En mer anpassningsbara papper CD- eller DVD-fodraletunder en lång tid, jag har gjort papper CD-fodral från grunden varje gång jag skulle bränna familjemedlemmar eller vänner en CD eller DVD som innehåller data eller annan information, så att CD- eller DVD inte skulle repas mellan transaktionen för att ge dem den CD/DVD.

När jag skulle göra så från ett ark av brevpapper, hade ingen handstil på det eller en mall att visa rätt veck att skapa den. Oavsett, vek jag dem fint, även om jag aldrig gillar tydlighet i ärendet, så jag bestämde mig att skapa ett sätt att göra så mer visuellt tilltalande. Detta är mitt sätt att skapa anpassningsbara papper CD/DVD fall (tänkte bara idag)...

Detta är min första instructable... Njut!

Se Steg
Relaterade Ämnen

CD-fodral från en skrot papper (letter eller A4)

cirka tio år sedan, jag slumpmässigt trodde det skulle vara trevligt att göra snabb CD ärmar för alla de slumpmässiga bränt CD-skivor när det inte finns någon runt. Jag lekte runt lite och kom upp med detta. Nästan alla som har sett mig göra det har...

Bröllop Program/tjänst CD eller DVD

för vårt bröllop, vi kombinerat programmet och gunst en kartong mapp fallet som innehåller en mix-CD som vi skapat för våra gäster. En annan idé vore att skapa en speciell film, bildspelet eller filmen Urklippssamlingen och bränna egna DVD.Som behövs...

Bildspel: iPod-tabeller DVD-fodralet högtalare-billigt och enkelt

jag bygger denna högtalare för min iPod ett par år tillbaka, de är lätt och billigt att göra, jag såg den ursprungliga idén från en kille från Spanien men han en gammal VHS-användningsfall, jag hade ett DVD-fodral liggandes som gör dem tunnare och lä...

Styra datorn med någon TV eller DVD fjärrkontroll

Jag ville alltid styra min dator på ett annat sätt. Jag hade en Arduino liggande jag laddade upp koden om du vill visa mottagna IR koder på serial bildskärm, och började arbeta med VB sida i en komplex om... annars... ElseIf uttalanden.Styra en dator...

Awesome, Permanent bubblor från en CD eller DVD..?

I den här videon Visa jag hur man blåser Permanent bubblor med hjälp av en gammal Cd eller DVD allt du behöver för detta är:1. en CD eller DVD2. en tändare3. sax, en kniv eller ett rakbladOch det är det, i videon jag visa dig hur att skilja de två la...

CD eller DVD förvaring "Bok"

jag fick tag i en gammal bok inbunden text och omvandlade det till en CD & DVD till installationsskivan. Jag använde en bok, några dubbelhäftande tejp, CD/DVD skiva ärmar och en sax.Steg 1: Hitta en hård rygg boka att det stor nog. jag valde en bok s...

Anpassad form din CD- eller DVD-skivor

detta instructable syftar till att visa dig hur man skär någon typ av disk till en önskad form. Det är särskilt användbart i skära ner billiga 12cm DVD- + rs till mer dyr (kan vara upp till 10 gånger mer) 8cm DVD- + R-skivor. Den teknik som visas här...

Papper, plast eller Furoshiki?

Plastpåsar är förbjuds nästan överallt nu, på grund av petroleum kostnader och deponi frågor. Los Angeles meddelat just ett förbud mot alla disponibla shopping väskor... både papper och plast. Ministern för ekologi i Japan är att göra ett försök att...

Installera Windows 7 utan USB eller DVD utan att uppgradera!

Hur till ren installera Fönstren 7 direkt från hårddisken – NO DVD eller USB behövs!Till exempel, du har en netbook eller skrivbordet som du vill installera Windows 7 på, men kan inte använda DVD eller USB-av någon anledning (eller inte vill, som mig...

Kindle omslaget från DVD-fodralet

Kindle är en stor enhet, för att kunna ha hundratals böcker tillgängliga samtidigt på språng.Men det är lätt att skada dessa enheter, så jag har gjort en cover med hjälp av ett DVD-fodral och en kniv.Detta är min första Instructable, så var försiktig...

Hur till återvinna en stickat CD eller DVD i din Mac

detta Instructable visar dig hur du tar bort en stickat CD i din Mac.Mer Mac reparation guider samt reservdelar, finns:http://www.powerbookmedic.com/Mac-Repair.phpSteg 1:Den Duh metoder1.) gå till fil menyn och välj alternativet mata ut cd. (Du kan ä...

Att göra en anpassningsbar papper slips.

Denna typ av en cool idé om du behöver en annan slips för olika tillfällen som är disponibla. En annan snygg sak är att papper är billigt. det bara tar tror jag 9 sidor (kan vara komprimerade) att skriva ut slipsen. Ingen sömnad krävs. Vikta slips ba...

Fixa en repad cd eller dvd för billiga!

Detta är en tävlingsformulär, rösta snälla på mig! Klicka på toppen orange band längst upp till höger på denna sida. = DKorrigera en repig skiva genom att slipa och polera ytan med sandpapper och plast polering tekniker. Denna teknik gör samma sak so...

Hur man gör ett UFO från en CD eller DVD

ett bra sätt att återanvända de gamla CD- och DVD liggandes. Denna video visar hur man gör en söt UFO....

EZ cd/dvd ärm, rymmer 4, gjord av ett enda ark A4 papper med ingen lim

CD-skivor är ultimat bärbara data, mycket media är sätta på CD-skivor för gåvor, lagring, säkerhetskopiering och gamla arbete dataöverföringen. De är billiga, och kommer inte att knäppa om du släpper dem, bäst av alla they'r vattentät, till skillnad...

Lätt en bit papper CD/DVD-fodral

Hej! Har du någonsin haft en CD/DVD som bara liggandes utan ett fall och din rädd att få repad eller skadad och sedan hittas expendaple? I detta Instructable kommer jag förklara hur man gör en enkel CD/DVD fall av endast en bit av 8 1/2 av 11 pappers...

RIP DVD- eller Blu-rays gratis - ultimat guide!

jag har sett några guider runt på rippa DVD-skivor, men färre för Blu-strålar, och många missar vad jag tror är viktiga steg (t.ex. att säkerställa rätt främmande språk undertexter bevaras!) Medan rippa hela din DVD-samling skulle ha verkat vansinnig...

LEGO Droid reparation fabriken (Lego, 3D tryck, 3D penna, papper Mache, LED och mer)

Min son är in Legos i mycket stor skala. Han såg mig på Instructables webbplats titta på sidan tävlingar. Han frågade direkt om det fanns något han kunde lämna in. Efter viss diskussion, enades vi om vi skulle arbeta tillsammans för att lämna in ett...

Papper CD-fodralet

detta en variant på ett vikt papper CD/DVD fodral jag hittade någonstans på internet. Jag gjorde några tillägg och ändringar till veck och gjorde det fungera för ett standardbrev storlek.Uppdatering:Instructables användare boyhowdy har gjort en perfe...