En annan värdelös maskin - aka iUseless
Jag hade boxen från en Apple iPhone tillgänglig och gjorde en version av värdelösa maskinen med den. Jag planerar att ge den till min son som jobbar på Apple.

I grund och botten jag följde metoden visas i detta Instructable:.

Jag följde efter instruktionerna som bara kräver switcharna och inte 555 timer version... 0.
.

I princip är stegen jag gjorde:

1. jag monterade delar utanför boxen med växlar och ett servo som jag hade på hand.

2. servo konverterades till en kontinuerlig rotation servo genom att följa dessa instruktioner:

3. växeln visas i bilderna ersattes i slutet med en glidande DPDT typ så det kräver mindre ansträngning för armen att skjuta den. Men ledningarna förblivit densamma.

Jag hade hoppats att hysa armen i rutan men bara finns det inte tillräckligt med utrymme så det hänger ut ryggen lite men det syns inte tills den visas ovanpå för att växla växeln.

Svåraste är att få platsen för servo och formen på armen och att få både för att passa i rutan. En hel del trial and error.

Några bilder och en video så:

Relaterade Ämnen

Hur man bygger en annan värdelös maskin: lätt att göra, och svårt att använda!

Så många onyttiga maskiner byggs, varför bygga en annan? Helt enkelt, det är riktigt kul:), kul för att bygga och kul för att leka med.Jag försökte att ge denna version en karaktär, som jag alltid känt att det finns någon "tänkande inne i lådan"...

En annan mest värdelösa maskin någonsin

om detta är första gången du ser en mest värdelösa maskin någonsin (MUME), det är en maskin som, när den slås på, direkt stänger av sig själv. Om du funderar på bygga en, uppmuntrar jag dig att titta på andra på Instructables (efter att du har studer...

Avancerad värdelös maskin

Hej alla idag jag skulle vilja presentera min ovanliga värdelös maskin. Jag hoppas att alla hört om värdelös maskin, men jag byggde avancerad version med sju vippströmbrytare.Tanken på att göra denna ruta kom upp make till min kusin. Som närmade sig...

Värdelös maskin - kompletta planer och hårdvara källor

Slösa timmar ha roligt och åstadkomma något med detta fascinerandeoch beroendeframkallande leksak! Värdelös maskinen blir snabbt i centrum för uppmärksamheten på någon insamling.Denna lilla pärla är säker på att samla ett skratt, en frågande blick oc...

Värdelös maskin, app

Denna handledning är mycket roligt, är bara en värdelös maskin, men den här gången i app för android-telefoner.Jag tror är ett enkelt projekt för den första tid app så njutJag använder Mit uppfinnaren och min mobiltelefon, kanske i framtiden förbättr...

Mest värdelösa maskin - littleBits Edition

Du har förmodligen sett den mest värdelösa maskin innan, men jag trodde det skulle vara kul att bygga en tillfällig en med littleBits moduler. För er som inte har sett det, är detta den maskin som gör ingenting förutom att stänga av sig själv så snar...

Värdelös maskin

"du slår på den, den stänger av sig tillbaka själv. Verkligen ingen mening alls."Detta Instructable kommer att gå igenom hur du gör din egen värdelös maskin!Denna särskilda värdelös maskin skapades som ett sista projekt för modellering och kontr...

Värdelös maskin i pumpa masken

Detta är värdelös maskin redo för Halloween-fest. Traditionellt onyttig maskin är envis och ihållande. Denna maskin är samma, men det är mer aggressiv och försöker bita en inkräktare (Jag varnade dig!).Steg 1: Circut diagramDess elektriskt design är...

Arduino mest värdelösa maskin någonsin projekt

jag ville få in Arduino projekt och presentera mina söner till robotics med Arduino. Så jag tänkte om byggnad använder ett enkelt projekt som gjort av en Arduino Uno och ett servo. Jag såg en stor post i Instructables om som den mest värdelösa maskin...

Soldriven värdelös maskin

I detta instructable, vi kommer att göra en soldriven, miljövänliga, arduino-kontrollerade, värdelös maskin!När du dra i spaken, maskinen kommer att vända det tillbaka, och så fortsätter cykeln. Värdelös maskinen uppfanns av Marvin Minsky 1952 medan...

De flesta värdelös maskin

J hittade detta projekt på denna webbplats '' instructables'' och jag gör det, dess mycket enkel att built.Тhe syfte är värdelös, men alla vill ha denna maskin i sin verkstad :)Titta på videon och njut....

Värdelös påskägg maskin

jag satte ihop en värdelös påskägg maskin som innefattar elektronik, konst och DIY i ett paket. Det inspirerades av den värdelösa maskin utrustning från Solarbotics . Jag hittade detta stora ägg full av godis som såg ut som om det vore bara om rätt s...

Den mest värdelösa maskinen någonsin!

Och ännu alla vill ha en?!AKA: Den ultimata maskinen! AKA: Ledighet-mig-ensam-BoxVi tillverkar de bästa värdelös maskin Kit ute:Oseriöst Engineering värdelös maskin kit!"Weird Al" Yankovic Sez: "Aldrig insåg jag till nu hur mycket jag behöv...

Värdelös ljuset (en ljus som blåser sig ut)

Ett tag sedan jag såg "Som den mest värdelösa maskin" av Instructables användare oseriöst Engineering. Detta är en maskin vars enda funktion är att stänga av sig själv. När du vänder på strömbrytaren för att slå på den, dyker en arm ur lådan och...

HUR MAN GÖR EN ELEKTRONISK DRUM. (inte en MIDI-sampler) aka KIDU

Detta instructable kommer att varaom att bygga ett elektroniskt trumset (inte en MIDI-sampler.), med en Arduino UNO R3.,liknar en V-DRUM. Det är kodnamnet KIDU.(Kompact Intelligent trumma enhet). Några av de objekt som används kan vara namn annorlund...

Lärdomar tag byggnaden en värdelös låda med hjälp av en Arduino och en Instructable

Så, jag hittade en Instructable på platsen som verkade ganska bra. Du ser, jag ville utnyttja kraften i en Arduino att köra en värdelös låda. Jag skulle bygga och programmera den med Instructable jag hittade på webbplatsen. Inte bara det, men jag sku...

Mest värdelösa lego tower.

Denna värdelösa maskin använder en Digispark för att kontrollera servo.Innan du slösar din tid, ta en titt på hur det fungerar.http://www.youtube.com/watch?v=sp4q9Gl0KuU&feature=C4-Overview&List=UU53xZEgBce5oEcyNDEIld5wOm du är fortfarande intress...

CNC-maskin för att forma stora bitar av styrencellplast

SammanfattningDetta instructable visar hur man kan forma polystyren skum, med en CNC-maskin. Börjar med en kort introduktion, diskuteras design programvara som krävs för att skapa en STL-fil. Detta följs av en metod för att skapa G-kod, med en STL-fi...

Bygga den platta bandsåg (AKA tabellen Jigsaw) | DIY Woodworking verktyg #6

Redan innan jag började träbearbetning, jag ville ha en av dessa små Cirkelsågar. Jag ville också ha en bandsåg. Tyvärr (som alltid), det var ganska dyrt, och jag kunde inte råd med dem.Men... Vad jag senare kom ihåg, är att jag hade ett pussel som m...