En Steampunk halsband för galen vetenskapsmankära Steampunks, kära anhängare

Denna gång vill jag visa dig något mycket enkelt. För några dagar sedan hade jag ett viktigt datum med en vän och min dagliga slitna Steampunk halsband var bruten. Under upprensningen i mitt laboratorium hittade jag en fin gammal vakuumrör från 1948 och en mässing munstycket från ett gammalt bageri. En ny idé föddes snabbt: "The Steampunk halsband för the Mad Scientist"...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Steampunk Dr Horrible (viktorianska galen vetenskapsman) kostym

för de av er känner till Dr horribles enda längs blogg eller Steampunk subkultur, besök:http://en.wikipedia.org/wiki/Dr._Horrible%27s_Sing-Along_Bloghttp://en.wikipedia.org/wiki/steampunkNär du är bekant med båda sakerna, Läs på:Den instructable är m...

Glad galen vetenskapsman

glad galen vetenskapsman. Denna dräkt är nästan helt hemlagad. Jag tog en gammal blad och gjorde sin labbrock från det. Tog en bit av gammalt material och konstruerade en fluga. Jag lånade de svarta kantad glasögon från en vän och sätta en bit hushål...

Galen vetenskapsman varelser i burkar

i detta instructable jag lär dig hur man gör läskigt snygg organismer bevarade i burkar. De är ganska lätt att göra beroende på vad du har liggande men alla delar är ganska lätt att få. Dessa är bra för en galen vetenskapsman utseende eller som Hallo...

Strawbees Spinning galen vetenskapsman Hat

I detta Instructable kommer du hitta hur man gör ett roligt Spinning galen vetenskapsman hatt med hjälp av Strawbees konstruktion leksaken som låter dig göra saker genom att gå samman 6mm dricka sugrör. Detta projekt är utformad som en komma igång me...

Hur kan man vara en galen vetenskapsman! MU-AH HA HA HA!

OK, alla vill bli ihågkommen på något sätt. Vara det i skrift, regeringen eller vetenskap MU-AH HA... ledsen, inte! Bra om du vill ha en ett sätt sköt på att vara imfamous, galna vetenskap är väg du bör ta. Detta instructable tar dig om allt som behö...

Hur kan man vara en galen vetenskapsman

Detta är min första instructible, så jag hoppas du gillar den. Jag har beslutat att göra denna instructible om hur man är en galen vetenskapsman (som du kan berätta från titeln); Jag tänker också på att ange Mad Science Fair, så önska mig lycka till....

Galen vetenskapsman lampa

Galen vetenskapsman lampa tillverkad av aluminium.065 blad. botten höll med maskin skruvar. Jag brukade följa en scotch - ljusa pad '2 tum' i en drill press ge cirkel mönster. Jag gjorde bara det slumpmässigaLyktorna är avsluta tube lampor, uttagen ä...

Galen vetenskapsman Halloween buffé med "Andipasti" ätliga skelettet.

jag hade en äkta varan senast Halloween för skelett och när jag hittade "Andi", som hade börjat livet som delar till en Bygg-din-egen-skelett magazine, jag visste att vi skulle behöva göra något speciellt med honom. Vi beslutade om en galen vete...

Lite galen vetenskapsman - min case workshop

även om hantverkaren verkstad framtid tävling är inte öppna för mig jag vill visa upp mitt lilla verktygslådan/hemliga labb.Leva med min partner innebär att vi är två galna konstnärer i en lägenhet med 2 sovrum (därav varför vi är galna halva tiden)...

Gör en stor metall nitade skjutdörr [för galen vetenskapsman i ditt liv].

Hiya! Om du gillar denna Instructable Vänligen rösta för det i hemliga dörrar tävlingen i det övre högra hörnet! Tack!!!Vi beslutade att vi behövde ett dammfritt rum i vår butik så att min sambo Tina kunde göra den konstiga lilla robotar och monster...

DIY harts/steampunk halsband

Hej igen! Detta är ett harts/steampunk halsband. Det visade sig vara lite svårt eftersom att vara en perfektionist, jag ville alla små delar som fanns i halsbandet placeras perfekt. Jag hoppas du gillar det!...

Steampunk, viktorianska, galen vetenskapsman apotekare flaskor

här är min senaste Steampunk projekt-Mad scientist apotekare flaskor för mitt kontor.Jag brydde mig inte med en full Instructable eftersom detta är ett ganska enkelt projekt och dessa enskilda tekniker beskrivs hela "interwebs" redan. Dessa bild...

Galen vetenskapsman, full huva av steampunk design.

Detta projekt var bara på kul, efter gör min alla mässing iris goggles.Jag ville ha ett mer avkopplande projekt där varje dimension inte var kritiska.Jag tog nog bilder. så en fullständig förklaring inte bör vara nödvändigtSteg 1: Hitta en gammal Roc...

Steampunk galen vetenskapsman lampa

detta är en lampa som jag gjorde efter att vara inspirerad av många Instructables (thisone speciellt). Jag använde en dimmer och fyra glödlampor parallellt för belysning. Jag använde även många mässing delar, Diverse rattar och vred och vakuumrör frå...

Galen vetenskapsman Lab Gear: Snabb Multipurpose renare

varje vetenskapsman är bundna att få sina händer smutsiga när du arbetar i lab eller butik eller hemma. Thats varför jag sydde ihop denna billiga renare som gör ett mycket bra jobb med att skura bort smuts, fett, olja, sharpie, 99,99% av bakterier. D...

Galen vetenskapsman Lab Gear: Lab skärmen montering

någonsin funnit ett behov av en dator i din butik? Har en gammal LCD / andra monterbar bildskärmen liggandes?Är detta hacket för dig!Vi fick en större bildskärm för min pappa som jul gåva och hans gamla bildskärm fick friheten upp, ingen annan ville...

Halloween burk av mänskliga hjärtat Prop galen vetenskapsman

välkomna alla du goblins och tjejer! Halloween är runt hörnet! När vi komma närmare och närmare till Halloween, vill jag se till att du samlar alla dina rekvisita och kostymer att försäkra att årets Halloween kommer att vara hårresande! Som alla i vä...

Steampunk halsband från överblivna röret och Bottlecaps

smycken tillverkade av 3/4" bred koppar rör och flaska capsSteg 1: Skär röret Använd en Röravskärare för att klippa din 3/4" diameter röret till önskad längd. Jag använde 2" under den längre och 1 och 1/4" för mindre en.Steg 2: Dome ka...

Vit spets Steampunk halsband

jag glömde att ta bilder när jag gjorde detta. Det är i grunden en bit spets klippa till rätt storlek med en guld choker vävt genom det överst. Sedan limmade jag heta klockdisplay och redskap på den. Jag satte också varmt lim på slutet av spetsar att...