En (icke-godzilla anpassa) handväska gjord från en gammal par för Jeans
Lång historia kort, jag hade ett trevligt par jeans som fick ett hemskt rippning. Så tänkte jag på att göra en plånboken ur dem. Men... Jag ogillar stora plånböcker så mycket! Det är inte som jag kommer att bära en bulldog eller en bulldozer med mig! (dock... Jag skulle behöva en carry-on bulldozer. Hej, de är handbagage redan, de har hjul!). Jag har sett slutar att vara enorm, jag konstruerade denna lilla projekt... och tänkte att dela det här halvvägs genom den bazingally som varje enskild jean-in-purse. Allt detta sagt och gjort, låt oss börja.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kvinnans handväska gjord av laserskurna läder med telefonladdare och LED-ljus

Denna väska var utformade och gjorda för min fru. Det är en fin läder handväska för kvinnor och skapade med en Epilog Laser i min favorit Hackerspacelab i Wien.Det har följande funktioner:Alla handgjordaIntegrerad iPhone laddareIntegrerade LED-belysn...

Zipswing (handväska att svänga)

Hej DIY'ers,Detta är en instrucable att göra Zipswing. Så här kommer du kunna svänga var och När vill du.Detta är vad du behöver göra svingen. (Inte bara en gunga, det är en handväska för)Seat-del:-Nål och tråd-sewingmachine-Tyg-15 icke - delbart bli...

En hopfällbar Duct Tape ändra handväska

tillbringar du mycket tid att gräva runt i fickan för lös förändring? Har du någonsin velat ett enkelt sätt att hålla alla dina ficka förändring tillsammans? Detta instructable visar dig hur man gör en snabb och enkel hopfällbar förändring plånboken...

Duct Tape väska (okej... Handväska)

den perfekt modeaccessoar för en Maker Faire nära dig!Detta är en av de 48 projekt för våra Instructables: gjorde i ditt sinne (IMIYM) utställning på Children's Museum of Houston visar från 26 maj 2012 - 4 November 2012. IMIYM produceras i samarbete...

Kamera väska handväska

som en kvinnlig fotograf, jag alltid önskat att jag kunde kombinera min handväska och min kamera väska så jag kände sådan clunky dum vandra runt med två väskor. Jag gjorde en del efterforskningar och fann att riktiga designer kamera väskor är en rejä...

Återvunnen plast väska eller handväska

ingen sömnad behövs!Strykjärn kan du smälter samman matkassar i ett tjockt skikt av plast.Du kan använda det plast-för att göra en tålig, vattentät, återvunnet och snygg messengerväska eller handväska.Jag har sett några stora instructables på olika v...

Virkade 5 Pocket handväska

jag är inte upphovsman till detta mönster och inte vet vem som är. Jag blev ombedd att titta på en gjord så här och kopiera den för en gåva.Om du känner avsändaren av mönstret så låt mig veta och jag kommer att skicka det här. Vill bara dela med mig...

Hur man lägger en dragkedja i en handväska

en lätt, steg för steg guide till att sätta en dragkedja i denna väska du har tänkt att sy. Detta är för er ny till sömnad. Denna handledning publicerades ursprungligen på min blogg.Jag är en själv undervisade avlopp, så jag ber om ursäkt i förväg ef...

Vintage inspirerade korsstygn handväska

Min mormor säger att korsstygn brukade vara en av de populära needlecrafts i henne gånger och hon är ganska korsstygn expert! Men jag har inte sett mycket korsstygn craftworks dessa dagar. Jag älskar att göra korsstygn som det är en av mina första cr...

Trevlig sommar DIY handväska

Det är en inte en hemlighet att de flesta kvinnor, som är galen i mode och moderna trender, avgudar DIY tillbehör. Detta beror på att de lägger skönhet och stil till varje klädsel, gör att det ser ännu mer elegant, unikt och en-av-en-slag. Sommar til...

Anpassade Cat ansikte handväska

Steg 1: Vad du behöverFärgade kände (matchning dina katter färger) (jag använde svart, vit och tan)SaxSkrivare och datorLimDin bas handväska är 1 blad av vanlig filt vikas på mitten (we'llcome tillbaka till det senare)Steg 2: Ta ett ansikte foto av d...

Kablade handväska

jag shopping för en julklapp för min mycket modemedvetna svägerska när jag såg en stickad handväska i en high-end klädbutik. Istället för att betala $150 för handväskan, beslöt jag att göra det själv!Jag tog en bild på handväska och gjorde upp ett mö...

Clutch väska / Naruto Ninja läderväska (ninja handväska med benet stängning)

Twas natten innan jul och genom hela huset alla hade svept presenterar utom jag. Inte en butik var öppen inte ens en lokala hantverk butik. Åh $#! + eh; vad man ska göra... Göra en väska. A handväska/väska som de dem från Naruto är ganska cool, hur '...

3D patriotiska handväska

Någonsin haft en av dessa dagar när du bara vill kasta bort ett par gamla jeans eller de som inte passar dig längre? Gör inte! Spara dessa jeans och prova detta projekt. Detta är ett ovanligt sätt att dekorera en väska som en amerikansk flagga, för v...

Aloha handväska

Hawaiian skjortor göra mycket vackra plånböcker. Du kan hitta Hawaiian skjortor i många olika färger. De är vanligtvis gjorda av bomull, Rayon eller linne.Steg 1: Förnödenheter som behövs Det är lätt att hitta en Hawaii skjorta för detta projekt. All...

Hur man gör perfekta Duct Tape plånbok eller handväska

Hej! Detta är min instructable om hur man gör perfekta duct tape plånbok! Kommentera gärna eller följa om du gillar det!Steg 1: Att få leveranser Behöver du: A rulle silvertejp, sax, valfri men hjälp, ett rakbladSteg 2: Komma igång Att börja skära en...

Mus handväska

detta är ett försök i Instructables plånbok utmaningen.Se alla de "klassiska" plånbok mönster fick mig att tänka: "Hur kan jag göra en plånbok på annat sätt?" Och efter dikning Pentium II plånboken jag kom upp med den här musen i min s...

DIY Millennium Falcon handväska

Som många andra människor i galaxen, har jag tillbringat en stor del av 2015 darrade av förväntan för frigöraren av första nya Star Wars-filmen, The Force vaknar. Naturligtvis, jag har försökt att balansera min upphetsning med en hälsosam dos av skep...

Hur man kan förkorta remmar på en handväska

Har du någonsin köpt en väska du verkligen verkligen älskar men när du använder bältet, det är bara lite för lång för dig? Detta händer mig hela tiden! Det är irriterande! Vid något tillfälle bestämde jag mig för att jag behövde räkna ut hur att förk...