En stål dopp penna Nibnågonsin eftersom en av mina skolår där vår form-klass (eller hem klass) var i en konst byggnaden jag har varit fascinerad av dopp pennor och fontän pennor. Så småningom jag splurged och köpte en flaska bläck och en billig ($25) reservoarpenna. Två år ner på spåret, er jag stilla användande den samma flaskan bläck och samma penna.
Men varje gång jag använder det jag tror:
' Jag tillbringade $25 på denna penna. Varför kan inte jag göra det? De gjorde dem på 1800-talet "

Men innan jag kan göra en reservoarpenna, jag måste göra en nib. Spetsen av en dopp penna är liknande kompetens bör kunna överföras via.
Så, efter ett par försök har jag fick att stål pennspetsar ner till en konst. Jag kan få material att göra 6 eller 8 nibs för $2.00 på det lokala mejeriet. Jag har ingen aning hur länge de varar, och de är ganska sköra, men det är en bra start.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Penna Nib storlek papper plan

Har precis gjort papper plan av Pens nib storlek. Jag hade använt mina steg för att göra det, om du vet ett annat steg kan du göra det genom att följa den.Sedan posta det i kommentaren så att jag kan se någon hade gjort små än minSteg 1: Hur man gör?...

Hur till vända en dopp penna

Jag har nyligen börjat öva pekade nib kalligrafi och hittade kommersiellt gjort nib innehavare viljande. De är antingen för plasticky och ljus eller för dyrt så jag bestämde mig att göra några själv. Det var förvånansvärt lätt! Du behöver inte en pen...

Pen nib storlek papper plan

Jag gjorde detta inlägg för Instructables stora eller små tävlingSteg 1: Hur man gör?Ta ett papper av alla storlek lika långa (torget formad). eller göra alla sidor lika långaFölj stegen i filmen ovan:Steg 2: Material som krävs för Papper (fyrkantiga...

Quill doppa pennan

Min dotter hade en stor fjäder att hon ville göra en gammaldags bläck-doppning penna med. Vi kunde ha skära i slutet av quill och slitsade det foder bläck, men hon ville inte att behöva sakta nagga sin quill eftersom det bar med användning. Så vi bes...

Göra en kalligrafi penna av säv (kaveldun) vass

en mycket användbar penna gjord av vass i cirka 10 minuter arbete.När jag var ute vid sjön idag, och mindes läsning som du kan göra dip pennor ur dem märkte jag några säv. Jag tog en att ta hem och gav den en chans. Det är lite av en petiga författar...

Copper Tubing Dip Pen

DIP pennor generellt ge mer kontrast än en kulspetspenna, och gör för variabel linjetjocklek beroende på tryck och stroke. Om du har aldrig använt en dopp penna för alla typer av skissa, bör du ge det ett försök.Det finns många typer av pennor så här...

Av kung doppa pennan Hand

DIP pennor har funnits i evigheter. En där fortfarande kommer även när finns alternativ som är mycket lättare att använda. Detta beror på att det ace. De tillåter användaren att ha mycket mer kontroll över raden deras producerar och de ser awesome......

Finger penna!

Så ni alla vet kan du göra pennor av fjädrar, rätt? Bra för ett tag sedan i min weirdo kropp-modder slags sätt jag beslutat att försöka göra en liknande sak med naglar (ni vet, för vetenskap). Flera veckor och trasiga naglar senare upptäckte jag att...

DIY glödande penna bly

Hai läsare iam kommer för att visa hur man gör pennan leda till lyser som ett ljus. Under ledningen kan nå vara upp till 300° ¢ så försiktig när du gör detta.Här videonKlicka härSteg 1: • ° komponenter Required• ° * Penna bly* Testube* Meatel cap X 2...

Souffle-pen Laptop Decor

i detta, min första instructable, jag kommer att visa dig hur du skapar en design på din laptop lock med Sakura souffle pennor. dessa är som gel pennor, men de typ av blåsa så de torkar, så att färgerna helt ogenomskinlig och levande när de är klara....

Gör din egen gevär patron penna tomma

har vänt flera akryl och trä pennor som jag tittade på andra unika typer av pennor. Jag hittade att man kunde få penna blanks från bullet patroner. Jag beställde en del från USA till ett rimligt pris ($2-$4) tillsammans med några gevär klipp. Även fr...

DIY kalligrafi Nibs

Denna handledning kommer att förklara hur man fabricerar kalligrafi pennspetsar från mässing lager och enkla verktyg. Totala materialkostnaden för en nib är mindre än $1. Den dyraste delen är förmodligen de verktyg som behövs, men vem älskar inte ver...

Poor Man's Pen står för du ritplatta

om du förvärvar en pro penna tablett modell (Intous, Cintiq) den innehålla en (verkligen) användbar pennhållare. Annars om du har en mer reducerad budget och skaffa ett av bambu-serien, har du inte denna vackra pennhållare. Men du kan göra en i fem m...

Fjäder Dip-penna! (Täcke)

Detta är en enkel instructable med grundläggande instruktioner eftersom jag måste få mer fjädrar och tid innan jag kan skriva mer i detalj med bilder.Ingår i detta instructable är en massa bilder av experimentella handstil jag gjorde som praxis för a...

Hur man skriver i gotiska kalligrafi

jag kommer att visa dig hur man skriver i gotiska kalligrafi och vilka verktyg du behöver.Steg 1: verktyg För att skriva någon kalligrafi, behöver du tre saker, en penna, bläck och papper.För pennan:Jag skulle rekommendera att bara använda en mejsel...

Granatäpple bläck

Historiskt, var järn gall bläck traditionellt tillverkad i ek galls, Granatäpplen eller andra garvsyra-innehållande vegetabiliska källor. Du, kan också, göra en permanent, vattentät järn gall bläck från Granatäpplen, precis som i antiken.Steg 1: jäsa...

Hur man gör en politisk tecknad

detta är min personliga processen att förbereda en politisk karikatyr. Jag har kontrollerat processer av andra tecknare och jag tror de kreativa steg är ganska lika. Bild. Ledsen för texten på spanska, som är mitt modersmål. En grov översättning skul...

Principer för stabilitet & livslängd av järn Gall bläck

Här är hur du kan förbättra dina chanser för en långvarig dokument när du använder en traditionell eller kommersiella järn gall bläck.Steg 1: Järn Gall bläck överväganden1. stabil bläck kräver korrekt andelen galls att järnsulfat (copperas)--1800-tal...

Hur du "Verkligen" få blod av en sten

Moder natur har några absoluta pärlor av naturlig skönhet & verktyg gömda i miljön och mänsklig strävan har alltid dåligt att upptäcka hur man skörda och införliva dem i varje dag användning. Naturligtvis detta märkligt med naturen är inbyggt i vårt...