En Jute garn lampskärm för billigaFör mindre än fyra spänn gjorde jag en spiffy lampskärm!

Jag hade fått en sparsamhet butik lampa men det kom sans skugga. Efter flytta lampan runt huset, det fann sin plats och man börjar fråga om dess skugga, eller brist på sådan.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Jute garn Cup kuddar--Trasmatta stil

Det är inte för tidigt att börja göra julklappar! Dessa rustika cup pads är perfekt för nästa vinter andel av varm choklad och te!Jag ville göra ett projekt helt av sträng, och jag tänkte på korgar och hängmattor, och... cup kuddar! Min sträng av tan...

"Grön" Firestarters av tjärved och Jute garn

här är min absoluta favorit fire förrätter. De tar lite arbete att göra, men de kan göra massor av bränder under din uthållighet vandring genom skogen. Vad vi ska göra är i princip bara att kombinera tjärved med Jute garn. Jute twin kan lätt fånga en...

Thread lampskärm

En tråd lampskärm är en super lätt och nätt lampskärm som kan göras med bara enkel tråd/sträng, lim och en uppblåsbar boll. Det är roligt att skapa och tar inte ens en massa tid! plus att hela lampskärmen är super billigt - kan göras för under $10!De...

Surrningsgarn bollen lampskärmar

Våren har vuxit! Förnya ditt utomhus inredning med dessa DIY garn lampskärmar. Förvandlar din traditionella Julljus till omgivande våren och sommaren ljus.Steg 1: Samla ditt materialRödaktigMod Podgeballongerplastfoliespraya färg (jag använde Krylon...

Fantasy Light-Burst lampskärm

jag har försökt att göra en lampskärm men kunde inte komma med någon idé. En vän postat bilder på en virkning och garn lampskärmar på min facebook vägg som omedelbart inspirerade mig att göra denna skugga! Jag var rädd på först, Tänk om det inte fung...

Utforma din konst med garn

Med det enkla materiellt av garn, lägga till en rustik, Hemlagad känsla till teckningen med bara några enkla steg!Steg 1: Samla material.Du behöver tre material att fullgöra denna uppgift: garn, tejp och sax. Du kan använda någon form av snöre eller...

Upcycling ett garn och tenn kan Birdfeeder

Detta instructable är hur man bygger en fågelbordet från en begagnad plåtburk och Bindgarn. Jag byggde detta för min mamma på hennes födelsedag och hon älskade absolut det. Jag fungerar fenomenalt och fåglarna tycks älska garn Abborren att stå på. Ti...

Eld från en primitiv båge borr

alla nu för tiden är så vana vid att ha eld på sina fingertoppar. Du kan helt enkelt svep en tändare, strike en match, eller trycka på en knapp och du har en brandkälla. Det har inte alltid varit så här och du kommer inte nödvändigtvis alltid har den...

Hur man gör en rustik läder rakningskit

Leatherworking är något som har gjorts sedan innan början av civilisationen, så jag var verkligen förvånad över kostnaden inblandade med har börjat. De flesta tutorials, hur man och andra guider börja genom att lista 20 + man använda verktyg som "beh...

Bröllop höjdpunkten

DIY bröllop inredning - rustik/länNågra idéer med foto från mitt bröllop.Steg 1: Mason burkar/trä cirklarMason burkar: Jag tog säckväv/Spetsband från någon hantverk butik/avdelning. Vi åkte med gul, eftersom det är min favoritfärg. Jag har då slagit...

Krympta huvud (från ett äpple)

Stammarna av Amazonas regnskog i Ecuador och Peru är benämns Jivaro är ett välkänt för deras praxis att krymper huvudet av sina fiender för religiösa och andliga ändamål.Krigare av dessa stammar sprang räder mot främmande stammar specifikt till säker...

Att göra Souvenir Christmas Ornament

När min fru och jag var först gift beslöt vi att samla Christmas Ornament från de platser vi semestrade med åren. Detta sätt kan vi ha minnen av där vi har varit och har något speciellt att lägga till vår julgran varje år.Problemen vi hittade med mån...

Akut brand Starter

Ursprungligen gjorde jag detta för att ersätta en gammal fire starter hade jag förlorat på en resa. Den innehåller en carbide fönster brytare, ett kolstål plocka, en anfallare-hjul och flinta och några inches jute fnöske garntjocklek som också funger...

Bamboo stängsel

jag använda bamboo stängsel för ett antal saker i trädgården.Som en spaljé, kommer att det stödja blommor som morgonen härligheter.Som en tältkåta, kan det stödja tyngre saker som gröna bönoroch andra klättrare. Jag har även använt den för att stödja...

Desktop flaskpost

ge någon du älskar ett meddelande i en flaska att visa hur mycket du bryr dig denna alla hjärtans dag; eller anyday verkligen.Jag minns att göra "wave maskiner" i plastflaskor när jag var yngre.Man kan säga att detta är en mer romantisk version....

Building A naturliga marken blinda

när jag var ett barn som växer i obygden av Louisiana, jag brukade bygga "forts" i skogen av grenar och Sly som jag eller mina bröder skulle hugga ner med ett väl använt machete. Vi hade mycket roligt att spela i de gamla contraptions. Nu när ja...

Surrade Trebuchet (1/5 skala)

detta är en skalenlig modell av den Trebuchet jag hoppas att bygga med min sons scout trupp i år. Den är gjord med 6, 4ft dymlingar 5/8 tum i diameter. Med 1/8 tum jute garn för alla förankringarna, endast lanseringen planka är limmad, alla grälar är...

7 alternativ använder för ballonger

I detta Instructables tittar vi in i sju olika sätt att använda ballonger.Låt oss dyka!Steg 1: Dricka glas identifierare Om du gillar att festa, troligen vet du situationen: Eh, som är mitt glas?Med så många glasögon på bordet är det lätt att förlora...

DIY sträng art

Detta är en DIY sträng projekt jag gjort för mina systrar bröllop. Hon bad mig att göra ett tecken för hänrycka av receptionen. Jag ville göra det något speciell och ursprungliga. Jag sökte överallt för idéer och älskade utseendet på sträng konst. Al...