En fotpall från skrot träUnder åren har jag samlat massor av små bitar av virke med tanken att de en dag kommer att vara användbara. Slutligen jag fått nog och beslöt att försöka använda upp några bitar. Min idé var att göra veranda möbler ur skrot virke. Ungefär som en crazy quilt där quilters använda skrot bitar av tyg för att göra användbara quilts. Som ni kan se i omslagsfoto, gjorde jag faktiskt tre bitar av möbler från skrot virke. I detta instructable, jag kommer att koncentrera sig på de enklaste bit--små Fotpallen.

Detta projekt är inte för svag i hjärtat och kräver utrustning och kunnande i woodshop. Det tog mig ett par veckor on-again off-again arbete att göra alla steg. Jag är pensionär, så jag har tid.

En viktig aspekt av denna särskilda tabell är att den är helt gjord av trä och lim. Det finns inga spikar eller skruvar. Det är helt stål-fri. Vilket innebär att det kan vara sågade sönder utan skada för sågen, eller brännas utan någon kvarvarande naglar i öppna spisen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fotpall med dolda skjutbara förvaringsfack

Välkommen till min fotpall instructable! Jag hoppas du för lång tid, eftersom det här tog några arbeta! Jag sammanställt min process genom bilder och text (redigerat flera gånger) till vad är förhoppningsvis en fast utgångspunkt för egna äventyr i sm...

Nybörjare är ledad fotpall

vad gör du med en extra tillbaka kudde för en soffa och ett skjul full av träslöjd verktyg? Kanske du tänker alltför aggressiv kuddkrig eller kanske en skrämmande fågelskrämma, men vad sägs om en fotpall... * ooohs och klägg från samlade folkmassan *...

Skrota lådan dolda fack

"den bästa platsen att dölja är in plain sight"Jag behövde någonstans att gömma mitt bröd och gelé från alla föraktliga gäster som vill plundra min mat cache för vintern.Så kläckts jag denna idé i skillnad och oro i rädsla att varje ögonblick ja...

Gör dig själv DIY Royalty med denna skrot metall krona

Jag fick en trycktanken från en bra pump nyligen. Det var lite för tunn för att göra en trumma ut av så jag slängde den på skrot högen till bra kom. När jag såg metall tävlingen, gick jag gräva igenom min skrot hög för inspiration. Jag kom över en 1"...

En skrot T.V. blir en OTA antenn

Som en fågel fenix stiger ur askan, möjligt detta bygga för mig att konvertera en återskapad tillgång till en värdefull bit av högpresterande hårdvara som tillät mig att klippa navelsträngen kabel, med en betydande besparingar av månadsbetalningar. Ä...

Bunny Rabbit hydrering Station gjort från skrot trä

Hey där. Så jag hade några timmar extra och hade lite mod att göra till vår kaninbur. I grund och botten behövde vi vattenflaskor för kaniner installera på insidan av hutch. Jag vet du kan köpa väggmonterad flaskorna och parentes från de flesta djura...

Skrot trä kruka växten

Hur man gör en vacker trä pot-växt pot skrot trä.Steg 1: Sortera ut skrot trä Sortera ut ditt skrot och sätta i bitar som du tror kommer att vara användbart för projektet. Med bitar sorterade mäta kortaste längd och skär alla bitar till den längden.S...

30 minuters barnpool från skrot pvc och en presenning

efter en vecka av 100 graders väder, jag ville göra en barnpool för min son att plaska i. En vän föreslog med skrot pvc och en presenning som kvar från ett brinnande mannen projekt. Detta är ett roligt och enkelt projekt som bör ta mindre än 30 minut...

Laptop Cooling Stand från skrot

I detta Instructable lär jag dig hur man bygger en enkel kylning stå från skrot.Min laptop har en tendens att vilja överhettning när jag jobbar på saker, vilket gör att sakta ner. Jag lekte med tanken på att köpa en kommersiell kyla står, men min mak...

Flat Pack skrot trä iPad Stand

den färdiga produkten (ovan)Behovet av en snabb och smutsig iPad stå dök upp, så jag tog ett par bitar av skrot Plyboo och whooped något upp.TechShop i Menlo Park (www.TechShop.com) har en hel del verktyg, men detta projekt kräver bara SawStop tables...

DIY skrot läder projekt

Läder hantverk är en av de coolaste. Jag är ingen expert men jag har verkligen haft alla läder hantverk jag har gjort hittills. Eftersom jag är en nybörjare, efter att ha avslutat varje läder projekt kvar jag alltid med massor av skrot läder. Men så...

1 cell flaska Illuminator - från skrot

Välkommen till min första instructablesDetta är i grunden ett glas eller flaska illuminator, tryck drivs & kör på 1 används (döda) AAA batteri.Denna idé kom på en natt när jag har att fylla upp en nappflaska för natt matning. Jag tänkte på en idé att...

Hur man gör en registreringsskylt hållare för motorcykel (från skrot)

jag hade en bra idé för en motorcykel registreringsskylt hållare, men jag ville också få min cykel på vägen innan jag hade tid måste göra vad jag hade i mitt huvud. Så, jag behövde en tillfällig lösning. Att vara tillfällig, jag egentligen vill inte...

En Lapful av skrot-en Lap Steel-gitarr tillverkad av återvunnet material

Lap steel-gitarr har djupa rötter. Den grundläggande principen är enkel-en sträng är mycket stram och en tung, hårt objektet används för att glida längs strängen medan strängen är plockade för att producera ljud. En tidig anfader var diddly bo, ett ä...

Nr-sy tyg skrot Tutu

jag gjorde detta ovan efter att ha sett den en söt tyg skrot tutu på Pinterest. Det är söta, girly så att använda upp tyg skrotar. Länken till ursprungliga på Etsy fungerar inte längre och jag kunde inte hitta en precis som det du söker på Etsy (så o...

CD-fodral från en skrot papper (letter eller A4)

cirka tio år sedan, jag slumpmässigt trodde det skulle vara trevligt att göra snabb CD ärmar för alla de slumpmässiga bränt CD-skivor när det inte finns någon runt. Jag lekte runt lite och kom upp med detta. Nästan alla som har sett mig göra det har...

DIY: Fågelholk från pall skrot trä (video)

I denna video kan du se hur man gör enkla fågelholk från pall skrot trä.Från olika pallar projekt har vi alltid kvar några shorts trä bitar. De kan inte användas i framtiden och ofta kastas ut. Jag gillar alltid att använda material inf fullt de pote...

Bygga en skrot läder hölster

detta är hur jag byggde en anpassad hölster för min s & w 686 revolver. Rester uppbringades på hobby lobby för 8$. Det remläder inte men gör susen. Vara säker när du hanterar skjutvapen, jag påstår inget ansvar för din dumhet!Steg 1: Verktyg och mate...

100% trä verksamhet från skrot

Jag älskar en bra omgång klassiska världen dominans brädspelet risk. Jag gillar det så mycket att jag spelar spelet med familj och vänner till den punkt där vi behövs en resande trofé att uppmuntra mer ansikte mot ansikte spel i stället för elektroni...