En gratis multimetern arbetsstation!jag såg denna instrutable av Mike63 och kände omedelbart jag har till gör den. Men varför bara kopia när du kan upp ante!

Jag byggde min för att passa CenTech (Harbor Freight) 7-funktion multimetrar. Dessa är $10 normalt, men HarborFreight tycker om att använda dem som en av deras "förlust ledare", vilket innebär att om du är patient och titta på försäljning, du kan få dem med en "gratis med alla inköp" kupong!

Mellan det och använda gratis "up-cyklade" skräp jag hade liggandes, kostade det hela mig exakt $0 dollar! :)

Styrelsen är från några skräp spånskiva möbler, skär till 7 inches bred och emellertid hög mätarna är, plus läppen. (Jag inte mäta den del.) Benen är varje 3/4 tum bred och samma höjd. De är fästade tätt med grabber skruvar på vridningspunkten.

De har också ett hål borras nära toppen med en längd av skrot cat-5 kabel mellan för att fungera som en bärande handtag och vägg hängare. Intressant, du behöver inte hänga den rakt upp och ner på väggen som på bilden, men kan pivotera ut i en vinkel så att LCD lättare att läsa också.

Som den andra instructable borrade jag övre och främre hål för sonderna. (Vid 1/4 och 3/4 tum i från båda sidor).

Mätarna är kopplade med självhäftande kardborrband prickar så jag ett enkelt rippa en eller båda lös när ett projekt kräver det.

Jag också märkt en meter V (volt) och andra A (ampere). Naturligtvis behöver de inte alltid användas för det, men när man mäter makt som ska hjälpa mig hålla avläsningarna separat i korthet.

Relaterade Ämnen

Hur man gör handsfree-sonder från brutet multimetern sonder

Som hobby tenderar vi att använda billiga universalinstrument, till skillnad från yrkesverksamma som föredrar att använda märkesvaror universalinstrument, eftersom våra behov är begränsade till tiotusentals volt och inte mer än några ampere.Frågan so...

Låg kostnad kretskort före värme arbetsstation för löda nytt arbete

kretskort före värme arbetsstationer är mycket dyra, $350.00 - $2500.00.Målet med detta instructable är att visa hur man gör en kretskort före värme arbetsstation för omkring $50,00 med inga specialverktyg och majoriteten av material från Home Depot...

Gör en bärbar arbetsstation

Efter att ha avslutat min CNC router (se min andra Instructable), min workshop (ett litet skjul i min trädgård 3 x 6 m), blev ganska full. Endast andra verktyg att jag kan passa in där är ett litet bord såg, en drill press och några små powertools oc...

Rullande arbetsstation för små arbetsytor

Bärbar arbetsstation tävlingen var bara den motivation som jag behövde göra några träbearbetning och få saker och ting lite organiserade i mitt garage. Jag får till den punkt där jag måste flytta ett verktyg eller 3 för att komma till eller använda v...

Gratis laptop superbad skyddsfodral

denna idé föddes när jag fick min nya Skärpet Sträva en och ville ha funktionella så att jag kunde bara slänga i någon väska och inte oroa sig för det börjar bli en owie. Teoretiskt bör det fungera för andra laptops så länge som de kommer i liknande...

PC till bärbar arbetsstation/verktygslåda

här är ryggen historien för mitt projekt. (Ignorera om du inte gillar tråkiga "berättelser")Så köpte jag 3 Dell Optiplex GX400 (ganska föråldrad) stationära datorer, efter strippning det kala till bärgning och ner delarna i din't vet vad de ska...

Hur fixar din felande multimetern batteripaket och kabel testare

den andra dagen medan jag var på besök en vän, jag visade honom några inköp som jag gjorde på eBay. Insåg att jag hade köpt något som han hade bara om runt huset, något han hävdade att han inte behövde längre, erbjöd han sig att ge det till mig. Arti...

Hälsosam spannmål gratis hund trakteringen

Detta är min första Instructable och jag är verkligen glada att visa dig hur man gör friska säd gratis godsaker för din hund. Min Yorkshire Terrier, Toby, har korn och ägg allergier. Han älskar dessa behandlar! Så, om du har en hund med allergier, el...

Laserskurna Laptop klistermärken för MacBook och PC (6 gratis mönster)

Med dessa laserskurna laptop klistermärken, kan du göra datorn ännu mer personlig!Gillar du dina saker unik och personlig? Eliza från ZMorph säker gör, det är därför hon beslöt att konstruera och tillverka en uppsättning unika laptop klistermärken fö...

Svetsa gratis elektriska Longboard

Den här gången, vill jag visa dig hur man gör en svets gratis elektriska longboard.Mitt uppdrag var att bygga en mycket professionell elektriska longboard till ett pris av 350-400€. Det är mycket bekväma att rida, eftersom det har 97mm hjul. Så små s...

Easy gratis 3d rendering online

3d rendering online gratisEasy gratis 3d rendering online från AMMONIT A på Vimeo. gå till http://www.sculpteo.com/en/...

Gratis Absinthe fontän

Jag var tvungen att prova absint. Jag gillar svart jellybeans, och bli full. Efter att ha köpt en flaska absint från ett låst fall i paketet store, förbryllad jag ut denna fontän, ganska mycket gratis. Vi är inte fancy.Den är gjord av: en två liters...

En kopp kaffe brygga, Billigt (gratis!) och lätt!

På mitt arbete har vi en herr kaffe, och det fungerar bra. Vi har också en $5.000 espressomaskin, det fungerar också bra. Ibland ändå, jag vill bara en jävla kopp droppe brygga kaffe. Sent på eftermiddagen, när herr kaffe har fått till den skrämmande...

BILLIGASTE LJUSSABEL gratis

det är handledningen av de enklaste och billigaste ljussabelSteg 1: Billigaste LJUSSABEL för gratis du behöver-en ficklampa-Jag vet inte namnet specıfic men jag använde oljat bakplåtspapper men du kan använda någon transparent papperDu kan göra det m...

Bygga ett Proof of Concept: Internet Power-Hub. Få gratis Internet

utvidga ditt nätverk, skapa ett privat sub nätverk, trådlösa funktioner till icke-trådlös anordningen, omfördela en offentlig signal eller kryptera din anslutning för att skydda din integritet. -Detta är några av kapaciteterna av POC och fördelarna m...

Kost-vänlig Cupcakes (Low Carb, nr tillsats av socker, fett gratis)

Cupcakes och muffins är underbara godsaker, men när du är på en diet, se sidan Instructables fylld med cupcake recept kan vara plågsam.Personligen, jag gillar att spela med recept och göra diet-vänliga versioner av de livsmedel som jag saknar när jag...

STÖRRE IKEA penna för gratis

mycket svårt att använda en IKEA penna när din hand är större än normalt. Detta instructable närvarande en idé om att ha en normal storlek penna gjord av två gratis IKEA pennor.Steg 1: material2 pennor1 häftapparatSteg 2: sätta två pennor i raw och "...

10 steg till din egen logotyp i Inkscape (gratis) och använda kreativa marknaden for dummies som mig

HejLedsen för den långa titeln. Jag har några bekännelser också. Först är min ritning och konstruktionsarbeten färdigheter inte ens detsamma av en finger målare. Det andra tjäna jag inte pengar, så jag har alltid att göra saker som kan köpas, inklusi...

Skapa din egen hemsida | Gratis, rolig, snabb och enkel

I detta instructable, du lära dig att skapa din egen hemsida med hjälp av en gratis, snabb och lätt att använda builder.Steg 1: Skapa en Wix.com kontoGå till Wix.com och klicka på logga in. Klicka på "Jag är en ny användare". Skriv ett mail och...