Entertainment Center till Awesome kök spela inFör julen 2015 jag ville göra användning av min kreativa färdigheter att piska upp en riktigt awesome dag för min unga syskonbarn och brorsöner. Min familj har alltid haft en passion för matlagning och ungdomarna verkar trimmade för att dela denna passion som de älskar att vara i köket, att hjälpa röra krukor, greppa en spatel för att blanda cookie smeten, eller bara hjälpa till att ställa in plats för middag. Så intresse stärka deras intresse i matlagning jag bestämde mig att bygga dem den ultimata kök spelet Ange komplett med alla olika apparater och verktyg som de kan behöva blanda ihop några imaginära kulinariska awesomeness.

Detta projekt var ett stort företag med många steg och delar men jag hade ett stort försprång eftersom jag bygger min design på ett gammal nöjescentrum som jag hittade på Craigslist som gav mig en redan monterade ram att bygga mitt Köksset spela på. Jag var tvungen att ändra nöjescentrum lite för att passa mina behov, men ska jag diskutera det mer ingående i de steg att följa.

Detta instructable kommer att ta dig genom processen med att bygga en awesome barn kök spela in från ett nöjescentrum. Det kommer att täcka allt från spåra ett nöjescentrum, till att göra apparater, att dekorera köket set, och diskutera även lägga saker som köksredskap och belysning.

* Liten sida notera: som jag byggde detta projekt jag hoppade från steg till steg medan jag väntade på saker som färg torka eller för att jag behövde en del och ville inte göra en särskild resa till järnaffären. På grund av detta, kanske du märker att några av bilderna visar steg i bakgrunden som inte kanske har diskuterats ännu, dvs i ett steg där jag talar om att installera diskhon kan du se spänna upp går samman i bakgrunden trots att jag inte nämnt bygga spänna upp ännu. Om du märker att bara förstå att jag kommer att täcka bygga den del i det egna dedikerade steg inom den instructable. En av de bästa sakerna med detta projekt är att det är i huvudsak 6 eller 7 mini projekt alla grupperade i ett kök så har du frihet hoppa runt och arbeta på en del för en liten stund och sedan gå vidare till något annat, vilket är exakt vad jag gjorde.

Om du gillar detta projekt vänligen överväga att rösta för det i den möbler Hacks, före och efter, och Plywood tävlingar. Tack!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att lägga till högtalare / Surround-ljud till en Stereo (Entertainment Center)

är du ute efter att lägga till surround-ljud i din entertainment center. Vill du lägga högtalarna till andra rum i ditt hem eller lägenhet. Så är videon för dig!I den här videon lägga jag 2 extra högtalare till en befintlig stereo som jag hade i min...

Spela kök Set från Entertainment Center

du vet de gamla underhållning centers som nu är nästan föråldrad eftersom de inte rymma platt-TV mycket bra? De gör utmärkta kök set med bara lite färg och kreativitet!Steg 1: Tog mig ett par veckor att hitta den perfekta på Craigslist. Letade efter...

IPhone-kontrollerade Entertainment Center

Uppdatering: Arduino och iPhone kod är Inlagd!Vi har velat re-design våra Familjerum för ett bra tag. Spela musik eller ser en film är oerhört besvärligt, eftersom vi har 6 fjärrkontroller, och så många system att minst en komponent är vanligtvis int...

Extra TV setup eller mini entertainment center.

Behöver du en extra TV. Vad kan du använda att du redan har att göra något arbete? Obs: Jag har faktiskt detta Ställ in redan och använda det i arbetsrummet för en extra TV som inte tar upp mycket plats. Fungerar utmärkt med äldre datorer och spelkon...

Stor skärm Entertainment Center

stor skärm Entertainment Center:Den har en plats för följande utrustning / poster.65 tum stora skärmen TVTower högtalareSub WooferCenter-högtalareStereo mottagare5 CD / Laser Disc-spelareDVD-spelareBox-kabel / DVRFörvaring bakom dörrarSony Playstatio...

12 st Entertainment Center

12 bit Entertainment CenterUtformad och byggd av:Mike V.De 12 bit nöjescentrum kan hålla saker organiserade och ur vägen medan fortfarande lättillgängligt. Det tar en bit av en investering i både tid och pengar men har en stor funktion. Några av hyll...

Lastpall Entertainment Center

Så under längst tid var jag vill visa mina videospel konsoler med ett nöjescentrum. Jag sökte på internet och hittade idéer att människor köpte IKEA hyllor och tippade dem på deras sidor. Men jag verkligen hade inte några pengar att köpa en hylla ell...

Slutna Entertainment center fan

denna anvisningar kommer att berätta hur att kyla ner ditt slutna entertainment center. Jag var orolig överhettning min PS3 och mottagare så jag monterade en dator fläkt för att kyla ner.Jag ville inte spendera $30 på en PS3 intercooler som förmodlig...

Uppdaterad Entertainment Center för platt-TV

Utmaningen:Jag hade ett nöjescentrum köpte ny 2004. Jag gillade stilen, men det skulle inte hysa en TV som är större än 35 inches bred. Detta fungerade inte i den nya världen med stor platt-TV. 2008, jag bestämde mig för att få en större TV-skärm men...

Förvandla din gamla pennor till ett roligt Dart spel!

Hej, i detta instructables tutorial jag kommer att lära dig hur du sätter din gamla pennor till en rolig dart spel! Jag kommer att försöka ge dig så mycket information som jag kan genom att visa massor bilder (om du är en visuell inlärare) och genom...

Entertainment Center att spela kök ombyggnad

I år pengar är lite tight. Inte kunna få något, även för min dotter, för gåvor lämnade mig i lite av en foul mood. Så istället för att tjura om vad jag kan göra jag bestämde mig att titta runt och tänka lite på vad jag kunde. Jag har nyligen märker a...

Återskapa en byrå till en snazzy Entertainment Center

vi plockade upp en övergivna dresser på en lagringsplats, någon beslutat att de inte behöver det, och jag ville att rädda några av de finare bitarna av "trä" från den. När vi flyttade, slutade vi att sätta vår TV på det och fylla lådor med filme...

Få dina bilder från bra till AWESOME på 5 minuter!

Hej killar, om du gillar fotografering, du förmodligen redan har några bra bilder, men här är ett sätt du kan få dem bra skott från bra, AWESOME!Denna metod tar mindre än 5 minuter per bilder, faktiskt, kan du göra det i 40 sekunder kanske ;) du komm...

2/4 entertainment Center

jag kallar detta det 2/4 Entertainment Centrerat eftersom det var tillverkat av 2 Bordsskivor och 4 stolar. Stolar och bord var kastas bort av en japansk restaurang. Jag plockade upp sex stolar och två bordsskivor. Bordsskivor var av två olika storle...

Anpassade Entertainment Center från Scratch (endast $350)

jag gillar mest är inte gjord av pengar. Jag ville ha en kvalitet centrum bit för mitt vardagsrum. Jag rekommenderar en promenad genom ikea för att se vilka mönster du gillar. Min nöjescentrum passar en 55 tums LCD. För detta projekt behöver du:16-20...

Decimal till binär konvertering spel

"Det finns bara 10 typer av människor i världen: de som förstår binära och de som inte gör."Denna roliga och pedagogiska spelet testar din förmåga att konvertera decimaltal till binärtal. Det är också ett bra sätt att utmana dina vänner i en tre...

Att lägga till drivrutinen Information Center till en ny Chevy truck

detta är en instructable visar steg som behövs för att lägga till Drivrutinen Information Center i en ' 07 eller ' 08 Chevy truck.Steg 1: Bestäm ni knapparna DIC Om du har köpt en ny Chevy truck och du inte har en serie av fyra vertikala knapparna på...

Hur till Program Audacity att spela in på A vissa tid

det är en snabb knep,använda den att spionera, att spela in ett telefonsamtal eller helt enkelt spela in din historia klass tal medan du är uteMed hjälp av populära öppen källkod app AudacityLåt oss börjaSteg 1: förkunskaper Innan något annars, data...

Hur till check om en spel körs på din dator innan du köper spelet.

jag nyligen köpt Call of Duty 4 från en vän (för gratis kan jag tillägga) eftersom det inte skulle köra på sin dator. Tja, hans dator är ganska ny, och det förbryllade mig varför det inte skulle köras. Så efter ett par timmars söka på internet, kom j...