En läder Ebook case, 2000-talets stilsamtidigt bär en kopp kaffe och en resväska utanför mitt hotell i Seoul nyligen, jag tappade och slog sönder det redovisade fallet med min Sony Ebook, mycket till min bestörtning. Det fanns ingen reparera det, så jag bestämde mig för att jag behövde göra ett nytt läder fall mig, och eftersom jag har en laser på jobbet, jag satt till, och gjorde det med det innan jag gick tillbaka till Seoul!

Den gamla fall och Ebook var perfekt storlek för min favorit läder väst - min kappa av många fickor som är så pass när du reser, så jag var angelägen om att kopiera storlek och design först; men efter att ha använt den nakna, och nu mycket tunn bok på egen hand, det verkade en skam att förlora det, så denna gången gjorde jag en Skyddsväska, som kommer att bo i min ficka permanent, och boken glider in och ut

Här är resultatet:

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man har en retro söker 1940-talet stil bröllop på en budget!

jag har alltid älskat 1940-talet, och när det var dags att planera mitt bröllop, jag kunde inte tänka mig något bättre då att dela min favorit decennium med min speciella dag. Här är några steg som jag använde för att skapa utseendet som jag brukade...

60-talet stil TV konsol

Detta är en Instructable för en 60-talet stil TV konsolen jag har gjort för de senaste månaderna. Det var min andra stora woodworking projekt och det är bra för en början möbelsnickare och tillåter dig att lära dig grundläggande tekniker som att anvä...

Hur man gör din mamma en äkta och innerlig mors dag present på 2000-talet!

Inte säker på vad du behöver din mamma i år för mors dag? vill göra henne något, men inte kan ge det till henne personligen eller skicka den till henne i tid? Jo, kliva in i Internet ålder och följa mig som vi konstruera den perfekta mors dag-kort!St...

1940-talet stil faux bröllopstårta

förbi arbete del 3!Här är ett litet projekt som jag var tvungen att göra en 1940-talet stil faux kaka för en utställning.Lyft kakan och inuti skulle vara en bit av fruktkaka, vilket är vad de gjorde förr i tiden som de inte hade råd med något glamorö...

DIY boka-gillar iPad Case (Dodo / mollskinn stil)

Jag snubblade över följande instructable för ett mollskinn iPad fodral (HP här för tillverkare av fallet som inspirerade mig att göra mitt eget fall):http://www.themoderndaypirates.com/Pirates/2010/06/How-to-make-a-Moleskine-IPAD-Case/Också, jag hitt...

18th-talet Spice kabinett av 2000-talet träbearbetning

detta Instructable är två Instructables i en.Första är denna Instuctable om att designa och göra 18th Century American möbel, en krydda skåp, med 21-talets träbearbetning tekniker. Det andra är detta Instructable även om processen att utforma och att...

2000-talets säng

Denna säng är en traditionell design med vissa mycket un-traditionella funktioner. Dolda LED-belysning i listen är uppenbara, men de 6 USB-portarna på den översta hyllan och på sidorna av huvudet styrelsen är inbyggda i ramen och förrän en laddningsk...

Läder iPhone Case (spänne)

några år sedan, mitt jobb krävs för mig att krypa runt under skrivbord att köra kablar och ledningar för office bås. Höll jag brukar min telefon i min bakficka, men alltför ofta det skulle glida ur min ficka som jag var "krabba kryper" på min ry...

Hur: 70-talet stil plumsa kände Hat från en gammal Western Hat

så, har du tittat hela yon interwebz och varje sparsamhet butik eller antika köpcentret i staden för att hitta den perfekta vintage 70-tal hatten, men till ingen nytta? Du har kommit till rätt ställe! Om du är som mig, du ser dessa diskett mästerverk...

Vänster räckte 1950-talet stil Telecaster ledningar

Detta instructable kommer att gå igenom hur tråd upp vänster hand, 50-tal stil telecaster kontrollplattan. För en högerhänt kontroll platta, hänvisas till ett 50-tal stil telecaster ledningar som lätt att hitta online. Stegen kommer att vara samma me...

Camera obscura för 2000-talet

de första camera obscuras byggdes på 1700-talet, bestod av en stor byggnad med en serie av lös linser i taket och ett runt vitt bord på marken som en bild var planerade av det omgivande landskapet.Min uppgift var att bygga en modern version av en kam...

Hur att SNIDA en pumpa Jack-o-Lantern 1950-talet stil!

Här är hur vi brukade skära Halloweenpumpor i 1950-talet i New York! Det finns så många mer glamoröst pumpor nuförtiden, men detta är hur typiska pumpa höggs då. Ganska lätt att göra, vi skulle brukar sprida tidningen på golvet och allt arbete tillsa...

Roman Villa, 2000-talets tech.

denna lilla projekt gjordes för ett "år 7" historia projekt (12 år) med min son Jonnybo111. Den använder tekniker från Instructableoch den programvaruverktyg utvecklat av "FlightOfIdeas"Projektet hade att förhålla sig till att göra en...

Artist in Residence erfarenhet: min introduktion till 2000-talet

Jag hade en solid grund i traditionella metoder av skulptur - gör att mögel, gjutning, svetsning, Snickeri, etc - som konstnär som skapar tredimensionella vägg installationer, men jag hade gjort väldigt lite designa med programvara och jag definitivt...

1950-talet stil pannband

jag älskar dessa pannband men där jag bor de är svårt att komma med. Detta är ett snabbt och enkelt sätt att göra dem. Men jag gjorde denna huvudet bandet väg till liten för mig så jag satte den på en teddy.Steg 1: skär Hitta en del tyg du gillar och...

NIC Nac Tic Tac Crystal Radio Set - ett perfekt Primary School projekt...

Hej du! Detta Instructable är om att bygga en uppsättning grundläggande crystal radio som är så enkelt att bygga och förstå, att ett barn kunde göra det - med hjälp från mamma eller pappa - eller ens i skolan, som en klassprojekt. Delar kan vara köpt...

X-Men kroppskostym och vantar för Power

Hej alla!Jag nyligen re-designade min kirurg cosplay från X-Men (Earth-616-serien) och ville dela några av mina tekniker. Detta tecken är vanligen inte representeras i komisk eller cosplay gemenskapen och ännu spelade hon en integrerad del i att hjäl...

Sladdlösa telefoner används som hem Intercom

Under de senaste 30 åren, har ett par dussin trovärdig design för telefon typ snabbtelefoner framkom olika elektronik tidskrifter runt om i världen. Här i Australien, har både (numera nedlagda) elektronik Australien och nuvarande kiselchipet mags haf...

Årtionden kostym idé: 90-talet Hip Hop Girl

OK, så detta kommer att låta corny (för mig, förstås!), men många av er kanske vet att jag är född 1991, gör mig en 90-talet chick! Så, för att hedra denna stads decennium, jag bestämde mig att sätta ihop en DIY dräkt idé om hur man klär sig som en a...