Enkel distribueras schemalagda bell systemjag arbetar i ett pedagogiskt program som ligger utanför den normala high school campus. Eftersom vi är i huvudsak en kontorsbyggnad utan typiska bekvämligheter i en skola, inga vi har klockor att varna för klasser slut eller början. Eleverna vi lär inte integreras, men vi känner att lägga till typiska skolan klockorna kanske stöd i sökvägen till återintegrering, att få dem fastställt schema påminnelser, utan också att synkronisera de tre separata klasserna bättre, istället för att ha vissa barn får tidigare och klampa in i deras nästa klass, att avbryta allt (en frekvent förekomst).

En ursäkt första. Bilderna är inte så bra. De är mestadels ganska suddiga. Jag tog dem med en Photosmart E327, en av de värsta digicams har jag någonsin använt. Det är vad skolan det folk plockat ut eftersom jag var för upptagen att sätta anständigt arbete i att plocka ett bättre lågpris alternativ. Jag fortsatte också att glömma min coolpix 995 hemma. Det finns egentligen inga detaljer som krävs dock, så bilderna är mer för visuella intryck och referera... Åh, och några bevis på den coola cannibalization jag gjorde för projektet.

Inte behöva spendera några pengar var en viktig del också. Att ha lyxen av en äldre oanvända bärbar gjort en betydande skillnad och ett lager av gamla datorer till plundring hjälpte också.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en enkel Distributed Sensor boj System

Som en del av ett projekt vid RPI en distribuerad boj sensornätverk utformades och byggdes för mätning av vattnets kvalitet över tiden och att bistå i utvecklingen av ny sensorteknik. Systemet är avsett att kommunicera trådlöst via Bluetooth och att...

Enkel källaren Aquaponic System

göra det själv för under $200Jag hade svårt att hitta instruktioner för små system jag ville göra, och var tvungen att dra information från olika källor. Här är resultatet av min forskning och experiment över två månader.Steg 1: Hyllor/Support Det fö...

Bygga en enkel förvaring hylla system med ficka hål. Shop fixtur

Bygga mer lagringsutrymme är lätt och låg kostnad. Det bästa är du kan bygga exakt den storlek du behöver. Jag använde Kreig ficka hål systemet och det var lätt. Här är hur jag gjorde det.Visa på YouTube...

Enkel metall säkringshållare för en 4 x 4

Min första instructable vara trevligt...Jag är en fabricator och ledningar kille, kör mitt eget företag i Australien.Du kan fråga mig saker här eller på min Facebooksida @ PirateperformanceEnkel metall säkringshållare för en 4 x 4Vad vi gör idag är e...

Eftermontering en PBX-system till befintliga telefonlinjer

På grund av spridningen av mobilnät, har de flesta hem övergett sin mark linje telefon plan. Infrastrukturen är fortfarande där, gömd i våra väggar. Varför låta allt som koppar gå till spillo? Låt oss tala om hur billig och lätt det är att återta den...

Ljuskänsliga Timing IR LED Control System baserat på Arduino

ICStation Team presentera denna Photosensitive timing infraröd LED control system. Detta system använder DC5V spänning för att arbeta. När ljusintensiteten är svag och någon visas i området infraröd, kommer att LED vara på. Medan miljömässiga ljusint...

2n3055 flyback transformator drivrutin för nybörjare

Intro:Detta instructable visar dig hur man gör en billig och enkel styrkrets för att få hög spänning bågar av en komponent som kallas en flyback transformator.En flyback transformator, ibland kallad en linje utgång transformator används i äldre CRT-T...

Raspberry Pi-Arduino-SignalR Home Automation navet

Efter ett par min prelude IBLEs publiceras här och här, detta projekt tar det första steget för att bygga upp en grundläggande version av en funktionell hem Automation Hub.Jag har använt flera olika tekniker i en ansträngning för att förstå hur jag k...

Optiska dörrklockan larmet

ibland kan jag träffa en vän att träna DJ hemma. Det blir ofta lite för högt för mina grannar- och alltför högt för att höra dörrklockan. Jag behövde ett sätt att nämna min dörrklocka också i högt miljön av en hobby-DJ: S hem.Så började jag tänka på...

Att införa LoRa™!

LoRa™ =lång räckvidd trådlös data telemetri och relaterar till en radikal VHF/UHF 2-vägs trådlös spridda spektrum data modulering strategi som nyligen har utvecklat & varumärkesskyddade (™) av Semtech - en sedan länge etablerad (1960) amerikanska mul...

Loft bäddar i tEp

från Batman,Historia från Perlick.Ja, lite historia på de tillfälliga lappar för Tau Epsilon Phi arkitekturen, de utrymme-hushållning sömn plattformarna...Instructable-ized Star Simpson (aka Flashdance), ursprungligen sammanställts av Kohta Ueno (aka...

Arduino-baserad blå ruta (telefon Phreaking)

Historia och historiaPå 1950-talet, 1960-talet, 1970-talet 1980-talet och ända upp till 1990-talet telefon phreaking var en himla cool sätt att utforska en okänd värld av telefonen byter nätverk. Till "phreak" en telefonväxel, kan göras med hjäl...

Att göra en atabaque från A till ö

Uppdatering: En video som visar processförbättringar: https://youtu.be/ANNgzChhr-oUppdatering: vi säljer nu dem. Besök vår sida: https://www.facebook.com/malucoatabaqueEn atabaque är en Afro-brasiliansk trumma liknande en conga, men inte lika raffine...

Nattliga utsläpp: Min Arduino Powered Internet aktiverat dröm Generator

måste vi alla drömmer mer så jag har skapat denna Arduino Powered "dream generator" för att plantera frön för några stora tänkande galenskap. När du närmar dig generatorn en Maxbotix ultrasonic sensor utlöser ljus och musik som drar du i så du k...

Hur man installerar Fedora på ett USB-flashminne med uthållighet installera!

DISCLAIMER: jag (Se1f_Destruct) är inte ansvarig för eventuella problem som kan arrise från efter detta instructable. Detta inkluderar:1. förlust av data2. skador3. förlust av garanti4. skada5. världsherraväldeHej! Idag, kommer att jag visa dig hur m...

Bekämpa robotar

jag kommer inte att definiera robot strid. Vad jag ska göra är omslaget hur man konstruerar en en. Det finns inga perfekta sättet att bygga en robot så jag ska bara köra av olika sätt du kan bygga en robot och hitta evenemang. (För robot tävlingen ja...

RMS - 3D utskrift tydlig RMS tegel med Objet

Denna tutorial är för att utforska och lära sig att använda 3D Objet skrivaren med Vero tydlig och Vero Black material att bädda in en märkesvaror innehåll i CAD modell en modulär form. Detta instructable är baserat på en prototyp designad för den fj...

Fenomenal Augmented Reality tillåter oss att titta på hur saker tittar på oss!

I min barndom upptäckte jag ett intressant fenomen: om jag anslutit en ljuskälla till en tillräckligt förstärkt TV-mottagare och viftade ljuset runt framför en kamera, jag kunde få ljuset att fungera som en 3D augmented reality display som skulle täc...

Mickey Mouse Rotary telefon Cell

det började som en utmaning från min kompis att göra Musse till en mobiltelefon och förvandlats till ett kul litet projekt. Det är också mitt första inlägg till Instructables.Steg 1: Se vad vi har Första jag slet öppna en gammal 1976 Bell system Mick...