En mycket stark K'nex böja en pildetta är min första k'nex vapen efter en passage ner ipod stå road. Denna båge använder 19 delar exklusive ammunition. Denna båge kan tränga igenom kartong! (bara tränga in, inte gå igenom). Prototypen gjordes från min vän cj81499 knex. Han har en alltför.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger en stark K'nex bil.

Dessa instruktioner kommer att visa dig de top tips för att bygga en stark K'nex bil.Steg 1: Starka axlar Det första steget till hög styrka är att göra axlarna stark. En är längre knex bättre än två kortare bitar med en koppling.Steg 2: Stark framram...

Mycket stark shoppingväska rep - inga verktyg behövs

jag började tänka på repet nyligen efter Mr Balleng postat sin rep att göra instructable. Jag kommer också ihåg denna gamla instructable där de gjorde ett rep från påsar med hjälp av en jätte vrida enheten gjort av cykeldelar. Sedan tänkte jag, varfö...

K'nex "Ganska stark 1" mycket stark pistol med tidningen

jag har gjort en ny ganska stark pistol med ett utbud av ± 60 ft och:-5 ladda mag.-ingen sann trigger-ganska hanteraReservdelslista:Anslutningar:Mörkgrå - 14Grå (två slot) - 2Orange - 11Röd - 3Grön - 4gul - 18speciella blå - 2vit - 12y-kontakt - 14St...

Mycket stark magnetisk kamera montera

jag behövde en snabb och smutsig sätt att montera en action kamera, medelstora filmkamera eller smart telefon fast till en stålkonstruktion på mitt arbete. Jag var inte nöjd med de självhäftande lappen som följde med min GoPro och kontur kameror elle...

Mycket kraftfull K'nex pistol

Hej alla tacka er för att visa min instructable. Detta är min allra första instructable så det inte kanske lika bra som en normal instructable av någon annan.~ Redigera ~ Denna pistol nådde 4.36 inom den första veckan.Här är vad du kommer att bygga:S...

Mycket enkel K'nex Target

här är ett enkelt mål jag gjort för min K'nex pistol.Du vet om du träffar den om du sätter krok på slutet av en stång då målet kommer att flyga iväg om du gjorde!Och om du tror att dess alltför enkel eller dum, inte kommentera om det, jag postat dett...

Mycket stark hand pistol

denna pistol har en 40-100 fot ringde (för att få 100 fot eller mer behöver du en hel del gummi band. (Jag har så många på jag kan knappt dra det tillbaka), det är 11 inches lång och mycket exakt.Steg 1: Barrle Du behöver2 långa grå stavar8 gul koppl...

Göra en enkel men mycket starka Gem Shooter

i detta instructable, jag kommer att lära dig hur man gör en enkel klipp launcher med fantastiska resultat. Denna Shooter kan gå mycket längre än jag väntat, och om du drar tillräckligt hårt, det kommer att tråka ut till (eller över) frigolit!DISCLAI...

Super stark K'nex Broadsword

Detta är k'nex svärd jag konstruerade ett år sedan eller så. Jag har uppgraderat fästet sedan dess. Jag rekommenderar inte bygga detta om du inte tror att du kommer att kunna dekonstruera den, som är det största problemet. På grund av hur starkt det...

Stark K'nex kanon (Ändrad)

kan skjuta 92-100 ft och kortaste intervallet jag någonsin skjutit var 72 ft =] (detta kan verkligen skada någon, vill inte använda på någon.)Steg 1: Hopfällbar Biepod the stand of the gunSteg 2: Hjulet församlingen The front part of the gunSteg 3: r...

Stark K'nex pistol/armborst

kan skjuta 35 fot i mindre än 11/2 sekunder.Steg 1: Hjulet Asembly Följa bilderSteg 2: Rutan den huvudsakliga delen av pistolenSteg 3: AMMO!!! Också ladda, ta gummiband och kontakten hela vägen tillbaka till rygg kors-rod och snap på plats. För brand...

MYCKET COOL K'NEX "CRANE"

HANDHELD CRAIN som lyfter 5 LBS...

Mycket enkel K´nex pistol

Det är en bild av det inte lästs in.Steg 1: Dessa är de bitar du behöver: Steg 2: Bränning RodSteg 3: TriggerSteg 4: / Fat Sätta på något slags handtag du vill :DSteg 5: Lastning och bränning To Load:1-dra tillbaka bränning staven och trycka av på mi...

Mycket stark Club av A tidningen

A Millwall tegel är ett improviserade vapen av en manipulerad tidning. Det var uppkallad efter anhängare av Millwall F.C., som hade ett välförtjänt rykte för fotbollshuliganism. Millwall tegel användes allegedly som stealth vapen vid fotbollsmatcher...

K'nex Assassin's Creed pil och båge med koger

detta är fören jag har jobbat på att slutföra min Assassin's Creed samling. Då insåg jag att jag fortfarande behöver rep dart och en Flintlås pistol. * suck *. Om du vill här Inlagd, då dyrkan ME!!! DYRKA mig, du OVÄRDIGA bönder! Heh, heh. Skämtar ba...

K'NEX små, meningslöst men mycket snabb Racing bil

detta är min tredje instructable. Denna bil är förvånansvärt snabb och har högt vridmoment och acceleration. Att ha två vind upp motorer och en mycket lätt och liten kropp är främst anledningen till detta. Kroppen är också mycket stark och kan överle...

Magnetisk Levitation med K'nex!

Hej! Detta är min andra Instructable och här jag spelar med magneter och K'nex. Jag kombinerade de två för att göra en K'nex svävar plattform! Magnetisk repulsion är en rolig sak.Disclaimer: författaren av detta Instructable ansvarar inte på något sä...

K'Nex Fruit Machine (Mark 3)

INTRODUKTIONSyftet var att producera en maskin som var mindre och lättare än sina två föregångare, K'Nex Fruit Machine (Mark 1) och K'Nex Fruit Machine (Mark 2).De tidigare versionerna, är maskinen ritade som bygget fortskred. Det är inte praktiskt m...

K'Nex 'Bonanza' Amusement Machine

IntroduktionDenna maskin har byggts nästan helt från konstruktion leksaken K'Nex. Endast icke-K'Nex komponenter är kolumnetiketterna och tecken. Ingen av K'Nex bitar har ändrats på något sätt.Detta Instructable täcker olika frågor om design och bygga...