En billig gitarr capodetta är min 2: a Instructable för en billig gitarr capo som skulle kosta mindre än 3$...
Se Steg
Relaterade Ämnen

Gitarr Capo (DIY)

Tre månader sedan flyttade jag till ett annat land. Ungefär en vecka sedan insåg jag att jag hade glömt min gitarr capo! (du aldrig missar dessa saker tills du behöver 'em!). Jag har inte pengar att spendera i extra grejer så jag beslöt att göra en!...

Hemgjord billig gitarr väggfäste, baserat i CB radio Mics innehavare

hemlagade billig gitarr Wall Mount runt $3.8 DLL-filer, baserat i CB radio Mics innehavareMontaje de Guitarra casero, creado en partir de klipp usados para microfonos de Radio CB, son Gallery unos $50 pesos mexicanoshttp://www.youtube.com/watch?v=7Qj...

Hur man gör en smuts enkel gitarr Capo!

jag tror min favorit DIY capo har fått vara den rubberband-och-pen capo bara för att det är så lätt! Men att capo lämnade en buckla i nacken (billigt) gitarr... så jag har utarbetat ett nytt sätt att göra en capo som är otroligt enkel och helt billig...

Med hjälp av en gitarr Capo

en capo är ett verktyg som de flesta gitarrister bör ha. Det väcker varje sträng ett halvt steg, att göra högre tonhöjd. Det gör också den musik du är Undersköterska ljud bättre att sjunga med. Det är viktigt för varje gitarrist har när han/hon är bo...

Gör en Dulcitar från en billig gitarr utan kostnad

A Dulcitar är en gitarr som har band som en hackbräde. Detta innebär att det är lätt att spela enkla melodier med bara lite övning, eftersom endast hela noterna kan spelas.Steg 1: Skaffa en billig gitarr jag köpte denna billiga kid's gitarr på Wal-Ma...

DIY gitarr Capo

detta är ett enkelt tips för gitarr spelare om de inte har en Capo eller om de har glömt det hemma! :-)Steg 1: Du behöver Behöver du:-En gitarr-En rubberband-En penna/markör/gaffel - bara someshing svårt att inte bryta.Steg 2: Steg 1 Placera markören...

Mycket enkel och billig gitarr/bas distortion pedal

här, jag kommer att lära dig hur man gör en mycket enkel 1 transistor strömsnål gitarr pedal. (Jag ritade kopplingsschema och PCB). Denna krets kan vara körde av gamla 9v batterier (i version 2, jag sprang det av en riktigt billig mobiltelefon strömf...

Billig gitarr amp fotreglage

Jag älskar att spela gitarr och ändra ljudet med pedaler effekter. Distorsion, fuzz, wah-wah och andra, är bra att skapa otroligt ljud.Jag nyligen eftermonteras en gammal Laney amp som hade en (mycket trevlig!) inbyggda overdrive-kanalen. Jag letade...

Lätt och billig gitarr ljus Mod

Hej killar här är min post i gör det glöda tävling, det är enkelt och lätt men definitivt vänder huvuden :) njuta!Steg 1: material: Alright finns det bara ett par saker vi måste få innan vi kan börja,En gitarr med en pick vakt (jag använder en jag är...

Hur du bifogar en snabb, billig gitarr rem

jag hade ett problem när jag märkte att min gitarr bara hade en knapp för en rem, så jag inte kunde sätta en på. Lyckligtvis har hittat jag ett billigt sätt.Steg 1: materialDe material du behöver är:I) en gitarr2) en gitarr hjälte rem3) några garn (7...

DIY gitarr grafik på den billiga

göra en billig gitarr mer spännande med anpassad grafik.Steg 1: material Behöver du:Bläckstråleskrivare (med en laser-skrivare kommer att göra det ser hemskt)HobbyknivKlar akryl beläggning (Aerosol)Självhäftande etiketter-något slag kommer att göra,...

Bygga en billig Cigar Box gitarr hemma

Hej. Som en födelsedagspresent till min bror, jag bestämde mig att göra honom en fin cigarr box gitarr. Detta är den första jag någonsin gjort så det var lite av en lärorik erfarenhet.Innan gitarr, jag bestämde mig för att det ska göras från antingen...

Billiga akustisk gitarr mickar eller mikrofoner!

Hej, detta är min första instructable, och jag är inte form England, så jag inte har mycket bra engelska :DI detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger en billig gitarr mikrofoner...Du behöver:1. hörlurar högtalare2. ledningar3.6,3 ell...

Akustisk gitarr Setup

tack vare billig arbetskraft och massa tillverkning i Kina, det finns en överraskande mängd akustiska gitarrer tillgänglig för runt omkring $100. Så vad skiljer dessa billiga gitarrer från dem kostar fem eller tio gånger så mycket? Modern tillverknin...

2 x 4 gitarr

Det finns massor av instructables på gitarr byggd med grundläggande verktyg och billiga material, men de flesta av dem titta och spela ganska grov (de är ändå kul ändå!). Jag syftade till att göra en riktigt bra gitarr som både spelar bra och ser bra...

Akustisk gitarr Pickup

förvandla din akustiska gitarr till en akustisk och elektrisk! Detta är en enkel och billig design som du kan göra hemma för att få det särskild en-av-en-slag ljud du har letat efter.Steg 1: Att göra Pickup Delar du behöver:1. Piezo summern Element2....

Akustisk gitarr akustisk bas konvertering

detta instructable gjordes för att konvertera en akustisk gitarr till akustisk bas.Du kanske frågar dig själv varför någon någonsin skulle vilja göra en akustisk gitarr till en akustisk bas. Tja jag kan inte svara för någon annan men för mig var att...

Rengöring och grundläggande Fabriksrenovera en gammal, vänster ensam gitarr

I maj 2013. Jag ärvde en fin gitarr från min vän Gyurka, som gick bort för 9 år sedan till den dagen. Sin goda gamla gitarr var kvar ensam i hörnet i år, hans fru kunde inte röra det instrument som stod där som min vän senast lägga ner. Det var en lå...

Anpassa din gitarr! Nytt format för skit gitarrer.

Fick en trasig ut gitarr som fortfarande spelar men ser awefull? Då detta instructable är för dig! Jag kommer att visa dig hur du snabbt, enkelt och billigt anpassar ditt slå upp gamla gitarr. De exempel jag visar är mer girly versioner men du kan en...