Enstaka virka kakaduaMax är en enkel cockatoo av single crochet. Det finns 6 delar, kroppen fungerade i omgångar, vingar, svans, näbb och krönet. Färgerna är vit, gul och mörk grå. Storlek G krok. Färdig pjäs är ungefär 8 inches hög
Relaterade Ämnen

Enstaka virka sy

Hi det! Virkning är en annan stor hantverk om du gillar att sticka eller sy.Du kan virka halsdukar, mössor, filtar, även grytlappar.Du behöver garn och en krok. Krokarna varierar i storlek och mindre kroken (A, B, C, etc) kommer att skapa små, trånga...

Virka grunderna - hur man virka vanliga sömmar och tekniker

I detta Instructable lär du dig att skapa några vanliga och mindre vanliga virkade stygn och tekniker. Medan vissa många inte är så vanliga som andra, det är bra att veta hur du skapar dem, eftersom de kan dyka upp i ett mönster som du vill följa, el...

Hur man virka en jätte Mario Piranha Plant

I denna tutorial får du lära dig att virka en jätteversion av Piranha Plant, först sågs i Mario spel för Super Nintendo. Den färdiga anläggningen mäter ungefär tolv inches bred och nitton inches från munnen att hejda.För denna tutorial, jag använde e...

Hur man virka Batman symbolen

Inte alltför länge sedan, var jag frestad att virka en gigantisk filt för sängen som jag delar med min partner. Är att vi är båda serietidning nördar, tänkte jag att jag skulle skapa en Batman filt. Det enda problemet var att jag var ny på virkning o...

Virka Valentines hjärta

idag im kommer att visa dig hur man gör detta Virkat hjärta perfekt för alla hjärtans dagSteg 1: material: GarnStorlek F och G virka krokarFyllningSaxStitch markörSteg 2: Gör en Magic Loop Drapera garnet över två av fingrarna och Linda garn att skapa...

Virka väska Halsband

nyligen har jag varit riktigt i påse halsband och saker av detta slag. Bara säga ordet "påse" gör mig glad. Det är en cool ord, Döm inte mig. (•_•) Men den första som jag gjorde var verkligen inte avsedd att vara en liten påse men det är bara va...

Virka vävnad påse

virkning och stickning är nåt som jag har alltid velat lära dig. Jag hittade så många trevliga Ibles för biginners. Jag höll på visning och tittar på video om och om igen och försökte ut för månader, gjorde så många misstag och var så frustrerande på...

Lätt virka mössa / för Biginners

Denna tid på året alla du behöver är en trevlig sommar hatt för att skydda huden från brännande värmen. Det är ganska varmt här i mitt område, så här är mitt awesome projekt för ut sida '' lätt VIRKAD hatt / för BIGGINERS''Egentligen är det för folk...

Första nybörjare virka projekt: Single Crochet Square

detta är vad jag föreslår för en nybörjare på virkning. Bara börja göra små rutor tills du känner dig bekväm med start, slut och allt mellan. Senare kan dessa rutor sys ihop för att göra en tvättlapp, babyfilt, halsduk, etc. Storleken spelar ingen ro...

Hur man virka en miniversion av Batman symbolen

UPPDATERING: Det finns en uppdaterad version av denna handledning, komplett med den gula ovala, som kan hittas här:Efter att ha postat ursprungligen min tutorial på hur man virka Batman symbolen, fick jag många förfrågningar om att göra en mindre ver...

6 garn Hacks

Fem olika garn hacks för sticka och virka lovers. Njut!Steg 1: Använda upp dessa rester Istället för att kasta bort alla dessa garn rester, spara dem och binda dem alla end-to-end att göra en stor sträng. Detta sätt du aldrig slösa garn och kan använ...

Aluminium kan Granny Square Tote Bag

Detta är min hemlagade Tygkasse gjord av plåt av aluminium (ölburkar), en gammal t-shirt, bambu, pärlor, tråd, pull-tabs och virkade garn. Det är bra för stashing dina virkade saker eller andra saker.Jag älskar återvinning och åter purposing. Jag gil...

Nybörjare 2 stich Virkad klänning

Du måste bara veta 2 maskor att virka detta! Plus, storleken är mycket lätt att anpassa. (Den största frågan i ändra storlek är att se till att du har tillräckligt garn.) Du kommer att använda single crochet, slip stitch, och som med någon virka proj...

Ojämn virkad disktrasa

detta är det bästa som någonsin kommer att skapas under TV-tidSuper enkelt och användbartAllt du behöver är...En boll av garn av bomullDin favorit virknål (min är 5,5 mm)2 grundläggande stygnSteg 1: Stiftelsen kedja Kedja 26Steg 2: Raderna 1 Dubbel v...

Lätta upp granen Hat

som inte har velat bära en upplysta julgran på huvudet? Det är definitivt en Intresseväckare och du får massor av kommentarer på en semester part du bär denna hatt till. Så om du skulle vilja virka din egen lätta upp granen hatt för dig själv, en fam...

Enkla söta virkade pannband med videosjälvstudier hårstyling

Jag såg dessa pannband på en butik som säljer för $20! Jag tog en titt på dem och visste att jag var tvungen att räkna ut ett mönster för dem. Så jag satte mig ner med min virknål och experimenterade tills jag kom upp med detta mönster. Detta är ett...

Scrapy virkad hatt

för några månader sedan jag började samla in min skrot garn och skapade en boll. Jag bara fortsätta att lägga till mer garn förrän jag hade nog att göra en hatt med.Leveranser:* skrot garn bollen* storlek 6,00 mm virknål* saxTillval* notecard* sy mar...

Shopping väska från plastkassar

Just avslutat min nya plast shopping väska tillverkad av gammal plast shoppingkassar! Jag postat nyligen ett projekt på min hemsida (hem-Dzine.co.za) med hjälp av min DIY Super stor virknål och hela idén bakom Designa kroken var för att kunna göra en...

Lätt tråd och pärla smycken

ett lätt och vackra smycken-projekt med hjälp av enkla virka tekniker, tunn tråd och pärlor för att skapa en riktigt fantastiska smycken pjäs!Steg 1: leveranser 26 gauge eller 30 gauge craft trådpärlorVirknålHalsband stängning, som växla set, hummer...