Enkla ihopsättbar skrivborddetta är den enklaste och billigaste design jag kunde komma på. Designen är baserad på halva lederna eftersom de ger en lätt och stark församling. Alla delar är slitsade tillsammans.
17mm plywood "X" benen kan ändras och uppgraderade som du vill. Här är de 730mm hög. För toppen använde jag 16mm spånskiva, som är 2400mm långa och 600mm bred. Spannet mellan stöttorna är 1700mm. Jag fick min trä för 10 pund från en timmer återvinning centrum men det kan lätt plockas upp gratis.

Inga skruvar, inga bekymmer :)

Verktyg:
Sticksåg eller Hand såg för att skära bitar
Sticksåg eller borr att göra hål i tomt ytan
Bättre Jigsaw :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkla Stand-up skrivbord

detta Instructable omfattar byggandet av en enkel stand-up skrivbord, baseras på formatmallen avfallssnål konstruktion av aeray's bokhyllor. Jag älskar denna enkla stil av konstruktion och var mycket nöjd med hur lätt det var att använda den till att...

Enkla Shaker-stil skrivbord för Kate

detta är ett litet skrivbord som jag gjorde för min syster som bor i en lägenhet på Manhattan. Hon har en laptop och sina skolböcker, och inte mycket utrymme. Benen kan unbolt för att enkelt flytta och det finns plats för pennor/papper i lådan.Den är...

Enkla Plywood skrivbord (skrivbord 1.0)

detta är min första instructable, en plan för en enkel plywood och 2 x 4 skrivbord som jag designade och tillverkade för flera år sedan.Tanken var att använda en enda ark av ädelträ plywood, och vissa grundläggande hårdvara för att bygga detta skrivb...

Kartong skrivbord organisk

Så är här mitt första Instructables inlägg!Det är mycket viktigt för mig att hålla saker organiserade på mitt skrivbord - annars det buggar mig och jag har svårt att vara kreativa och effektiva. Men om, precis som jag, du är på en ganska tajt budget...

Lean-Pipe dator skrivbord

Om du vill sätta ihop ett skrivbord som passar alla dina bildskärmar eller andra tech levererar, "lean pipe" är ett bra sätt att göra det! Lean pipe utformades för fabriker för att kunna göra sina arbetsbänkar och arrangera om dem men de vill, i...

DIY Treadmill Desk

Lång historia kort, min fru behövde en treadmill desk, och vi har inte resurser att köpa en (de kör hundra dollar). Som sådan, jag byggde en och tänkte andra skulle vilja se.Steg 1: Samla verktyg och material Material:3 eller 4 x: 2 "x 4" x 8&qu...

DIY grundläggande lapdesk

jag ville ha en lapdesk som var exakt storlek för min laptop utan att spendera en arm och ett ben för en. Jag vet att du kan få billiga Knäskrivbord från målet och liknande, men jag fann att de var mycket för stor för mina syften, och särskilt i en l...

Stående skrivbord, det enkla sättet

Du kanske inte vet det, men sitter dödar du.TLDR; version, enkelt uttryckt, är: vår kropp är inte avsedda att sitta i nästan hela dagen. Efter allt vi har utvecklats i en dynamisk och aktiv miljö, och det är inte lätt att blidka det med en typisk vit...

DIY enkla moderna skrivbord

Detta är en mycket enkel och moderna snygga skrivbord. Det har gjort av plywood, med en missfärgade topp och målade ben. Det är lätt, lätt att ta isär och mycket prisvärd att bygga. Det skulle vara perfekt som en students skrivbord, cool moderna kont...

Enkla skrivbord hacka

med denna enkla hacka, du ändra din oanvända kabel inträde i en elegant skrivbord organisk.Om du har en outnyttjad kabel post, måste du:-En kopp, som är något större än hålet-En fräs.-Kanske lite tejp eller lim (varm)Steg 1: Mät och klipp Mät lesione...

Enkla skrivbord organisk

Hålla ditt skrivbord med denna enkla DIY projekt som använder plaströr från din järnaffär. Detta skrivbord organisk kan anpassas efter speciella skrivbord behov och kan utökas om du någonsin behöver mer utrymme.Lagra stora saker, små, saker, konstigt...

Enkla Plywood skära bord / skrivbord (uppdaterad)

efter att multifunktionellt arbetsbänken och några projekt senare, insåg jag att jag behövde en annan workbench. Multifunktionella arbetsbänken fungerade bra, men det är ganska komplicerat att ställa upp, även när jag var mitt i projektet och arbetsb...

Enkla skrivbord

detta är en mycket grundläggande och relativt vanligt skrivbord som jag gjorde mig själv eftersom jag ogillar starkt skrivbord gjort av mdf eller något inte massivt trä, på grund av deras oförmåga att vara reformeras, La på och deras förmåga att fall...

Enkla skrivbord troféer

varje år för de senaste sju åren, jag har varit inblandad i en välgörenhet kallas Movember. Om du har aldrig hört talas om det - för skam - http://www.movember.com.För de senaste fyra åren har jag jobbat på Amazon, älskar som är awesome och jag det....

Enkla skrivbord från skrot trä

1. skär bitar - använde jag 2x1.5 konstruktion webbplats skogen loggar för detta.en - 3 x 22 inches delar - hold framsidan och baksidan av byggandet.b-2_x_53 inches delar - avsnittet huvudsakliga skrivbord som kommer att hålla på glas eller styrelsen...

Enkla billiga skrivbord/bord

Detta är en modifierad version av skrivbordet från Ana vita hemsida. Linje med min upcycled tema, byggdes detta projekt från toppen av en gammal skrivbord. Om du föredrar, kan toppen göras från 2x12s. Jag har också tagit en snabb video av bygger till...

Omvandla Bar skrivbord

Bor i en liten lägenhet innebär att behöva göra ett val: skrivbord eller bar? Du kan ha både med Transforming baren / skrivbord!Konstruktionen omfattar en kork med bakomliggande vägg på baksidan av skrivbordet som pivots på trä pluggen inlägg på sido...

En modulär skrivbord från stål och Cypress trä

Historien bakom skrivbordet:Eftersom det är min första Instructable, skulle jag vilja ge en kort förklaring av vem jag är som en självutnämnd "maker." Jag växte upp arbetar på oavsett projekt av min morfar eller pappa kan drömma. En farfar, &quo...

Enkla arbetsbänk

för några veckor sedan fick jag trött på att vara böjd bakom ett skrivbord hela dagen. Jag var redan omgivna av alla typer av alternativa skrivbord, så jag beslöt att kasta min hatt i ringen. Jag har varit i situationer tidigare där jag har arbetat p...