Enkla trä Wellington RackVäl här Wikström är igen,

Det är dags för en annan instructable och shock horror! här är en mer practicle instructable än min vanliga cosplay eller komisk tema och kära.

Efter min farfar på besök igen och spendera beslutat helgen ner i mycket mycket våta Somerset att göra honom något praktiskt (Sommerset UK för dem som inte vet och hem för cider, äpplen, yee gammal folkmusik och allmänna vått väder)

Vi gick på några långa promenader som vanligt och fick mycket lerig och översvämningar, men till min förvåning gubben har inte fick en welly/wellie rack, vi gick till den lokala Trädgårdsbutik att se om de hade någon och de var 60 £-£120! Chockerande!

Naturligtvis berättade jag för honom inte att köpa en jag kommer att göra honom en, som följde den vanliga familjen skämten som jag ska inte tråka ut er med...

Hur som helst till den instructable...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkla kök rack från Lean Pipe

Bilden är ett gammalt skrivbord som jag brukade göra en "kaffe nook" i köket, och min flickvän begärde att jag lägga till en bar för att hålla våra muggar. Medan jag var på det jag lagt till en bar för kastruller också!Rack är gjorda av "le...

Enkla provrör rack

för en tid sedan jag beställde 100 provrör för experiment.Provröret rack är verkligen lätt att göra och jag vill inte betala för en!Den här gjordes helt överbliven material och därför gratis!Steg 1: Skära, borra, limma För denna rack, måste dessa ver...

Enkla Universalklämma rack

Bygga en enkel klämma rack som fungerar med alla klämma, snabbt och enkelt.Jag kommer troligen att bygga ytterligare en i framtiden men för nu detta tjänar sitt syfte....

Enkla overhead fiskespö rack

inte mycket att säga här. Jag hade en massa spön som komma i min väg, så jag bestämde mig att lagra dem overhead.Jag skär fyra stycken av 3 fot lång, 1.5x3/4 tums trä och fyra 2 tums sektioner av 1 1,5 tums diameter pluggen. Skruvas ihop och används...

Building A enkla, eleganta kläder Rack från Pipe

använda vissa pipe, några Kee Klamp beslag och en korg från IKEA, kan du bygga denna enkla, eleganta kläder rack. Perfekt för områden där utrymmet är begränsat eller när du behöver bara den biten av extra utrymme att hänga kläder, rockar och jackor....

Cykel wall mount rack (3D utskrift)

Jag designade denna enkla wall mount rack för min cykel. Visar i bilder har jag inte montera på väggen, sätta jag bara tillfälligt på metall stången. Du kan se väggstativet det är två hål för dig att sätta stickkontakt skruvarna.Bifogat finns två STL...

Enkel pall cykelställ

jag är en lat maker. Jag kommer att leva med problem under lång tid, vänta tills jag snubbla på den enklaste och billigaste lösningen kan jag tänka mig. Jag tycker att jag ofta sluta med elegant, lågteknologiska lösningar som är lätt att göra samt lä...

Enkla Skateboard Rack

Denna enkla skateboard rack kan anpassas lätt för upp till fem skateboards och kan byggas med en enda 8 "x 2" x 4 "bit av virke. Om du kan hitta en trevlig, dykt upp träbit bör du behöver bara en geringssåg eller ens en handsåg och en borr...

Enkla K'nex videospel Rack

detta är en justerbar k'nex videospel rack som jag gjort för mitt spel. (eller åtminstone några av mina spel)Steg 1: Base Basen av videospel racket.Steg 2: bygga filändelser bygga så många av dessa som du vill, bygga tills du får slut på TV-spel, ell...

Enkla förgrening Coat Rack

denna rack var inspirerad av en design som jag såg på etsy (http://www.etsy.com/listing/66636810/wolf-den-coat-rack?ref=tre-418014206-10).Jag gillar att stödja lokala konstnärer och hantverkare när det är möjligt, men på $75, detta var inte ett alter...

Enkla Pan Rack

Detta är OK, så enkelt är det nästan dum... Näve gå till Home Depot och plocka upp två (2) Borstad Nickel Heavy Duty hylla och Rod fäste, artikelnummer LB-14-8150A, de är gjorda av Lido mönster. De är mindre än 8 dollar varje. Också, du behöver en bi...

DIY provrör skott Rack

en av de enklaste och bästa element för alla hem och bar är en nice shot rack. Det finns en hel del sorter ute för försäljning, men idag ska jag visa dig hur man gör en enkel shot rack som fortfarande ser bra ut.Idén till projektet kom till mig bokst...

Enkla Trebuchet

Oavsett om du vill göra det för skojs skull eller för ett skolprojekt, hjälper denna enkla steg för steg instruktioner. Trebuchets eller katapulter är baserade på en arm som har vikter på ena sidan och en projektil som lanseras från en annan. Det krä...

Bar Service vagn med glas vin Rack (från Vintage Sewing stativ)

Min fru och jag hittade en kasserad, skadad vintage sewing stå på en kvarter gatan trottoarkant och trodde det skulle vara bra för något, men vad? Jag sy inte och sista gången min fru sydde, hon sätta en nål genom sitt finger och jag var tvungen att...

Enkel vägg Theater Rack

Theater rack kan vara mycket bullriga och störande att dina filmupplevelser... här är hur man fixar det.Jag ville ha mitt teater rum vara rena en lugn. Denna vägg Rack gör allt för att finnas var som helst du väljer. Jag valde att sätta mig i en vägg...

Skiffer: de enkla, anpassningsbara, minimalistiska nöjescentrum.

Det börjar lätt nog: en pojke, bygga möbler med hans pappa. Tja, vi ville bygga möbler, men allt de gjorde var att bygga en fruktansvärt överbyggd rullande skåp.Tio år senare, inför en äckligt, stökigt vardagsrum, en arg katt och en guttural, manly m...

DIY köket Pot Rack

jag gillar att laga mat, och när jag lagar mat, jag hatar behöva gräva igenom skåp på jakt efter vad matlagning genomföra jag är i behov av. Jag gillar att kunna nå ut och ta tag i allt jag behöver när jag behöver.Jag har alltid velat ha en av dessa...

Jordbävning-bevis Vin Rack

jag har nog vin att vill ha ett vinställ, men jag bor i ett seismiskt aktivt område. Det tog bara en flaska vin falla av min tidigare Vinställ och slå sönder på golvet för att göra det ganska klart att jag ville ha en jordbävning-bevis vinställ som s...

Hake K'nex vika Rack

om du är någonting som jag, du kan aldrig ha tillräckligt rack. Om du är också som mig, du gillar K'nex, men råkar vara lite ont om bitar. Här är en lösning!Funktioner:-Kompakt design gör det passar var som helst;-Vikning förmåga för lagring när inte...