Enkel minimalistisk design lampaHej jag Thomas Van den Langenbergh. Jag är en belgisk design student och tillsammans med Pauline och Katrijn, utformade vi en minimalistisk lampa. Vi kommer att göra det enkelt att konstruera en minimalistisk lampa med trä och plexi (PMMA).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skräp kassen till Designer lampa

Hej beslutsfattare,Det var tider när varje liten kontor ville gå papperslös, så en hel del wire mesh soptunnor togs bort för att motivera människor att använda mindre papper för arbete. Jag tog en sådan bin från mitt kontor för hemmabruk. Efter det,...

Enkel minimalistisk monitor stand

Jag älskar minimalistisk design och organiserade kablar:) Så jag måste göra något med de böckerna:)Steg 1: Process Alla är på några bilder. Klicka på ;)Obs: läsa anteckningar på bilderna...

Hur man gör en Awesome design lampa

informationer som följer inte lösningen för att uppnå en designer lampa, jag ger dig backar, du är fri att följa dem för att anpassa dem och anpassa utformningen enligt vad du gillar!Idealet är att uppnå min lampa för att vet ett företag som kan skär...

Hur man gör en enkel graf design

detta är en enkel design för enkla människor som inte har timmar eller en 3D-skrivare.Steg 1: öppna Öppna ditt ordbehandlingsprogram.(detta fungerar bara med ord men jag slår vad om du kunde hitta det i ditt system)Steg 2: Grafen När du har word öppn...

Återvunnet material designer lampa

Jag kommer inte att dölja det, "Jag älskar lampa!". När jag ser en cool lampa, gillar jag att tänka på hur jag kan göra det med vad jag kan hitta runt mitt hus. Sedan visar det allmänt sig att jag har allt jag behöver och alla min Instructable s...

Enkel henna design för fötter

detta är mycket enkel och nybörjare version av henna design.(om du är överviktig som jag och gör denna design för dig själv, så det är inte lätt.)för den här designen bara efter bilder kan du få steg uppfattning om design.1: a på den centrerar satt e...

Garage cykelhållaren, enkel & ren Design

Jag kunde inte hitta en cykel rack design jag gillade för vårt garage så jag gick ultra enkel och jag har varit nöjd med resultatet. Tog 20 minuter plus två 6' brädor som var 2x6s och tio 23'' styrelser, också 2x6s. De flesta av de andra mönster som...

Wood Design lampa

En enkel men awesome trä ljus.Detta är en perfekt stil. Enkla men original. Du kan klippa trä och montera denna lampa i några steg.Steg 1: material För detta projekt behöver du dessa material:Trä splintEn plast bordstablett (Välj färg eller tycke til...

Snabb och enkel följeslagare lampa

jag kallar det en kamrat lampa eftersom du kan använda det överallt där du har ett nätaggregat - som sänglampa, en inspektion lampa, eller helt enkelt för bakgrundsbelysning. Det kan göras på mindre än tio minuter.Steg 1: Gör det Detta instructable ä...

Enkel Ikea-hack lampa

dessa instruktioner visar hur jag gjorde en enkel lampa för en kartong lampskärm. Lampskärmen var inte riktigt passande för en vanlig lampa eftersom nakna glödlampan kan ses genom korrugering. Generellt sett denna lampa bör vara ok för lampskärmar av...

Design lampa för natt

denna lampa var född för alla designers som mitt i natten har nödvändigheten att arbeta men de kan inte eftersom de inte har tillräcklig belysning för att arbeta. Detta är det verkliga problemet för designers som jag, eftersom den kreativitet nyfödda...

Lampe - fullt 3D tryckt Designer lampa

Lampe är en helt 3D tryckt och anpassningsbara lampa.Minimal design behöver stöder inte materialet som skall tryckas och den kan kombineras med exotiska material för att få en premie resultat. Modellerna var 3D tryckt med Colorfabb Woodfill (kropp) o...

En cool liten design lampa.

Denna gången gjorde jag en cool liten lampa. Detta projekt var verkligen enkelt och det behöver inte riktigt steg för steg instruktioner.Jag använde för detta projekt:Osram dot-it lampa - 1$En gammal headset låda - det rör med lampanEn bit av tangent...

Design lamp

IK ga een modernen lampa maken, dit wil ik gaan doen omdat ik van moderna houd. D'Eze lampa moet als hoofdfunctie hebben dat het een eyecatcher är. Een subfunctie är dat hij licht moet gifva, dit licht mag niet te vel zijn een moet een zacht licht ve...

"Magni-fallet plånbok" (minimalistisk Design, Obs funktioner & RFID-skydd) - gjorde @TechShop

om:En dag efter jobbet, jag gick in i Daiso Japan på marknaden St, och såg kort hållare.Jag köpte den tänkande det skulle fungera som en plånbok ersättning.Jag fann snabbt att något behövde göras för att hålla kontanter.Snabbspola framåt:Jag gick med...

Snabb och enkel utomjordisk kidnappning lampa

Här är min ta på främmande bortförande lampa.Steg 1: material:PapperstallrikarFolie tejp eller Silver tejp3/4 tum mini silvertejp eller washi tejp24 oz. plast glasgrön kartong eller papperPåsk ägg skal eller flaska capbatteri te ljusdubbel dubbelsidi...

DIY enkel/minimalistisk plast Swing

Detta är en handledning om hur man gör en enkel gunga tillverkad av ABS eller annan böjbart blad plast.Svårighetsgrad: lätt/normalTid: 2 timmar på max (shopping tid ingår ej)Index av material:-ABS blad, tjocklek 5mm (finns i DIY-butiker, hobby butike...

Enkel LED Meditation lampa

För dem som skulle vilja lägga till lite mjukt ljus i sin meditation praxis.MaterialFairy koppartråd LED-lampor (40 LED-lampor är på denna del)En 556 ohms motstånd (om du har färre än 40 LED-lampor, kan du välja ett mindre motstånd)Klart glasburk (de...

Designer papper garn lampa

Medborgarna av Instructables:),När jag letade efter paracord på lokal marknad, försökte jag förklara den här killen på craft lagra vad jag söker och jag hade en hård tid. Gissa vad han visade mig pappersgarn, förtroende mig jag inte ens vet vad pappe...