En ful men lätt vägg monterad dockningsstation för laddningEfter lite tur att hitta en laddstationen för mina exakta behov bestämde jag mig att testa min subpar trä fungerande färdigheter och bygga min egen. Jag ville att den skulle monteras på väggen parallell till min säng (i stället för vinkelrätt som på en night stand) eftersom väggen är på armlängds avstånd. Detta gör det lättare att ta en tablett eller telefon samtidigt som man lägger i sängen... Japp, jag är lat. Igen, min träbearbetning färdigheter är grov och amatörmässigt, så jag är säker kan du förbättra på detta projekt (Tips: troligen kunde jag använt bättre material, använt fel verktyg och/eller för många verktyg som används för detta projekt).

Mål

 1. hålla minst, min tablett (iPad 2, stående format) och två moderna smartphones sida vid sida, lutande upprätt inför mig
 2. ett utrymme att dölja ett grenuttag 6 utlopp (oftast 12" till 14" lång)

Här är de material jag använt:

 1. en 1 "x 6"-styrelse som är minst 46" lång
 2. en 1 "x 2" styrelse som är minst 59 1/4" lång
 3. en 3/4" ark av plywood som är minst 16" x 8 1/2"
 4. en 1/4"-blad som är minst 6" x 14 1/2"
 5. par skåp gångjärn (kan använda fiskare också/istället)
 6. en trä knopp (kan använda ett handtag istället och material)

Obs: För styrelser och ark rekommenderar jag att få längre/större om du gör ett dåligt snitt

Obs: Jag använde tall, Gran, grov billigt och okänd virke respektive för träbaserade skivor och ark, men du kan använda någon typ av trä eller annat material du vill ha. Men vill du antagligen av trä material vara släta och lätta att skruva, häfta och/eller limma.

Här är de verktyg jag använde:

 1. geringssåg (med glidande kapacitet)
 2. cirkelsåg
 3. häftpistol
 4. borrhammare
 5. borrmaskin
 6. #2 krysspårskruvar phillips/bit
 7. 1/8" router lite
 8. 1 1/8" spade lite
 9. 3/4" spade lite
 10. 7/32" borrspets
 11. försänkare bit
 12. 1 1/2" staples (minst 30)
 13. 1 3/16" staples (minst 12)
 14. 3" försänkt trä skruv (2 x)
 15. 2" försänkt trä skruv (4 x)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Ful men funktionella Wrist Watch arrangör

jag fick detta skrivbord oranizer konstruerad för att ladda mobiltelefoner och iPods (hålen nära botten är för laddning sladdar) och jag slutade använda den för att lagra mina klockor. Problemet var att alla metall klockor klungade upp längst ner och...

Hur kan någon göra en ful men funktionella pilen broadhead!

Denna pil är så awesome... det fungerar bättre än någon av mina köpta kära!Videon tog 13 timmar att rendera :'(Bara incase den inbäddade inte fungerar: http://youtu.be/I1o52JJFSRU...

Transportör för IKEA Korken flaska

Jag äntligen började bryggning igen och behövde något trevligt att lagra öl i. När jag gick till IKEA hittade jag några ganska snygg en litersflaskor med snap lock och ett rimligt pris.Efter att fylla dem med öl tyckte jag att de var lite otympligt a...

Studentrum/lägenhet kök hacks!

Välkommen!Bor du i en dorm eller lägenhet med kök? Tycker du själv störning krukor och byxor ytterligare tillbaka i skåp för att spara utrymme? Har du aldrig tillräckligt utrymme för att laga mat på din räknare?Väl sedan detta instructable är för dig...

2W Arduino gravör/laserskärare

Redigera 5/10/16: Jag har lagt till en PDF av Ed Powell som ger instruktioner om hur du använder Inkscape och Universal Gcode avsändare att skapa och skicka bilder och text till laser gravör. Kolla upp det!I min 4: e nivå gymnasiet engineering klass...

Animerade LED hjärta

detta är en batteridriven LED hjärta med flera olika animerade blinkande sekvenser, kan väljas med en tryckknapp. Jag designade och byggde det för min flickvän i jul. Väntan på delarna att anlända, gick jag igenom flera nykonstruktioner, särskilt eft...

Charging station - 4 items at once

Jag är här att berätta som du kan faktiskt ladda 4 träffar på en gång med en enkel USB-hubb. Detta är min uppsättning upp. Medan det inte är snyggt fungerar det bra. Du kan alltid lägga den i en vacker behållare om du vill. Den bästa sidan om denna l...

Arduino flöjt Synth

Innan du skapar denna flöjt synth, byggde jag en annan Arduino synthesizer med källkoden från en Instructable kallas postbox syntet. Jag satte modet inuti en gammal speldosa och wired en MIDI ingång för att kontrollera den. Det lät mycket bra och jag...

Building The gå Drone Version 2 (uppdaterad)

Hej, detta är min första instructable, så förvänta dig inte att det är för perfekt. Om du gillade det, ge mig lite feedback! Oh och rösta på mig i "gör det flyga" contest!Jag har alltid haft ett stort intresse för drönare, UAV och nästan allt so...

1979 bang & Olufsen Raspberry Pi Internet Radio

detta är en 1979 Bang & Olufsen Beocord 1500 kassettbandspelare som jag har konverterat in i en fristående Raspberry Pi internetradio. De analoga VU-mätarna drivs av Pi via en DAC (Digital till analog omvandlare) krets, med aktuell tid, station och s...

Reparera och uppgradera ett Logitech G25/G27 hjul

Hej alla,Detta är min allra första instructable av en serie som jag vill bli lång och användbart! Ursäkta min engelska vilket ibland inte kanske så stor,Några av er kan ha denna simulering kör ratten från Logitech. Det är förmodligen lite föråldrad n...

Fastställande trasiga dörrhandtag på Toyota Corolla

Bilen är 20 år gammal och var höll nära salt vatten i södra Florida. Passagerarens sida främre handtag bröt helt enkelt en dag. Den plast bit som lossnade i min hand är ruttet från ålder och salt och sol exponering. En fabrik ersättande kostar ett pa...

Smart-O-Graph

Ända sedan min skoltid lutade mina färdigheter mer i riktning mot naturvetenskap och teknik; Jag var bäst i min klass på teknisk ritning- och värst i min klass i frihandsteckning och konst. Jag velat alltid göra konst, och jag tror jag hade öga för d...

Sluta med en LED stroboscopen!

En stroboscopen är ett verktyg som använder ett starkt blinkande ljus för att tillåta användare att visa objekt som snabbt rör sig på ett återkommande sätt. När frekvensen av blinkande ljus är matchade med objektet hastighet, kan objektet verkar stå...

Återställa en gammal Vise

Ungefär ett år sedan, en vän till mig hittade en riktigt cool lätta vise kallas en Versa-Vise. Den har djupa, smala käftar och en sinnrik gratis-roterande bas som låser automatiskt via en cam när käftarna är åtdragna. Jag togs omedelbart med hur bra...

G25 E-brake från skräp

Steg 1: Samla delarna När jag letade objekt det är jag kanske att använda för en hävstång som jag började med handgrepp och idéer på hur jag kan göra en pivot/gångjärn för rörelse. Jag slutade med en extra svans axel fritt helikopter, några extra vär...

Planteringskärl lådor för Windows med barer

dessa skrot trä fönster planteringskärl lådor har två stora stål krokar på baksidan av dem att hänga på barerna på några av mina fönster. Jag tänkte att varför inte dra nytta av de fula, men kanske nödvändigt staplar som är alla redan säkert monterad...

Bike hjul WS2811 LED effekter med Arduino

[TODO: infoga en snygg video eller bilder från faktiska ridning][OBS Arduino skiss fungerar men är i arbete, se sista steget för länk]Ihållande Vision (POV) effekter kan du Visa godtyckliga bilder med bara några kontrollerbara pixlar på ett snabbt rö...

Handheld Flood/Spot Light (2-10k lumen)

Hej alla!I detta instructable jag vill visa dig hur jag gjorde detta verkligen kraftfull flood/spot ljus, vilka funktioner enorma koaxial lins för fokusering som det kan produktionen upp till 10 k lumen med korrekt LED används. Så låt oss se hur dess...