Enkla söta virkade pannband med videosjälvstudier hårstylingJag såg dessa pannband på en butik som säljer för $20! Jag tog en titt på dem och visste att jag var tvungen att räkna ut ett mönster för dem. Så jag satte mig ner med min virknål och experimenterade tills jag kom upp med detta mönster. Detta är ett super enkelt mönster som även en nybörjare kunde göra. När du har mönstret ner tar det bara ca 15 min att göra hela! Hela projektet kommer att kosta ungefär $4 beroende på vilken garn och knappen du köper, plus att du kommer att ha massor av garn kvar för framtida projekt eller göra pannband för alla dina vänner. Jag älskar bara när jag ser något jag älskar och sedan jag lista ut hur man gör det för mycket billigare än du kunde köpa den. Var noga med att kolla in min video i slutet av denna handledning. Jag kommer att visa dig 3 enkla frisyrer som du kan använda detta pannband för att skapa.

Leveranser:

5 oz garn i din favoritfärg. Jag använde 100% akryl eftersom jag har känslig hud och ull gör mig kliar. Men ullgarn i samma vikt skulle vara ett utmärkt alternativ.

1 knapp 1-1 1/2 tums fungerar, jag använde en 11/4 tum knapp för pannband i den här bilden

Storlek J virknål

Nål och tråd

Mönster:

(Jag kommer att bryta ner varje steg med bilder men här är hela mönstret, som är lättare att läsa eller skriva ut, för er som inte behöver mer detaljerade instruktioner)

Kedjan 68

Räkna 8 tillbaka från förra kedjan glida stich 8. kedjan till skapa loop för knappen hål

enda virka nästa 2 i din kedja

Kedja 56

Anslut din två kedjor tillsammans med en enda virka i sista två kedjor av din senaste kedja.

kedja 1

Enda virka 4 gånger går upp och runt toppen av din anslutna kedja

Kedja 56

Enda virka i de nästa två enda Virkat av sista raden

Dubbel virka 8 gånger i slingan du gjort

Enda virka i de nästa två enda Virkat av sista raden

Kedja 56

Enda virka i de nästa tre enda Virkat av sista raden

Kedja en

Enda virka 4 gånger över toppen

Kedja en tur

Enda virka 4 gånger att göra en mer rad överst.

Slutför

Se Steg
Relaterade Ämnen

Repurposed Baby pannband med Bowtie (eller Baby Bandana?!)-ingen sy!

Det finns ett antal DIY instruktioner online om att göra pannband för spädbarn. Detta instructable bygger bort en som jag hittade på Pinterest (här en länk till den ursprungliga referensen, besök det att följa steg #1-8 innan bågen). Anledningen till...

Dr Who TARDIS pannband med blinkande ljus och ljud effekt

Så är min vän en enorm som fan (som jag). Hon har TARDIS klänningen och strumpor och allt. Hon sa att de säljer även en TARDIS pannband med lite ljus på toppen. Men ljuset är bara plast och tänds inte. Det var lite för dyrt för bara en plast pannband...

Spetsar Baby pannband med filt blomma

jag gjorde dessa för en vän som sa att hon ville ha mindre begränsande pannband för sin flicka. De är super lätt att göra, och de kostar mycket lite, plus du kan göra dem någon färg som du vill.Steg 1: Samla dig material Spets klippa i den längd du v...

Enkla vävt läderarmband (med förbättrad Version Expansion)

Bakgrund:Jag har ett något komplicerat projekt som omfattar läder som jag vill göra, men medan jag redan äger de flesta av de nödvändiga verktygen, jag fortfarande saknar kompetens att göra att projektet verklighet. Därför börja jag genom att prova f...

Enkla MediaCenter och fjärrkontroll med förbättrad användbarhet

Ja, det är en annan DIY PC-baserade Media-Center (eller HTPC), men med en unik egenskap: det jävligt enkelt att kontrollera, således väl lämpad för äldre, personer med funktionshinder eller bara lata användare.Från Wikipedia:"- Primära begreppet anvä...

Hur man gör ett pannband med en båge

detta är vad du kan göra med en gammal båge och pannband! : DSteg 1: Samla material Hitta en båge, ett pannband, och en liten svart hår slips eller en svart regnbåge vävstol.Steg 2: Lägga till hår slips i fören Ta hår tie eller rainbow vävstolen och...

Enkla hörlurar arrangör med en vinyl badge klipp.

Detta kräver ingen hacking, ändring av något slag. Detta kommer inte Frans eller korta din kablarna från falsning eller det kommer att ogiltigförklara eventuella garantier.Du kan hitta dessa badge klipp på ganska mycket varje kontor leverans butik. E...

Granny tårar Beanie - Gratis Virka mönster & videosjälvstudier

Detta gratis virka mönster lär hur man gör en farmor tårar mössa att gå med din farmor tårar halsduk!Detta mönster kommer med både höger och vänster hand video tutorials.Mönster finns i storlekar barn - vuxenTUTORIALSHÖGERVÄNSTERMÖNSTER LÄNK HÄRHitta...

Enkla trädgård sprinkler med tryck booster hem gjorde.

Denna nya prestation är den första delen av en mer komplex system som jag kommer att installera i min köksträdgård nära 2012. Det är ett system för tillhandahållande av regnvatten genom ett system av rör. Den är också utrustad med en liten kompressor...

Virkad Cupcake med realistiska Swirly grädde och körsbär på toppen

Detta är en annan snabb-farward video tråg min teknik för att göra amigurumi cupcakes. Jag gjorde en liten cupcake med vit virvel grädde och ett körsbär på toppen. Jag göra grädde utan att vrida den som jag har sett i andra videor. Det är svårare men...

Virkad CupCake med körsbär och strössel

denna video visar hur du skapar och sätta ihop en virkad cupcake.Skriftliga instruktionerhttp://Crochet-Mania.blogspot.com/2009/02/Crochet-cupcake-with-Cherry-sprinkles.html...

Virkade jordgubbar med glidande blomma

Material:några garn (bomull eller ull):• röd• vit• gul• grönkrok för dessa Garner (t.ex. 4 mm)stor nålfyllningSC = enda virkadec = decresing enda virkaInc = incresing enda virkaCH = kedjaHDC = halv dubbla stitchDC = dubbel stitchSL = slip stitchLämna...

Enkla men roliga upptåg med en VBScript

Hej, jag har nyligen upptäckt denna stora webbplats, och jag beslöt att göra min första egna instructable :D.Jag kommer att visa dig hur man gör en enkel roliga upptåg, vilket innebär att en vän till du skulle försöka öppna en normal program, och sed...

Enkla Nerf Gun Shot Counter med en nyckelring fotovisare

jag i college, och zombie jakt med Nerf guns är ett gemensamt tidsfördriv. I samband med sprängning bort på imaginärt odöda, det är lätt att lösa spår av hur många pilar finns kvar i det klippet. Aldrig rädsla! Med en mycket enkel hacka och en billig...

Enkla ljus söker robot med 555 timing IC

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en robot som kommer att kunna gå mot en i närheten av ljuskällan. Detta projekt använder en mycket enkel krets, så bara om någon kan göra det. Jag har fortfarande flera förbättringar att göra på de...

Enkla sinus våg generator med Pro Mini

Detta instructable visar du hur till:1. programmera Arduino Pro Mini (ATMega328P) med Arduino Uno ombord utan att ta bort ATMega chip2. skapa en ren sinusvåg med fast frekvens och minimal komponenter.Varning: Kod som används är inte gjort av mig. För...

Enkla och kraftfulla airsoft pistol med flaska och medicinska spruta

allt du behöver är i denna bild. Jag tror att allt är klart synliga. I vissa kan vara krävs borr eller något att göra hål, vissa heta spik kommer att tjäna bara bra.Principen är, använder du flaskan som lufttank, luften kommer att fyllas med pump trå...

Snabba, enkla och billiga gå ombord (med en snabb historia)

gå (även stavat "Goe") är en populär japansk brädspel. Även om dess ursprung är i Kina, spelas detta underhållande spel runt om i världen. Det finns även en Manga baserat bort av spel som heter Hikaru No Go.I detta Instructable, kommer jag att v...

Blomma pannband Makeover med garn

Se över din blomma pannband med överblivet garn! Perfekt för små flickor, flickvänner och tärnorna lika!Steg 1: materialDetta material är mycket enkel. Allt du behöver är...överblivet garnblomma pannband i behov av en makeoversaxlimpistolSteg 2: Star...