att konstruera, är inte i vägen för mina fötter och det faktum att det kan hålla andra saker också, dvs:

  • stora plast/vin flaskor
  • små plast/ölflaskor
  • ett vin glas **
  • en regnjacka
  • ett mycket litet paket

Det enda du behöver är:

  • ett 10cm (4") rör (dvs. regn röret, eller rester från konstruktion zon)
  • borr och cirkulär borra (eller såg)
  • 1-2 hex screw(s) och washer(s) som passar bottleholder-hålen på din cykel *
  • slipa papper
  • färg

Om din cykel har en Kedjeskydd, det är också mer sannolikt att du inte behöver lägga en botten pläterar där (jag inte heller), som en infogad flaska (eller annat) kanske kan vila på en montering av vakten och vara mindre benägna att störa chain drift (se sista bilden av instructable).

*: om det finns inga hål: göra hål och få en "klapp och dö" - att göra hål gängade, eller alternativt borra genom ramen och lägga screw(s) och skruv - nut(s) där.

** ingår i vinprovning

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY 0$ cykel flaska & flaskhållare

Hej alla! Denna gång vill jag dela hur jag gjorde flaskhållare & flaska för min cykel. Jag saknade verkligen denna enheter och jag ville inte köpa dem. Så, jag bestämde mig att göra det själv. Nu är jag nöjd med resultatet.Här är några fördelar:Flask...

Sporting cykel vatten flaskhållare

detta är en mycket prisvärd och mycket enkel vatten flaskhållare som kan placeras på en cykel att ge enkel tillgång till ett glas vatten på en lång, sommar. Det tar bara tio minuter att göra, och faktiskt återvinner saker som förmodligen skulle ha an...

Coathanger vatten flaskhållare cykel

är du riktigt billigt som mig? Inte har råd med $9 för en vatten flaskhållare? Sedan göra detta, av en coathanger.Du behöver.(1) coathangernågra olika skruvar och brickor2 tång (jag använde tång och kanal lås, precis vad jag hade nära mitt skrivbord....

En starkare Mini-u cykel hållare

här är min första instructables.Jag har nyligen köpt en mini-u cykel lås, mycket praktiskt, kompakt, men levereras med en dålig hållare.Jag beslutade att ersätta denna cykel hållare. Här är resultatet.Steg 1: Den ursprungliga en Ursprungliga u-bike i...

Bälte-baserade vatten flaskhållare

gjord av denim rester från min mamma hemming min lillebror byxa manschetter. Mycket enkelt, men svårigheten beror på vilket material du använder. Det kan vara enklare att använda en byxbenet, men vi hade inte en liggandes eller något.Läs alla steg in...

Gummi flaskhållare

I kompatibel kommer jag visa dig hur man gör en snabb vatten flaskhållare. Detta bara tar ca 5 minuter för att slutföra och fungerar mycket bra. Jag gjorde designen och den rymmer cirka 6-7 kg vilket är mycket mer än den standard vattenflaskan. Så at...

Upp och ner flaskhållare

Detta är den upp och ner vin flaskhållare. Detta fungerar även för champagne flaskor också. Detta är fäst på väggen och flaskan är placerat på den upp och ner. Detta är väl bygga och ser cool på väggen. Det är också ett conveint sätt att lagra en fla...

Paracord förbestämda vatten flaskhållare (bara dra så mycket som du behöver!)

Jag är säker på att du har sett massor av guider på hur du kan göra ett paracord armband innan. De är dock långsam och trög att nysta upp. Tiden är inte något du har i en nödsituation, att göra dessa design egentligen mer för estetik.Paravival skapad...

Hur man gör en flytande vin flaskhållare

ända sedan jag först såg en av dessa, jag ville ha en. Principen om tyngdpunkten framgår så utmärkt av denna uppsättning upp, för den håller sig svävande i luften, eftersom tyngdpunkten av hela systemet (styrelse och full flaska) är direkt över lutan...

Cykel mugghållare för stora drinkar

ett par år tillbaka började jag rida en cykel att pendla till och från arbetet. Jag gillar att dricka stora koks och iced teer så kände jag behovet av en mugghållare som skulle passa min 64oz cup. Ingen av sport flaskhållare jag såg var ens i närhete...

Cool fiskben flaskhållare

Jag gjorde riktigt cool '' allvar trotsar '' flaska hållare i en form av fisk-skelett. Kolla upp det!Videolänk är här: Fisk ben flaskhållare (genom att klicka, det öppnas i en ny flik)Steg 1: Gör din: PDF utskrivbara plan ingår Jag ingår PDF plan, så...

Duct tape vatten flaskhållare

detta är en vatten flaskhållare gjord av cirka 2 meter silvertejp. Den har 2 handtag för enkel användning, en är en axelrem och den andra är en mindre handtag. Vattenflaskan faller inte om det tippas upp och ner, så den sitter fast med silvertejp. De...

Flatpack rött vin flaskhållare

I detta instructable, jag kommer att förklara och visa dig hur man gör egna moderna vin flaskhållare av isolerad kopparkabel. Det är tänkt att presentera din flaska rött vin på bordet för gäster eller din partner för middagar.Den ersätter de välkända...

Upcycle det! Plast dragkedja ändra flaskhållare

gör en plastflaska dragkedja förändring innehavaren använder vardagliga hushållsartiklar! Istället för att kasta dessa plastflaskor i papperskorgen, använda dem för att göra en förändring innehavare! Lätta deponier, göra något nyttigt och vara konstn...

Nya Storable från Six-Pack flaskhållare

i år har jag sparat mina stickor i en frys och medelstora plastpåse. Funktionella, är det visserligen fult och knappast stoff av mina organisatoriska drömmar.Syftar till att leva upp till min CheapChicCrafts handtag, skurat jag min lägenhet för en åt...

Vatten flaskhållare

söker ett praktiskt sätt att bära din vattenflaska och hålla din dryck kall? Använda din tyg skrotar detta vatten flaskhållare.Steg 1: Mätning för mönster Mäta flaska höjd och bredd med måttband.Lägg till 1" mätningar. Exempel om flaska mäter 9' runt...

DIY schampo flaskhållare

DIY schampo flaskhållare. Jag visade redan sequencially i första bilden. På först ta en begagnad schampo bottle.clean grundligt med vatten och skär den i hälften. Nu måste du klippa några bitar av tidningen och magazine.you kan använda klistermärken....

Racingtävling Workshop flaskhållare

Jag jobbar mycket i min verkstad och från tid till jag vill ha en drink. När jag bara placera min bootle till exempel vid bordet är det ofta i vägen. Thats varför jag trodde att jag bara kunde limma den för taket. Jag blev förvånad över hur bra det f...

Vatten flaskhållare (WCOA)

IntroduktionHar du någonsin glömt att ta din vattenflaska när du gick vandring, backpacking eller promenader? Har du glömt du vattenflaska och är går att arbeta på ett tak, stege, byggnadsställningar? Om du har då måste du sluta på en butik för att k...