En låda som kallas A-UMålet med denna I'ble är att införa begreppet en trälåda som en form av möbler som är inte bara lätt flyttbara, men också kunna bära de objekt som vanligtvis lagras.

Det är en trälåda, som skär i halvor horisontellt, och åter bifogas tillsammans för att bilda en full låda med hjälp av kardborreband ringar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Någon som vet vad denna komponent som kallas?

jag inte ta en bild eftersom min kamera kommer inte fokusera: (, men jag gjorde ett diagram över hur det ser ut i färg, det har absolut ingen wriritng på den och jag tog den ur en gammal rund brandlarm sak....

Kall brygga kaffe

Jag har varit en Barista i hög slut kaffe i ca 4 år nu. En av de saker du lär dig tidigt är att det är osmakligt att någonsin is espresso. Många går framåt aldrig ifrågasätta varför detta är en så dålig idé, men jag har en nyfiken sinne och tittade i...

Duct Tape Flamingo smycken som

Steg 1: Samla material Endast silvertejp visas i bilder av detta steg. Jag ber om ursäkt jag bara har en hemsk huvudvärk men så jag är i sängen försöker avsluta detta instructable i tid för duct tape tävling. Och min arbetsyta och leveranser är nere...

En gunga som det genererar elektricitet

'Id vilja säga först och främst att min elektriska kunskap är mycket begränsad, och jag känner typ av mig min väg i mörkret. Om du har ett bättre sätt att göra detta, skulle jag älska att höra om det. Också tar vi idéer för vad makten.*(UPDATE) den g...

Ändra Windows Vista att se ut som Windows XP

jag använder nu Windows 7 som går lika bra som Xp.Jag hade bytt från Vista till Xp eftersom dess så mycket snabbare.Detta Instructable kommer att förklara processen att ändra Fönstren Vista och göra det ser ut som Windows XP. Detta täcker ändra logga...

Hur du stänga ute och stänger ett Program som inte svarar på Windows 7, 8 eller 10!

Som titeln säger - i detta instructable jag ska berätta hur att stoppa ett program när det har fryst eller inte svarar... Om du hittade den här bra, se till att prenumerera på min YouTube-kanal för mer tekniska tips, tutorials och underhållning: http...

En SK450 död katt Quadcopter att kalla din egen

Innan vi börjar vill jag bara ta den första meningen i detta Instructable att du vet att det finns inga döda katter inblandade i att göra den quadcopter som beskrivs i de kommande stegen. Anledningen till att titeln på detta Instructable innehåller "...

En maskin som lyssnar

Om du tänker på det, maskiner och datorer är som oss på många sätt – de har hjärnor (processorer), ögon (kameror), öron (mikrofoner), etc. Maskinen sinnen är en serie av artefakter som syftar till att omvända perspektiv på hur vi uppfattar teknik. Hu...

Candy kalla skär Aka söt korv

Detta instructable visar mig att lösa en av min otillfredsställda barndomen cravings ;)När jag var barn var jag alltid möjlighet att välja kakan skulle min mamma göra för min födelsedagsfest. Jag minns bläddra genom bakning recept boken, titta på bil...

3D-utskrift MRI kompatibel som verktyg för apraxi studie

Min housemate, Zarinah, som råkar vara en neurolog, konsulterat mig om hur man gör verktyg som ingen skulle veta att använda. Min första tanke var att hacka ihop olika saker att skapa konstiga/random verktyg. Efter ytterligare undersökning visade det...

$10 Arduino WiFi rörelsedetektor (PIR) som skriver att SQL via billigt ESP8266 modul

Hej du!Detta är min första instructable så om något är oklart, låt mig veta och jag ska försöka förklara det!Mitt scenario var följande: Jag har en extern plats som jag vill veta om någon är där. Det enklaste sättet att göra detta använder en rörelse...

OpenTrashCan: En Smart Internet ansluten papperskorg som talar

OpenTrashCan ansluter till ditt wifi-nätverk och skickar du ett mail när dess fullt, talar till dig, och kan även styras från OpenTrashCan App för Android-telefoner. Se den i aktion här:Vill köpa en? Registrera dig för preorder listan här: OpenTrashC...

Flash en LED med repa på datorn som Kano

Jag har tappat räkningen på hur många datorer har jag byggt genom åren, men jag tror det är säkert att säga att Kano dator var den enklaste bygget någonsin. Så enkelt ett barn kunde göra det. Kano grundarna, Yonatan Raz-Fridman, Alex Klein och Saul K...

FreeNAS som Print Server

FreeNAS är en utmärkt lösning för nätverkslagring tillräckligt enkelt för alla att installera. System- och rymdteknik är löjligt liten för denna avskalad version av FreeBSD. Det har fått alla slags funktioner nås genom det är ren web GUI, mer än de f...

Göra ett spel som använder Visual Studio

Hej killar, stämmer. Du kan skapa ditt eget spel med grundläggande kunskaper i Visual Studio och C#. Innan du börjar vill jag säga att om du gillar detta instructable sedan vänligen Omröstning ME för CODED-skapelser tävling, genom att klicka på alter...

Hur till: ansluta din Arduino till Internet som en webbserver

SAKERNAS INTERNET... < kö blixtar och åska >Det är vad alla coola barnen gör dessa dagar. Varför ska de ha allt roligt? Låt oss ställa in en Arduino som en webbserver som vem som helst, var som helst kan visa. Varför skulle vi göra en sådan sak? Möj...

Göra en 3D tryckt kretskort som fungerar

Liksom många individer och organisationer som behöver skapa mönsterkort (eller PCB) för hobby eller kommersiella projekt, vi ville ha ett sätt att snabbt tillverka arbetar PCB enligt en intern process som inte inbegriper skickar varje iteration av vå...

Hur man gör en musikal Solid State teslaspole (SSTC) som spelar gitarr!

Detta är min första fasta statliga Tesla Coil (SSTC), som jag tycker blev ganska bra! Min avsikt var mer mot det spelar musik snarare än stora gnistor, men jag fick ca 6 in gnistor från det också vilket är en bonus.Syftet med detta instructable är at...

Öppna din garageport från var som helst Plus säkerhet Cam!

Hej alla, här är en enkel instructable gör din gamla telefon en övervakningskamera kan du Visa någonstans det är internet och även kontrollerar din garageport med mycket få komponenter!Det använder sig av en gratis app som kallas Alfred säkerhet IP c...