Enkelt och snabbt hjärtaValentine kommer. Så försöker jag att göra en enkel men vacker hjärta som en gåva för mina vänner. Du kan göra detta hjärta för coaster, gemensamma dem tillsammans som en halsduk, som en accecoiress framför ditt kort eller ett bokmärke... Tänk er själv.

Jag ladda ner en gratis mönster också. Textmönster på min personliga blogg. Hoppas kan inspirera dig.

Relaterade Ämnen

Hur man gör citron-lime läsk de enkelt och snabbt sättet.

Hur man gör en läcker citron-lime läsk av saker runt hem, eller enkelt och billigt buyable på din lokala butik.Steg 1: ingredienser Först och främst, ingredienserna du behöver är...-citronsaft-socker-kolsyrat vatten-kalk margarita mix- och ett glas a...

Lödning små SMD komponenter enkelt och snabbt sätt (med en kokplatta)

jag har varelse gör elektronik för lite medan och medan SMD komponenter tycktes ge många fördelar, var skrämmas av deras lilla storlek; "hur fan jag löda som?" Men som jag ville använda en särskild liten accelerometer för mitt projekt, som endas...

Trådlös kraftöverföring (enkelt och snabbt sätt)

Jag har sökt om detta ämne i ett år att göra ett enkelt projekt. Men jag hittade ingenting enkelt. Varje projekt innehåller hårt för att hitta material och hög spänning. Jag försöker att göra det enklare. Jag tycker också att en ungersk sida om detta...

Hur tjäna pengar lätt och snabbt som barn

det finns så många sätt att tjäna pengar. Men barnen är begränsad för att tjäna pengar. Idag kommer jag visa dig hur man tjänar pengar enkelt och snabbt som barn. Jag har gjort $200 i en månad med dessa metoder.Steg 1: Sälja saker på ebay eller craig...

Att göra en penna är enkelt och roligt (uppdatering)

Jag har gjort pennor för lite över ett år nu och är väldigt roligt att göra.Du kan göra dem som enda stick pennor men för det mesta du vill köpa ett delar kit som kommer i varierande stilar och svårigheter.Satsen består av alla metalldelar samt refil...

Träpanel: Ett enkelt och billigt sätt att uppgradera alla rum

The Inspiration.När jag gifte mig, beslutade vi att bo i min lägenhet. Perfekt läge, men det behövde lite arbete.Vad behövs mest arbete var vår enda badrum.Som en enda kille, jag visste att badrummet var dåligt (men jag kan fortfarande leva med det)....

Elegant svart och vit tårta

detta var kakan vi gjort för min farmors födelsedag. Vi ville ha något enkelt och elegant, och hon älskade det!Göra säker varje av dina tre nivåer är på en papp skiva (finns i kaka utsmyckning avsnitt av din favorit butik) - Detta skulle vara en myck...

Gardiner anläggning bar: billigt, enkelt och rent.

Hur man håller baren gardiner på ett billigt, enkelt och rent sätt. endast en liten hela!. Gardin bar måste ankomma sida till sida väggar (om inte använda 2 eller 3 krok galgar från taket istället)Steg 1: bitar du behöver. Mätare, borra och skruva st...

Fångenskap kedja väva mässing och koppar hjärta armband

att göra denna coola armband behöver du:En makt eller batteri borr5/8" Ringmått6' 16ga mässing tråd6' av 16ga koppartrådFina elektriska silver lödaLödning pistol eller mikro-facklaLödning fluxAvbitareTång nål näsaSteg 1: Fångenskap kedja väva mässing...

Hur man enkelt och rent ta bort sidor från böcker

ett litet trick jag hittade enkelt och rent bort sidor från böcker.Steg 1: Samla material vad du behöver för detta:-sträng, bara några plain vit sträng finns på din lokala apotek eller hantverk butik, kan också vara garn och vissa andra strängar anta...

Enkelt och gratis nunna chuckar

Hej! Detta är min första instructable. Vara hård om du har till :D. Jag har informerats av mrmath att detta är olagligt i vissa områden. Vänligen kontrollera dina lokala lagar och Använd ansvarigt.Jag kommer att visa dig hur du mycket enkelt och prak...

VEGAN päron och "Ost" tårta

mitt folk gå vegan för fastan, så i heder av det, och så att jag kan faktiskt äta en av pajer jag gjort denna vecka, jag presentera Vegan päron och "Ost" tårta!Ingredienser:1-2 mogna päron1/2 tub mjukost japansk (bättre än)8 oz. fast tofu2 tsp c...

Ta bort rost enkelt och effektivt med salt och elektricitet.

Hej alla, vill du veta hur man bli rost på dina verktyg för billigt, enkelt och säkert sätt?Detta är en billig, säker och intressant vetenskapligt experiment du bör prova på dina verktyg bort rost i stället för med hjälp av syra, gnissla eller tung t...

Craft Stick gummiband Gun - enkelt och lätt

Craft Stick gummiband Gun - enkelt och lätt(Se Video)Här är ett enkelt sätt att skapa en double shot gummiband pistol med lite hantverk pinnar och klädnypor. Gummiband är lätta att pickup och orsakar inte skada. Var noga med att inte skjuta någon i a...

Dolda kläder fack, AKA snabbt, enkelt och billigt resefodral

Detta är ett snabbt och enkelt hur man för en dold och Axelbandslös påse att bäras under kläder. Bekväm, lätt, vattenavvisande och ultra tunn, hålla vitala dokument, akut kreditkort och "mad money" utom synhåll och bort från typiska gömställen....

Snabbt, Billigt, enkelt och ful bärbara boombox!

Bluetooth kan, batteri drivna ljudsystem som tar mindre än en timme att bygga!Försiktig, detta är min första instructable!Steg 1: Välj din huvudenhetOK, behöver du något att spela dina låtar. Min idé var enkel, använder en bilstereo (huvudenhet) för...

Täcker småskador & anpassa dina skor, snabbt, enkelt och billigt!

Ha ett trevligt par skor som har gått igenom vissa slitage, eller bara vill göra ett uttalande? Denna enkla och billiga metod är för dig!* Om du har haft detta Instructable, du överväga att rösta för det! Tack!Material:T-Shirt Transfer för mörkt tyg...

Snabbt, enkelt och billigt segla [Protei]

vi är Martijn och Stijn och vi arbetar på Protei -projektet vid Eindhoven University of Technology, fakulteten för industriell Design.Målet för detta projekt är att skapa ett billigt och enkelt att bygga RC segelbåt för alla att bygga.I detta inlägg...

Fixa trasig klart kylskåp hylla - snabbt, enkelt och billigt

Har jag någonsin nämnt hur mycket jag ogillar dessa ginormous, nästan walk-in kylskåp där morot resterna desperat skicka ut akut skott, halvtomma yoghurt krukor växa blå mössor mot kyla och torkade ut sås flaskor kvar som inte har setts sedan förra s...