Enkel kartong pumpa dekorationHej

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en enkel pumpa dekoration, dessa är otroligt lätt att göra och kan göras på ca 5 minuetes

Detta instructable är också lite av en anpassning av en av mina första instructables från förra året och var också min första någonsin instructable att vara med så det känns ganska skönt att gå tillbaka och uppdatera den och jag hoppas du njuter uppdateringen

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkel papper pumpa dekoration

Hej,I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en enkel pumpa dekoration, detta kan göras i olika storlekar är otroligt lätt att göraSteg 1: Material och verktyg Material5 x orange ark av kort eller tung vikt papper1 x gröna blad av kor...

En enkel kastanj hem dekoration

Hej alla!Idag gör vi dessa super enkel kastanj heminredning! Dessa skriker definitivt AUTUMNNNNNNNNNN!!!Saker du behöver:-Kastanjer (mina är de icke ätbara sådana)-Skolan lim-Svamp applikator eller en målning borste-En hel del GLITTER! :)-Hårspray1....

Enkel kartong Thor Hammer

ett tag tillbaka gjorde jag en kartong Captain America sköld, och det är verkligen häftigt. Så jag tänkte Thor bör gå med i partiet, eftersom inte jag är riktigt redo att göra en Iron Man kostym av kartong...Detta är min första någonsin Instructable,...

Super enkel kartong tabell

detta är ett riktigt enkelt och du kanske redan har materialet ligga runt huset.Tabellen är lätt, ganska studera, och användbar för att sätta saker på.Och när du inte behöver det längre, kan du återvinna det!Steg 1: Saker du behöver:1 låda, rätt stor...

Enkel kartong Snickeri hylla i en spjällåda av mjölk

detta är en snabb och smutsig sak jag tänkte på när jag hittade några mjölk lådor och ville använda dem för mer än en sak, men det verkade behöva dela deras inre utrymme i hälften. De är bara om rätt storlek för två skor (i min storlek, hur som helst...

Enkel kartong hylla

ibland har du något du vill lägga på en jag vet inte, kanske en hylla. Du kan köpa en/hylla men biverkningarna är du är sönderriven fickor. Så jag kom upp med denna enkla rack typ av sak gjort av kartong men skulle fortfarande få jobbet gjort för dig...

Hur man gör en enkel kartong solugn

solen är utan tvekan en av de mänsklighetens viktigaste verktyg för överlevnad. Det ger ut praktiskt taget obegränsade mängder av ljus som används av växter för att generera energi och djur för värme. Det kan användas för att generera elektricitet me...

Mycket enkel manuell pump (till vattenväxter med noggrannhet eller i trånga utrymmen)

jag gjort denna blomkruka men är svårt att vattna den eftersom det är tight, så jag löste problemet med denna vattenpump.att göra allt du behöver är en embalage av rengöringsmedel avsett för glas och ett tryck sprutas slang.Att sätta ihop det du ta b...

LED Strobe pumpa dekoration för Halloween för endast $3

gå ner till Dollar General och köpa 3 sakerEn Carvable pumpaEn LED blixtljusoch AA bateriesSteg 1: Rista det Nu skära upp öppna nog att passa LED blixtljus i pumpan.Du kan även rista ett ansikte i den om du vill. Jag rista inte ett ansikte i min ännu...

Enkel Halloween gravsten dekoration

dessa är de gravstenar som jag skapat. De är gjorda av tjockt foamcore. Jag använde en X-acto kniv för att skära kanter, då ristade med träbearbetning knivar. Jag lärde mig att foamcore inte rista, det sliter bara. Jag gjorde den första i den formen...

Otroligt enkel kartong elektriska diddley fören / cajon

jag hade en idé i huvudet för ett enkelt och billigt sätt att ställa in en sträng med grejer liggande verkstaden.För detta behöver du:-En låda (små, chunky och robust är bäst)-En träpinne av något slag (skulle kunna vara en mopp handtag, Dymling, ige...

Enkel kartong mapp

jag har precis köpt ett nytt fall för min fiol, med en stor påse ovanpå för att hålla musikböcker och skivor. Men jag vill inte låta dem vandra slumpmässigt, så jag tänkte köpa en mapp, åtminstone för arken. Innan du köper, jag försökt användande någ...

Enkel kartong Flyer SCF-1

inspirerad här på "instructables" av:Kort styrelsen segelflygplan , genom flashanimator, länken: Pizza Box flygplan , av RainPuddle, länk: och på ett speciellt sätt av enkelheten iMin kartong flygplan , genom bakermiro, länken: Jag började göra...

Enkel kartong båge och pilar

ja. En annan sak jag gjorde på min fritid. BRA FÖR OFFICE KRIGFÖRING! LolDetta par av båge och pilar är upprättade med hjälp av kartong och tejp (Camo färgad)Steg 1: Materieals behövs Behöver du (trumvirvel Vänligen?)2 samma storlek tunna remsor av k...

Hur man gör en enkel kartong pistol

detta är min första instructable.Steg 1: Saker du kommer att behöva De representeras i bilden nedan.Steg 2: Dra först och främst greppet. Basera storleken på din hand.Steg 3: Klipp den sedan ut. Steg 4: bifoga Limma dem tillsammans med några fler lag...

Enkel kartong penna / stationära innehavaren

mycket lätt 20 min helg projekt.Material:KartongSaxPenna / pennaLinjalenMaskeringstejp / målning band (jag använde det senare)Steg 1: Rita en figur som du önskar som är lätt att göra (en med avrundade kanter inte skulle vara lättast)Steg 2: Rita form...

Jack The kartong pumpa

detta projekt var en utmaning! Tog över 2 timmar att rita och skära designen perfekt på svanmärkt... tejpade det mitt sovrumsfönster och sätta silkespapper över det! När det var gjort älskade jag det mina grannar gjorde också! ... ser bra ut när lyst...

Hur göra en Darth Vader dräkt av kartong kassera

Star wars kostymer svårt att hitta eller bara för dyrt? Då kan rutan Vader vara vägen att gå!Efter att ha sökt hög & låg för en billig Star Wars dräkt och har ingen tur bestämde jag mig för att göra en komisk version med kartonger.Steg 1: material Be...

D.i.y. kartong hylla

kartong kan vara ett mycket användbart verktyg för att konstruera enkla runt-huset enheter. Lär dig att ta en enkel kartong som var nästan papperskorgen och förvandla det till en funktionell hylla för dina smycken. Denna kartong hylla mäter 5" brett...