En enkel men stark plastlådaJag kommer att förklara hur man bygger en enkel låda med styren plastskivor (kallas även Plasticard).

Rutorna använda plastfilm med 'L' formade Plastruct för att spänna hörnen.

Jag gör själv en hel del av dessa lådor för saker som att hålla min walkbout styrenheter för min modell järnvägar, de är ganska billigt att göra och om, som jag, du är lite klumpig och bryta ett, de kan lätt repareras för.

Detta Instructable kommer att förklara denna enklare aspekter att göra en låda.

Bilderna visar två sådana lådor jag har gjort, en typ hålla modell järnväg controlers och den andra för ett särskilt projekt som omfattar en Raspberry Pi.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Guitar Amp Tilt stativ - "Afrikanska stol" design - enkel, liten, stark, lätt, gratis eller riktigt billigt

Guitar Amp Tilt stå - alltför lätt - enkel, liten, stark, gratis eller riktigt billigt. För alla storlek ampere, även stora skåp med separat huvud. Se bara styrelser och ledningar storlek och du behöver för nästan all utrustning du vill ha.Steg 1: Ba...

Heta till göra en enkel men effektiv katapult i GMOD 10

detta instructable visar dig hur man gör en enkel, men långt skjuter katapult i garry's mod 10. Det är en gemensam grej som är perfekt för nybörjare. de flesta Garry's Mod spelare vet hur man gör något sådant.Njut!Krav:Garry's Mod 10 - http://store.s...

Hur man gör en enkel men dödliga kasta star.

Hi det!I denna film kommer jag att visa dig hur man gör en enkel men dödliga kasta star.Varning! Detta är otroligt farligt! Gör det på egen risk och inte kasta det på något som du inte avser att slå!Också kolla gärna in min YouTube-kanal att se fler...

Våren driven båge, enkel men kraftfull!

Idag visar jag er hur man gör en enkel men kraftfull båge. Att göra armar och ben av något flexibla är en smärta,även hitta bra material för det. Vi använder bara tuffa metall och några trä: >Material / verktyg:-Jigsaw-Drill-lödkolv, laser module, Li...

Göra en enkel men mycket starka Gem Shooter

i detta instructable, jag kommer att lära dig hur man gör en enkel klipp launcher med fantastiska resultat. Denna Shooter kan gå mycket längre än jag väntat, och om du drar tillräckligt hårt, det kommer att tråka ut till (eller över) frigolit!DISCLAI...

Hur man skapar en enkel men effektiv DIY luft pistol på ditt hem från lite smått och gott liggande

denna pistol är ett bra tidsfördriv och liksom de flesta andra DIY produkter, behöver inte några särskilda komponenter men med detta är att du inte ens behöver kliva ur ditt hus för det!Det material som krävs för denna pistol är följande:1) ett 6 tum...

Att bygga en bättre råttfälla... Eller bara en enkel, men effektiv, Mousetrap

med vintern kommer en störtflod av critters försöker hitta ett trevligt ställe att övernatta. Denna vinter, våra garage visade sig vara oemotståndlig för en liten mus (delvis på grund av min röran) - och här är den instructable om hur att fånga en mu...

Enkel men snygg, queen size säng

detta är min allra första instructable, men det är inte mitt första försök till att göra en säng. Tyvärr är det första gången jag har dokumenterat processen med avsikt att göra en instructable.jag är inte snickare. Jag äger tillräckligt verktyg för a...

Enkel (men effektiv) Edward Scissorhands kostym för kiddos

när min son berättade att han ville vara Edward Scissorhands för Halloween, jag visste att vi skulle ha skitkul att göra kostym för honom. Alla i familjen hade något att tillägga - min son naturligtvis erbjuder bit de motståndet av bokstavligen * bli...

ENKEL MEN COOL DART (PEN PÅFYLLNING) SHOOTER!

Först och främst inte i varje fall pekar det på alla människor, djur, spädbarn, ETC. förvaras oåtkomligt för barn under 6 år. GÖR INTE POINT AT DE ÖGON SOM DET ÄR EN OFÖRUTSÄGBAR SHOOTER. PUNKT från kropp**********************************************...

Kajak Lock (enkel och stark)

jag var ute efter kajaken lås i flera idrottsliga varor butiker och online.Jag får att $30-$40 är inte mycket att spendera på säkerheten i din kajak. Jag är mig trodde jag jag skulle gå hem och göra en del efterforskningar för att välja den bästa för...

Enkel men Cool Nail Design

jag kommer att visa dig hur man gör en enkel nageldesign som kommer att vara Prisad av alla ni vänner.Steg 1: leveranser För denna spik design behöver du:• En bobby pin•En square av toalettpapper eller vävnadFärgval nagellack•Red, orange, grön, blå,...

Hur man gör en enkel men extremt kraftfull spud pistol

detta instructable kommer att lära dig hur man gör en enkel spud pistol. Detta är mycket billig och kommer bara kosta dig runt $6,00ANSVARSFRISKRIVNING:Detta spud pistol kan tyckas liten, men du ska veta att detta kan vara mycket kraftfullt. Behandla...

Hur man bygger en enkel men kraftfull Flyback föraren

trött på lilla lila gnistor? Vill du ha större varmare gnistor? Försök:ZVS Flyback förarenDet är förmodligen den mest kraftfulla och effektiva flyback transformator drivrutin som var ganska nyligen uppfunnen av Vladmiro Mazilli. Den använder resonant...

Hur man gör en enkel men effektiv TV-sändare (Analog)

I denna instuctable kommer jag visa dig hur man gör en billig analog TV-sändare för kanaler 3-4.Disclaimer: Jag är inte ansvarig för eventuella skador eller en lagar trasiga. Kom ihåg, prata med lokala tjänstemän om eventuella överföringar som du pla...

Enkel men mycket effektiv dörren förslag till propp

Jag var planering gör en dörr förslag till propp på länge, men remix och winterize tävlingen var min förrätter pistol - äntligen. Jag hittade och men: Jag har inte en symaskin, så började jag tänka om något mycket enkelt. : o).Här är min idé:Steg 1:...

DIY-Super enkel men otroligt användbara hem Hacks

Bor i en bostad som du inte äger kan ha många fördelar. Ditt liv är mer flexibla och förvaltningsbolaget kommer troligen ta hand om underhåll för dig. Men kan det också vara stressande när du tror att du kommer att förlora din deposition eftersom du...

En enkel men användbar och ekologiska dörr närmare från en pc hårddisk

här är ett enkelt sätt att göra en dörr närmare tillverkad av en skadad hårddisk ledsen 4 röran i videonSteg 1:den video explins alla tanken, genom wheight av en enda skadad hårddisk från en pc (jag trodde först att jag ned 2, men jag ser att dess fö...

Enkel men effektiv mod för dart geväret dart

OK denna mod gör din pistol ännu mer distraherandesaker du behöverdin darten filvänligen kommentera och räntaSteg 1: vad man ska göra först sitta på golvet i ditt garagetar-filen och lägga handtaget på höftenoch tipset om marken och håll det så du ka...