Epic misslyckas plast flaska handväskaOk, så detta projekt inte helt, helt misslyckas eftersom det fortfarande något visade sig. Jag hade dock bara att passera på listan över mini-katastrofer som gick med på detta projekt, mest som kunde ha undvikits med mindre förutseende (som tycktes vara en bristvara här denna vecka). Detta är en gammal idé, jag göra om bara det för Instructables. Min väns mamma brukade ha en av dessa gjord av en gammal blekmedel flaska för hennes papiljotter. (Min uppenbarligen är för liten för papiljotter. Kanske passar perm stavar ändå) så om du behöver något att sätta din perm stavar i, eller bara för att få ett gott skratt för idag, Läs på!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Plast klänning och matchande handväska

denna klänning och väska gjordes med plast matkassar. Be dina vänner och familj att spara väskor för dig, det kommer inte ta lång tid att få så många som du behöver! Det tog 40 påsar att göra handväskan och omkring 200 för klänningen. Jag gjorde det...

Återvunnen plast väska eller handväska

ingen sömnad behövs!Strykjärn kan du smälter samman matkassar i ett tjockt skikt av plast.Du kan använda det plast-för att göra en tålig, vattentät, återvunnet och snygg messengerväska eller handväska.Jag har sett några stora instructables på olika v...

Sticka plast väska handväska

detta projekt förklarar hur man spinna garn från vanlig plast matkassar. Detta garn kan sedan stickas in i en handväska.Du behöver1. alla plastpåsar under vasken.2. sax3. en spindel (gamla enkla spinning redskap)4. stickorSteg 1: Strimlat plastpåsar...

Rensa flaskan handväska

jag trodde jag skulle kasta detta i för skojs skull, den är uppbyggd lite annorlunda än min andra, men jag tycker det ser snyggt. Också kunde komma händig på vissa gymnasieskolor om de gör du få tydliga väskor. Detta är att in i det Tap'dNY hålla fla...

Borst bot från en gammal rc helikopter (epic misslyckas tävling)

Jag hade en gammal mini rc helikopter liggandes med en trasig fjärrkontroll så jag tänkte är har lämpliga delar för att göra en borst botSteg 1: Ta isär helikoptern Denna del är rakt fram. ta en lämplig skruvmejsel för din heli och ta bort alla skruv...

3D patriotiska handväska

Någonsin haft en av dessa dagar när du bara vill kasta bort ett par gamla jeans eller de som inte passar dig längre? Gör inte! Spara dessa jeans och prova detta projekt. Detta är ett ovanligt sätt att dekorera en väska som en amerikansk flagga, för v...

Aloha handväska

Hawaiian skjortor göra mycket vackra plånböcker. Du kan hitta Hawaiian skjortor i många olika färger. De är vanligtvis gjorda av bomull, Rayon eller linne.Steg 1: Förnödenheter som behövs Det är lätt att hitta en Hawaii skjorta för detta projekt. All...

Mus handväska

detta är ett försök i Instructables plånbok utmaningen.Se alla de "klassiska" plånbok mönster fick mig att tänka: "Hur kan jag göra en plånbok på annat sätt?" Och efter dikning Pentium II plånboken jag kom upp med den här musen i min s...

HERMIONES PÄRLSTAV handväska: ett papper lugnt boka hantverk

i den sista boken om Harry Potter-serien, Hermione Granger hade en lila pärlstav handväska som hon placerade en händig spell kallas en omätbara förlängning Charm. Resultatet blev en liten väska som innehöll alla nödvändiga objekt för Harry, Hermione...

Oreo handväska med silvertejp (Upcycle)

jag gjorde denna handväska för min fru ur hennes favorit cookie förpackningar. Det är i huvudsak en duct tape plånbok men plast omslag gör för en snyggare väska. Min inspiration kommer från ett företag som jag verkligen gillar www.TERRACYCLE.net de g...

DIY Crystal Beaded handväska

Jag har crafting mycket mina handgjorda smycken och hantverk klubben i mitt universitet men tyvärr jag inte har varit utstationering några vänners kompatibla ett tag. Jag letade verkligen inspiration att komma igång igen! Så fort jag såg den Remix Co...

Dragsko handväska med inuti Cubbies

hittade denna stora idé i avsnitt 107 quiltning Arts TV. De har några instruktioner på deras hemsida att gå med video. Jag gjorde ett par väskor under helgen att prova enkel konstruktion.Steg 1: Skär och pussla ihop tygerna Du är i princip bara använ...

Juice handväska

så jag blev inspirerad efter att ha sett dessa påsar gjorda av juice påsar, jag var nyfiken på hur starka de verkligen var. Jag menar, kom igen, det är en juice box! Tja, blev jag ganska förvånad på mina slutsatser. Med hjälp av saker de flesta någon...

LEGO handväska

ta din Legos ur toybox och in i din garderob med denna super cool väska som kommer att vända huvuden!Material-Tulip® 3D mode färg - svart-Flytande Fusion® klart uretan lim-Tulip® Glam-It-Up!™ mode Art Tweezers™-Tulip® Glam-It-Up!™ Iron-On Crystals™-3...

Kista handväska

materialEn kraftig kartongEn tunnare bit kartongEn brytknivAllens Tacky lim (varmt lim)En skärm dörrhandtagKistan mönsterSilvertejpHalva gården av tyg (en halv meter)En kvarleva av tyg för insidan groda lås ingen slip prickar (4 för botten)Steg 1: Fö...

Uggla telefonerna handväska

jag gjorde denna Uggla handväska för min systerdotter med olika texturer av garn. Jag började med ögonen genom att göra en "magic" loop och bygga iris. Jag satt in plast ögon och sedan virkade en orb som jag stoppade & sedan sydde på Iris. R...

Lätt DIY omvandla handväska-ryggsäck

om du är någonting som jag, du är trött på att köpa saker och använda den för några månader vid vilken punkt det faller isär och du behöver köpa en ny. Det är historien med mig och ryggsäckar. De är alla gjorda av detta verkligen lätt att riva materi...

KUL liten handväska: återvinna crafting

Dessa fantastiska plånböcker är så bedårande att jag även har svårt att tro att de ursprungligen var planerat till papperskorgen. Detta projekt har några steg som måste utföras av en vuxen, men pärlstav handtagen är roligt och enkelt för barn att gör...

Söta Cylinder handväska/Tote

Du kan göra denna söt handväska/tote från en begagnad behållare som annars skulle gå till deponi.Steg 1: Plast cylinder i söt handväskaOm du eller någon du känner tar detta fiber tillägg har du den viktigaste komponenten för detta projekt. Behållaren...