En halv skäppa av grön paprika - fyllda!Vad gör man med en halv skäppa av härlig stor grön paprika som du bara inte kan motstå att köpa?

Du kan inte hantera att laga mat och äta dem alla innan de förstöra.

Du saker dem och frysa dem!

Detta är den bästa tiden på året att bevara, spara, artikelinförsel måltider för den tid när du behöver något snabbt och enkelt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

BAKADE POBLANO PAPRIKA FYLLDA med RUSSIN & PINJENÖTTER

För detta recept, du vill ha ganska stor Poblano paprika; fin, glänsande, fast, mörkt gröna paprikor utan fläckar eller mjuka fläckar. Om du inte är bekant med Poblanos, de ser ut som jätte jalapeño paprika, men de är en tjockväggiga milt hot pepper...

Spenat, paprika fylld kyckling & makaroner Kycklingsoppa

Jag förberedde Date night middag utmaning denna läckra kyckling måltid. Vi båda älskar kyckling, därför valde jag kyckling i båda rätter. Fylld kyckling är gjord med spenat, paprika, grädde, ost, mozzarellaost med italienska smaksättning fylla. Det y...

Paprika fylld med blomkål

Min mamma gör dessa varje år. I år har jag gjort några på min egen och jag delar denna recipie med dig. Hoppas ni gillar den.Steg 1: Få ingredienser You will need:-Röd paprika (den större, desto bättre)-Blomkål-Vinäger-Salt-Socker-Peppar frönSteg 2:...

Grillad fylld Poblano paprika

Tasty fyllda poblano paprika fylld med ris, lök, grön paprika och grillad fläskkarré, sedan grillade sig cool krydda.Detta är min första instructable så snälla kommentar på sätt att förbättra. Det finns många fler på väg. Jag älskar denna plats!Steg...

Pimentones Rellenos (fyllda paprika)

Esta receta es muy facil de hacer sv casa, es saludable y super rico, espero que les guste :)Ingredientes:2 tazas de arroz perla (arroz Redondo)10 pimentones1kg de carme molida2 lata de salsa de tomate¼ tazas de aceite de oliva2/4 cucharadita de pimi...

Djupa stekt mat - Wok Fry stil

Att vara en FRISKSPORTARE, jag brukar luta mot uncooking ekologiska grönsaker... men ibland, jag vill bara göra något lite mer fet.Steg 1: Samla ingredienser Djupa stekt mat har två komponenter: smeten och fyllningen. För våra fyllning, har vi valt e...

Ändra ett barns blöja en hand

Jag har fått mycket begränsad användning av en arm. Det hänger som en förlamade t-rex arm, på grund av mindre Cerebral pares. Eftersom jag ska vara en pappa (för första gången) i några veckor, jag betonar hur "en beväpnad man" kan ändra en blöja...

Filet Mignon med rött vin minskning! O M G!

Jag hade köpt en hel filé och hade några biffar överblivna, så jag tänkte jag skulle prova något annorlunda med den. Jag hade också halv flaska rött vin, lite paprika och vitlök så naturligtvis alla hittade varandra i min gjutjärn stekpanna! Jag hade...

Munkens ungersk gulasch

Detta är en av de recept som du kan göra för någon sammankomst, men det är riktigt bra för en vinter när vänner säger, "ta något"!Det är rejäl, lätta att göra, och kommer ut fantastiska.Steg 1: Steg 1: få en stor pott.På allvar. Detta kommer att...

Sydvästra stil Gnocchi gryta

vad är gnocchi? [nok-ee, noh-kee; It.nyawk-kee] Gnocchi är en liten italiensk dumpling med potatis, mjöl och ägg eller ricottaost, ägg och mjöl. Gnocci är enkel 2 göra, 2 kyls bakad potatis, ett ägg och lite mjöl, blanda och forma till en mager orm s...

Extrema jalapeño Popper Pie

detta smarriga, Visa-stopp Quiche är säker på att wow alla på frukostbordet!Mexikanska ost-fyllda jalapenos och kryddig Chorizo göms inuti en kyndel nederländska Baby skorpa att skapa en extrem Quiche fransmännen har nog aldrig drömt om. ;-)Extrema j...

Jalapeño Popper smörgås

Steg 1: ingredienser * Detta är min första Instructable. Vänligen gå lätt på mig! *En jalapeño popper är i princip halva en jalapeno paprika fylld med färskost, panerad och stekt. Detta instructable är bara det, men i sandwich form.Steg 2: Montering...

Candy Cane marmorerad Monogram ornament

** om du gillar denna tutorial jag skulle älska det om du röstade på mig i tävlingen Holiday gåvor. Banner att rösta på längst upp till höger. **Jag nyligen såg en marbleized spik teknik på Pinterest och blev så inspirerad att prova. Efter flera förs...

Canning tomater = sommartid året runt!

i slutet av sommaren jag försöka avsätta en lördag morgon att kan ett tiotal pint jars av tomater. Canning tomater inte kräver mycket av fancy utrustning och för en förmiddag värde av arbete, du har massor av burkar av denna vackra frukt under hela v...

Breakfast of Champions

Äggröra med grönsaker är det traditionella och turkiska sättet att starta en ny dag. Ibland är det också Rekommenderad för middag och lunch. Det kallas morgonmål för mästare. Om du är uttråkad av vanlig äggröra, finns det en chans att prova en ny uts...

Growler Transport Rack (Bill's Cradle)

Jag gillar att dricka öl. Och som en massa människor som gillar att dricka öl efter att ha en underbar öl på kran på min favoritrestaurang jag få en halv gallon behållare (kallas en growler) fylld med öl att gå så jag kan njuta av den beery godheten...

Rullstol + tandlös = episk kostym!

Så varje år sedan vår äldsta pojke, Keaton, var 3 år gammal har vi gjort några ganska rad kostymer för sin rullstol. I år vi klev upp igen, lanserat en kickstarter, kolla här - https://www.kickstarter.com/projects/425222335/kea...Vi slutade på nyhete...

Tiki fackla Tree

göra en Tiki fackla Tree av kopparrör. När det väder, har du en grön, naturliga ser pjäsen d'art.Vi byggde detta på en kväll. Det kan ta två timmar för trädet. Plus ytterligare två timmar att göra och prep facklorna. Att göra och lödning bladen tog ä...

Små ryggradslösa djur i små tankar

Jag har aldrig haft mycket tur att hålla fisk, men när min syster hittade några små simning varelser i sin fisk tank tillsammans med sin fisk, jag hittade dem fascinerande och ville veta mer. Hon var glad att ge dessa små killarna ett hem med mig sna...